Gå til innhold

Flexo

Medlemmer
  • Innlegg

    1 259
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flexo

  1. Får et helt meningsløst svar på ene oppgaven her. Hvis jeg skal derivere: (x^-3 + 6x)^5,

    Er dette rette måten å gjøre det på?:

    5(x^-3 + 6x)^4 * (-3x^-4 + 6)

     

    Reglene sier jo: f(x) = u^n, og med en samensatt funksjon blir den deriverte n * u^(n-1) * u'.

    Så n = 5 og u = det inni parantesen, (x^-3 + 6x).

     

    Blei mye rot det her gitt..

  2. Fikk ihvertfall ordrebebekreftelse 00.25, så var vel litt før det. Har fått melding fra Chess to ganger om at ordrestatus er ubekreftet og jeg kan velge hvit hvis ønskelig, siden den er igjen på lager. Kan også hende at jeg havna først i andre pulja, og derfor er en av de første til å få telefon fra andre forsendelse. Er det ingen andre som har hørt noe?

  3. Jeg trodde Basiron skulle vaskes av etter 10-15 min jeg? Funker nå det å. Ihvertfall for meg da. Huden må nå også bli irritert hvis du har den på hele natta?

     

    Over på noe annet:

    Har lenge slitt med uren hud rundt munnen. Nå har jeg etterhvert begynt å klare å hanskes med det. HVOR kvisene popper opp i ansiktet sier mye årsakene. I mitt tilfelle kan det vitne om ustabile hormonnivåer. Vanlig ungdomsproblem med andre ord. Nå er jeg nå faktisk 20 år, så det kan hende det er derfor kvisene starter å forsvinne, men oppdager likevel fortsatt nye ting som gjør utslag. Og da har jeg funnet ut at nøtter har en påvirkning.

     

    Holder meg bare til mat med lav GI, av erfaring, men når jeg starter å gomle nøtter, da tar det ikke mange dager før huden starter å bli betent. Mandler er den verste har jeg funnet ut, mens peanøtter og cashew kommer på delt andre. Pecan-, para- og pistasje-nøtter derimot, virker mer ufarlige.

     

    Har nå et ganske stramt kosthold som jeg følger, og derfor veldig sjelden uren hud. Unngår laktose så langt det lar seg gjøre. Holdt meg unna i over et år, så vet ikke hvordan det virker inn idag, men har dårlige erfaringer med det.

     

    Bruker Biotherm sin face exfoliator og en facemask fra Body Shop, et par ganger i uken.

    Lar også ansiktet få litt sol, når det lar seg gjøre.

     

    Noen med liknende erfaringer?

×
×
  • Opprett ny...