Gå til innhold

kris---

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kris---

  1. 1:når ble Iphone en smartmobil?

    2:man kan ikke gi en mobil dårlig karakter grunnet dårlig batteri.er vel ikke Htc som produserer batteriet,alle nye mobiler har dårlig batteri,de henger etter i utviklinga

    3:skjermen blir for ripete,det er vel bare å sette på en skjerm beskyttelse og kjøpe en crystal case på ebay til ca 1 dollar så blir det aldri riper i diamond.

     

    1. Når den ble presentert av Steve Jobs. Den mangler ingenting for å være en smarttelefon, selv om noen vil hevde at den passer dårligere enn f.eks. Diamond som profftelefon.

     

    2. Jo, selvfølgelig kan man det.. Det handler vel om en totalvurdering av hvordan det er å ha telefonen. Irrelevant hvem som produserer batteriet, sålenge det er det som sitter i produktet og gjør at det virker dårligere?

     

    3. Ja, det gjelder vel alle telefoner? God byggekvalitet skal vel være et kriterie selv om markedet har funnet opp alle slags beskyttelser...

     

    EDIT: Robbiedeluxe: Hadde ikke trodd noen kom meg i forkjøpet på denne tiden :p

  2. Dersom du vil bruke navigasjonsdelen av Nokia Maps (som er GPS-programmet som brukes på N95) må du betale for dette. Å se på kart og beregne ruter er gratis.

    8230233[/snapback]

     

     

    Nøyaktig hva er forskjellen på navigasjonsdelen og ikke? Er det at du blir fortalt når å ta til høyre osv?

  3. Det som er for dumt, er at denne ikke kommer til Europa før _4. kvartal_. Og da har jo andre leverandører kommet med langt mer avanserte telefoner. Den har jo ikke overbevisende spesifikasjoner nå (ikke 3g, 2mpx kamera osv), hvordan skal den overbevise oss til neste jul?

     

    Lekker, ja.. men det som er inni teller mest :)

×
×
  • Opprett ny...