Gå til innhold

erlber

Medlemmer
  • Innlegg

    481
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erlber

  1. Jeg har kjøpt meg en Canon MG5450, som jeg har koblet til trådløst til hjemmenettverket. Jeg har inntil i går fått til å skrive ut både fra PC. Ipad og Android.

     

    I går begynner plutselig programmer å krasje når jeg skriver ut på PC Går greit å skrive ut fra Ipad (og sannsynligvis også fra telefon). Jeg får til å scanne til PC'en. Får opp status til skrivenen på PC-en, med blekknivå etc. Har forsøkt nye drivere, avinnstallere og installere på nytt. Får ikke noe feilmelding, bortsett fra at f.eks. Notepad har sluttet å fungere, vennligst vent, så lukkes det. Photoshop kutter ikke helt, men det går ikke lengre an å velge print der.

     

    Noen gode ideer?

  2. Jeg har en 1.0 l 1998 Opel Corsa. Jeg får greit start på bilen, men når jeg kjører i bakken ned fra huset, så får jeg ikke motoren opp i turtall, den bare surrer litt på lavt turtall, det some er løsningen på problemet blir at jeg trykker inn kløtsjen, og trykker gassen i bånn. Da surrer den en stund på lavt turtall, før den kommer og går opp i turtall. Da kan jeg bare fortsette og kjøre, uten at jeg merker noen ting. Dersom jeg stopper og motoren etter en liten kjøretur og starter igjen går det helt fint.

     

    Motoren kveles aldri. Det har imidlertid skjedd at jeg får gult varsellys med lyn i midten i noen sekunder når jeg kjører, da oppfører motoren seg litt på samme måte som ved start.

     

    Jeg har også en følelse av at den bruker litt mye bensin 0.6-0.7 på milen. Sammenheng?

  3. Kjøpt meg nytt hus nå, Nikon D7000, gleder meg til å ta det i bruk!

     

    Skal også kjøpe meg ny normalzoom, har sett på sigma sine med fast brennvidde 2.8

     

    Ser at de har to forskjellige på japan foto:

    Sigma 24-70mm f2.8 EX DG Macro kr 3990

    Sigma 24-70mm F2.8 II IF EX DG HSM kr 7290

     

    Hva er forskjellen? D7000 har jo fokusmotor, bør jeg da betale de ekstra kronene for den siste? Er det store optiske forskjeller?

  4. Jeg har et ganske stort hus, der jeg skal sette opp nettverk. Der jeg får inn telefonlinjen kobler jeg til Telenor-boksen, som også har trådløst nettverk. Et godt stykke unna er dekningen på det trådløse ganske dårlig, og her har jeg to maskiner som jeg ønsker å koble til. Er det mulig å sette opp en router til her, som jeg kobler med en kabel i mellom router 1 og 2?

  5. Jeg har til dels store problemer med usb-portene på maskinen min. Jeg har tilkoblet skriver, en ekstern hdd, trådløst nettverkskort og en krybbe for PDA. Hvis jeg da kobler til f. eks. et digitalkamera for overføring av bilder faller f. eks. nettverket ut. Andre ganger faller hdd ut.

     

    Overføring av filer fra maskinen til andre maskiner er så og si umulig for større filer, pga at harddisken faller ut

  6. Når jeg kobler til minnekortet får jeg opp om jeg vil åpne det i bridge, og overføre. Dette er greit, og fint til å endre filnavn og legge til metadata etc. Men er det noen måte å få til at bildene forsvinner fra minnekortet i samme sesjon som bildene overføres datamaskinen?

     

    Bruker da funksjonen "Photo downloader"

     

    Litt tungvindt å måtte gå inn i etterkant og slette de bildene jeg har overført, særlig hvis jeg skal overføre til forskjellige foldere fra samme minnebrikke...

  7. Jeg har en Linksys trådløs router (wrt54G) som jeg har satt opp et trådløst nettverk på. Problemet er at det stadig faller ut, i perioder på et par sekunder, men nok til at Upnp servere mister kontakt.

     

    Jeg har: - en bærbar pc med trådløst nettverkskort

    - en stasjonær pc med trådløst usb dongle

    - en PS3, koblet trådløst

    - en telio adapter til IP-telefoni. (kablet)

     

    Noen som har noen gode ideer?

  8. Tenkte jeg skulle formatere maskinen min, og derfor la jeg inni XP-CD-en i windows og valgte innstaller XP. Kopierte hele greien til PC-en, og lot den holde på til den startet på nytt.

     

    Når den så starter på nytt, så starter den med installasjonsprogrammet, dvs den kommer så langt at den ser på maskinkonfigen, før den ender i blåskjerm. Står blant annet noe om chkdsk f:

     

    Problemet er bare nå at jeg ikke greier å starte noe annet... Dersom jeg setter inni XP-CD-en fra oppstart av, så får jeg opp NTLDR mangler, både hvis jeg har koblet inn S-ATA disken min eller IDE-disken min. Tar jeg utav begge to greier den å starte fra CD-ROM.

     

    Resultatet er nå at jeg ikke får gjort noen ting...

     

     

    Noen som har noen gode ideer?

  9. Jeg har nettopp fått meg en creative zen 8 gb, og er fornøyd med den.

     

    Det som derimot ikke fungerer særlig bra er videokonverteringen i medfølgende programvare. Prøver å konvertere en DivX-film som varer rundt 25 minutter, med oppløsning 640*480. Dette går ulidelig treigt, pleier å gi opp når den har brukt 10 minutter på å komme til 3%.

     

    PC-en min begynner å bli noe gammel, men det er en AMD athlon på rundt 2 GhZ med 2 gb ram.

     

    Er det noen som har noen som har noen gode forslag?

  10. Jeg har nettopp begynt å redigere bilder i photoshop, og har et lite spørsmål:

     

    Når jeg er fornøyd med et bilde i photoshop lagrer jeg det. Så åpner jeg det senere i windows bilde- og faksbehandling, og da er fargene markant forskjellige fra slik de er i photoshop.

     

    Er det noen måte jeg kan få dem til å bli det samme, og hvordan vet jeg evt hvilke farger som "gjelder" når jeg skal bestille bilder til utskrift?

  11. Jeg har har en pc som er ca 4 år gammel. Måten jeg må starte den på nå er at jeg må ta ut og inn strømkabelen og prøve på-knappen. Det som skjer da er at viftene går en omdreining eller to. Så må jeg trekke ut kontakten, vente litt, sette den inni igjen og prøve igjen. Dette gjentar seg helt til maskinen en gang starter. Men da kan jeg slå den av og på (så lenge jeg ikke tar utav kontakten), som vanlig.

     

    Noe ide om hva dette kan være?

  12. Hei! Jeg har nettopp fått stor lønning fra sommerjobben, og ønsker å investere i nytt digitalt speilreflekskamera. Så er spørsmålet, hva skal jeg velge.......

     

    Har ikke lyst til å legge mer enn ca 7-8000 på bordet. Jeg har fra før et nikon F65 analogt kamera, med to linser (28-135 og 70-300 mm). Disse er det mulighet for autofokus på, men i dette kameraet ligger motoren i huset.

     

    Har alltid hatt Nikon, og er vel fornøyd, men tror jeg også skal kunne klare et bytte av merke.

     

    Er det noen som har noen gode råd/tips?

  13. Når jeg prøver å slå på maskinen min går viftene bare runde eller

    to.

     

    Det jeg må gjøre er å trekke ut og sette i kontakten og prøve igjen og igjen. Når jeg først har fått den i gang fungerer den som vanlig,

    og jeg kan slå den av uten at det skjer noe. Men dersom jeg trekker ut kontakten skjer det samme igjen...

     

    noen gode ideer?

×
×
  • Opprett ny...