Gå til innhold

Pearl Jam

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pearl Jam

  1. Takk for svar!

     

    Er litt vanskelig å si noe om hva den skal brukes til, ettersom det ikke er jeg som skal ha den. Kan egentlig bare si at den ikke skal brukes til tung spilling eller redigering.

     

    Men jeg syntes egentlig den listen Atald ga fra dustin så kjempe bra ut. Men jeg tror ikke det er nødvendig med mer enn 4 GB minne og heller ikke Blu-Ray.

     

    Er det mulig å finne noen gode alternativer til Crucial m4 som kan bestilles fra dustin, eller er det rett og slett verdt bryet(og frakt) å bestille fra en annen nettbutikk?

  2. Hei.

    Jeg skal bygge en pc som ikke skal brukes til spill. Jeg tenkte derfor at intels integrert grafikk kort løsning vil være et godt alternativ. Håper at det er noen her som har mer peiling enn meg som kan sette opp en liste med komponenter. Hadde også vært greit om noen kunne anbefalt en skjerm. Budsjett er på omtrent 6000, inkludert skjerm. Jeg trenger ikke ting som tastatur og OS.

  3. Hei. Holder på å hjelpe en kompis med å finne komponenter til en pc som stort sett skal brukes til spill. Han vil gjerne ha muligheten til å kjøre SLI ved en senere anledning, og spille av blu-ray filmer. Er mest PSU jeg er usikker på, men setter pris på tilbakemeldinger på andre deler dersom det er bedre alternativer. Hadde også vært greit hvis noen kunne anbefalt en god skjerm med 120hz og rundt 24 tommer, i tillegg til en alternativ SSD med rundt 120GB. Budsjettet kan strekkes dersom det er grunn for det, men ser helst at det ligger under 12K inklusivt skjerm.

     

    Komponenter

  4. Jeg lurer om vilke av disse prosessene jeg kan avslutte eller kjøre msconfig for at de ikke skal starte automatisk? Slik at jeg ikke trenger å bruke så mye minne på noe unødvendig.

     

    post-76954-1205450661_thumb.jpg

     

    En annen ting jeg lurer på er hva ctfmon.exe er? Når jeg skal slå av PC-en kommer det opp sånn greie som avslutter prosessen. Jeg har gjort sånn at ctfmon.exe ikke starter når jeg starter maskinen.

  5. Det er et eller annet feil med min windows vista. Når jeg skrur på PC-en står det at windows ikke kunne starte opp, og at det kan være pga en maskin- eller programvareendring som nylig er utført som kan være årsaken. Det står også at windows-filer kan være skadet eller er feilkonfigurert. Så kan jeg velge mellom å enten gå inn på "start oppstartsreparasjonsverktøyet (anbefalt)" eller "start windows på vanlig måte".

     

    Hvis jeg går inn på den første står det at windows laster filer, men så kommer en blå skjerm opp. Der står det at windows måtte avsluttet for at PC-en ikke skal bli skadet. Det står "The BIOS in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated BIOS.

    Technical information:

    *** STOP: 0x000000A5 (0x00000011, 0x0000007, 0xFFD11010, 0x03000000)

    Her kan jeg ikke gjøre noe annet enn å skru av dataen.

     

    Hvis jeg velger å starte windows på vanlig måte kommer det bare opp en blå skjerm i et halvt minutt og så restarter PC-en seg.

     

    Hva skal jeg gjøre?

×
×
  • Opprett ny...