Gå til innhold

kbi

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kbi

  1. Jeg klarer ikke å få tilsendt SMS fra Skandiabanken for innlogging (andre sms fungerer), jeg har mistet muligheten for å motta pakkedata så jeg kan glemme AGPS, ikke er det 3G tilgang så glem gode samtaler og jaggu, er man i utlandet må man skrive 1 i tilleg til pin, kanskje.

     

    Får ikke tilsendt SMS ifra Skandiabanken jeg heller, så du er ikke alene.

    Håper de ordner opp i dette snarest.

    Hadde samme problemet for en måneds tid siden. Tok kontakt med kundeservice i Skandiabanken, de "rutet om" nummeret mitt. Det kan jo være verdt å prøve.

  2. her er en mail jeg fikk fra onecall angående hurtigportering

     

    "Hei.

     

    Vi har fått beskjed om at kundene som har registrert sin bestilling på vår webside senest i løpet av 16.12.2007, vil de IKKE bli stengt ned av Nutel/Ventelo 17.12.2007."

    Fikk samme beskjed hos Chess kundeservice i går ettermiddag, altså at forbindelsen ikke blir stengt før nytt SIM-kort kan tas i bruk.

     

    Da jeg ringte til Ventelo i dag kl. 8 mente selgeren der at den eneste måten å beholde forbindelsen ubrutt på (med samme nummer) var å flytte til dem. Litt merkelig at Ventelo ikke kan gi klar informasjon om dette.

  3. Mitt tips er å bruke gmail smtp utgående mail-server. Til forskjell fra å bruke din ISP's smtp så kan du bruke den i andre nett, og du slipper å finne fram login+pass til bredbåndet ditt.

    Smart dette, i tillegg får du e-posten lagret under sendte elementer i Gmail når du bruker Gmail smtp.

×
×
  • Opprett ny...