Gå til innhold

Kris R

Medlemmer
  • Innlegg

    577
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kris R

  1. Var ikke stor-fan av den grafikkstilen de kjørte i Special Edition, men stemmearbeidet var flott og det var deilig å endelig få spilt spillet så jeg kan skjønne hva alt oppstyret handler om.

    Likte heller ikke nye grafikken, først og fremst utseende til Guybrush var for merkelig. Jeg mener, FOR et hår! Hadde de latt meg bruke nye kontrollsystemet samt ny lyd med gammel grafikk, så hadde jeg kjøpt det. Nå fyrer jeg heller opp scummVM på PCen.

    Har ikke SE-versjonen til PC begge modusene, både ny og gammel grafikk, slik som iPhone-versjonen har? Med iPhone-versjonen trenger man bare å swipe to fingre over skjemen for å umiddelbart bytte modus.

     

    http://toucharcade.com/2009/07/23/the-secr...ions-and-video/

  2. Godt mulig at du har grei ytelse, men det betyr ikke at du ikke ville ha hatt mye bedre ytelse i XP. For de med bra grafikkort har det ikke så veldig mye å si, men for meg med et 6600GT trenger jeg all ytelsen jeg kan få.

     

    45FPS er greit. Det er ikke 25. Det er heller ikke akseptabelt at HL2.exe krasjer hver eneste gang en venn logger seg inn på Steam. Vista er sikkert bra for de som vil få god nok ytelse uansett. For de som har et grafikkort som akkurat har god nok ytelse i XP er å installere Vista det dårligste valget du kan ta.

  3. Har hatt en MacBook en stund nå (over et halvår), og er enormt fornøyd med den. Den er liten og portabel, men samtidig ganske rask. I tillegg har den et veldig fint og gjennomtenkt design.

     

    Selv om jeg synes selve maskinen er veldig bra, er det operativsystemet OS X som jeg liker best med maskinen. OS X er stabilt, raskt, brukervennlig, geekvennlig (UNIX) og det finnes veldig mange gode kvalitetsprogrammer til det.

     

    Macbooken er ikke akkurat en spill-laptop, ettersom den bare har et integrert skjermkort. Så lenge du ikke har planer om å bruke den til noe særlig spilling, vil jeg si at Macbook er et veldig bra valg. Jeg elsker min iallefall og det gjør de fleste andre i klassen min også (vi fikk macbooker av skolen).

     

    Her er et par linker du kanskje vil sjekke:

    http://www.dinside.no/php/art.php?id=388946

    http://www.dinside.no/php/art.php?id=388541

     

    Innholdet på disse sidene er kanskje litt utdatert. Det har kommet ut en ny versjon av iLife-pakken og neste versjon av operativsystemet, OS X Leopard, kommer i oktober (jeg kjører betaen)

  4. Ja, mac er litt dyrere hvis man bare ser på spesifikasjonene. Men man må ikke glemme at Apple bruker laptop-deler for å få den så fin og tynn. Kvalitet koster også litt ekstra.

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
    imackeyboard_4_20070807.jpg

    Moderatornotis: La det store bildet i skjul-tag så det ikke strekker forumskinnet.

  5. Sannsynligvis er sentralen overbelastet. Mange av Telenor sine sentraler er det.

     

    Jeg har hatt Start(bruker Telenor sitt nett og sentral) i noen år. De første årene gikk det stålende. Alt var stabilt og raskt. Etterhvert som tiden gikk, og flere og flere fikk bredbånd og raskere linje, gikk det dårligere her. Spikes hele tiden og etterhvert også brudd i forbindelsen.

     

    I den siste har det blitt enda verre. Jeg mister tilkoblingen i helgene, fordi det er da flest bruker internett.

     

    Største problemet med linja her er 2800m med 0.4mm kabel...dette gjør at maks farta detter til 5.4Mbit...Altså ingen god løsning for adsl(han står også koplet til adsl2+)..mulig det finnes muligheter for en omkopling av linja til 0.6mm kabel,,men jeg tror ikke det...

    ang. modemet dit,,ta en full hardware resetting på det,og legg inn alt på nytt..mulig dette hjelper...eller sett det i bridge modus,og kople på en annen type router..

    8664460[/snapback]

    Det er sentralen. Har faktisk fått bekreftet det av en Telenor-tekniker. NGT bruker en annen sentral.

     

    Har prøvd med ørten forskjellige modemer/rutere. Samme uansett. Naboene har samme problemet.

  6. Sannsynligvis er sentralen overbelastet. Mange av Telenor sine sentraler er det.

     

    Jeg har hatt Start(bruker Telenor sitt nett og sentral) i noen år. De første årene gikk det stålende. Alt var stabilt og raskt. Etterhvert som tiden gikk, og flere og flere fikk bredbånd og raskere linje, gikk det dårligere her. Spikes hele tiden og etterhvert også brudd i forbindelsen.

     

    I den siste har det blitt enda verre. Jeg mister tilkoblingen i helgene, fordi det er da flest bruker internett. :thumbdown:

     

    Nå har jeg bestilt NGT og gleder meg til at linja skal funke bra igjen. I November får jeg fiber fra Viken! :thumbup:

  7. Det hadde vært artig med en del to av denne artikkelen for oss hackere, hvor divx muligheter m.m ble testet  :ph34r:

     

    F.eks. denne artikkelen er en god start http://www.macworld.com/2007/03/firstlooks...hacks/index.php

    8627299[/snapback]

    Ja!!! Apple TV er ingenting uten hacks. Alle hacksene gjør faktisk Appe TV til en superbillig mac. På Apple TV-en kan jeg gjøre alt jeg kan på maccen(så lenge det ikke krever så mye ressurser, inkludert Firefox, Skype og Joost.
×
×
  • Opprett ny...