Jump to content

eriksg

Medlemmer
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by eriksg


 1. Hei!

  Skal handle en laserskriver for foreldrene mine. Den kan være enkleste sort, men det er viktig at den ikke tar for stor plass. Og siden mine foreldre skal bruke den, bør den være brukervennlig. I praksis driver jeg IT-support for dem. :-) Bruksområdet er bare vanlige utskrifter av sort tekst.

   

  Mvh

  Erik.


 2. Har surfet rundt på creatives support og funnet en del vista-greier.

   

  eriksg.

   

  Vista-greier? Du må laste ned de siste driverne. Du trenger ikke å kjøpe CD for dette.

   

   

  Har lastet ned de siste driverne fra creative, men "console launcher" er ute av funksjon. Stiller inn på EAX, EQ også videre, men hører ingen forskjell på lyden. Og lyden var MYE bedre med XP.


 3. Hei

   

  Installerte nylig vista, og alt gikk problemfritt bortsett fra lydkortet creative x-fi. Har surfet rundt på creatives support og funnet en del vista-greier. Har fått lyd ut på digitalutgangen, men den er helt flat. Console fungerer ikke, f.eks. EQ og slike ting er ute av funksjon. Så på creatives nettbutikk at de selger en CD med x-fi-drivere til vista. Er det mulig at Creative er så frekke å kreve penger for drivere/support til et produkt man allerede har betalt for? Er det eneste mulighet for at lydkortet skal fungere optimalt?

   

  eriksg.


 4. Nå er det nøyaktig 2 uker siden dem hentet min og, ringte dem i går og dem sa den ble sendt på mandag elelr tirsdag tilbake til meg :D

   

   

  Da er det kanskje håp for meg også! Skulle gjerne hatt maskina tilbake så fort som mulig, da pro evolution soccer 2008 lanseres i dag..


 5. For noen uker siden hadde jeg samme tanker som deg, hadde lest mye om den dårlige kvaliteten på kit objektivet, og var usikker på hva jeg skulle kjøpe.

  Jeg hadde en maks grense på 3000 og vurderte nøye hva jeg kunne få for den summen. Jeg leste masse ulike tester som jeg fant på nettet.

  For meg virket det som om både Tamron og Sigma hadde dårlig kvalitetssikring av produktene sine, slik at jeg ikke kunne være sikker på å få et godt og skarpt objektiv.

  Jeg følte heller ikke at Canon hadde noe godt alternativ som erstating for kit objektivet, innenfor budsjett.

   

  For meg ble løsningen å lukke øynene for kostnaden og kjøpe et skikkelig objektiv selv om det var mye over budsjett.

  Jeg hadde egentlig mest lyst på Canon EF 16-35mm 2.8 L USM, (12000 ) men da er jeg redd kona hadde kastet meg ut.  :hmm:

  Jeg bestemt meg derfor for Canon EF 17-40mm 4.0 L USM, det koster 6000 hos JP og har hevdet seg svært bra i tester.

  Jeg er godt fornøyd med objektivet, og kan varmt anbefale deg det objektivet.

   

  Lykke til med kjøp av objektiv.

   

   

  Takk for godt svar!

   

  Kent

  9076023[/snapback]


 6. Halloen!

   

  Har nettopp kjøpt meg Canon EOS 400D med kit-objektiv. Når jeg får mer penger, ønsker jeg å investere i et bedre objektiv. Har ingen spesielle krav, bortsett fra at det bør være allsidig og funke til de fleste områder. Pris er forsåvidt viktig, men er ikke fremmed for å bruke noen tusen. Noen som har tips?

   

  På forhånd takk!

   

  eriksg.


 7. Hvordan funker multiplayer på Guitar Hero 2 Xbox 360? Er ikke mulig å velge multiplayer i menyen. Står i manualen at man må fullføre nivået medium eller høyere i career-modus. Dette har jeg gjort for lenge siden(medium 48 av 48 sanger). Eller MÅ man ha to gitarer for å spille multiplayer?

   

  eriksg.


 8. Hallo!

   

  Har et merkelig problem.. Mappebildene har en stygg tendens til å bytte til andre bilder på harddisken uten at jeg gjør noe som helst. I utgangspunktet er det ikke noe stort problem, men det er litt irriterende fordi Windows Media Center, bruker mappebildene... Ofte må jeg gå inn på hver enkelt mappe og sette mappebildet til "standard". Noen som har hatt samme problem?

   

  eriksg.


 9. Hei!

  Her om dagen da jeg skulle koble mp3 spilleren til PCen med usb, så skjedde ingenting. Under Min datamaskin -> egenskaper -> enhetsbehandling -> så har spilleren en gul sirkel med utropstegn på. Jeg har avinstallert drivere/programvare og lagt de inn på nytt, flere ganger uten at det hjelper. Hver gang jeg kob ler spilleren til rett etter å ha installert drivere på nytt, så oppdager PCen spilleren, og installerer driveren, men etterhvert dukker det opp en boble som sier at et problem oppstod under installeringen av enheten. Den vil derfor ikke fungere som den skal....Spilleren starter så å lade, men kommuniserer ikke med maskinen. Creative Media Source, som følger med spilleren sier at spilleren ikke er koblet til, selv om den er det. Hva skal jeg gjøre? :(

  7792858[/snapback]

   

  Samme skjedde med meg, men jeg bare dro ut usb-ledningen og satte den i en annen usb-inngang på pc'en, så ordnet det seg bare...

   

  Forøvrig VELDIG fornøyd med Creative vision :m!


 10. Hallo!

   

  Har akkurat bestilt meg en Creative zen vision:M 60Gb, og jeg er også på utkikk etter en bærevæske for å unngå riper/støt osv. På nettet ser jeg at creative har en bærevæske i lær, men det står at den "custom-fitted" for 30GB-versjonen.

   

  Er det noen som har erfaringer med denne veska? Er det god plass for dere som har 30Gb-versjonen? Står at på creatives side at 60GB-modellen er ca. 3,5mm tykkere....

   

   

  Mvh

  eriksg.


 11. snodig, hos meg fungerer nrk nett-tv upåklagelig. Jeg har innstallert nest nyeste versjon av windows media player, og kan ikke huske å ha gjort noe spesielt for at det skulle fungere med Opera...

  7719768[/snapback]

   

  Si fra hvis du får euchannels.net til å funke også a!

  7719785[/snapback]

   

   

  Funker på Nrk og Vg-nett nå, men ikke f.eks på rbk.no...

×
×
 • Create New...