Gå til innhold

Poolish

Medlemmer
  • Innlegg

    140
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Poolish

  1. Har hatt et par kjøreturer for å få testet frontsettet. Etter en stund oppsto det nye problem......

     

     

    Problemet oppsto etter ca 20 minutts kjøring i går. I dag kom det et par minutt etter jeg hadde komet hjem.

     

    Det spiller krystallklart på alle volum. fantastisk lyd. spilte ganske høyt, så etter en stund begynner det å komme skurring på ene siden. Så jeg stoppet. så over kablene. Alt var som det skulle. startet bilen igjen. lyden var normal noen sekund. før skurringen kom igjen. så jeg skrudde av alt å kjørte hjem.

     

     

    I dag prøvde jeg det igjen. skrudde på. alt fungerte helt perfekt. spilte ganske lenge, tok meg en 20 minutts kjøretur. Var kjempefornøyd med lyden. Lot bilen stå på tomgang mens jeg testet det en kansje 5 minutt til. Da begynte skurringen på passasjersiden i går var det på førersiden. Jeg skrudde ned lyden. tok av tenningen, skrudde av spiller. skrudde på igjen spiller. nå var skurringen på begge sider. å etter litt forsvant lyden, å ble helt uklar, masse skurr med en slags nesten pipelyd i, som om det kom et helt forvrengt signal ut.

     

    Støyen virker ganske lik, som den som var før. når hele anlegget var koblet opp på alle kanaler. Bare da var lyden kun på en side og veldig lav. Så det kan vell være subb utgangen også har noe problem? Eller er det noen andre grunner for at dette problemet kan oppstå?

  2. Da har jeg vært ute noen timer, koblet å feilsøkt.

     

     

    Fikset først jordingen på spiller, la opp en ekstra jording + jordet den godt i chasi. Koblet alt godt opp.

     

     

    Skrudde på. Da var all støyen i høyttalerene borte. Subben spilte bra enda, men framme var det bare lyd på ene siden (kun midbass), veldig lav og dorlig, men ingen støy i lyden nå. Og nå var lyden på passasjersiden. sist fungerte det kun på førersiden (diskant/mellomtone).

     

    Så jeg tenkte det kunne være de 2 forsterkerene som var problemet. koblet middbassene inn på subb forsterkeren (AMPLItude 150.2x). Da fungerte dem helt perfekt.

     

     

    Så jeg koblet av batteriene. tok ut sikringene til de 2 Sinfoni AMPLItude 45.2. koblet av signalkablene.

     

    Så brokoblet jeg delefiltrene og fikk koblet opp frontsettet på Sinfoni AMPLItude 150.2x. koblet signalkabelen inn på frontutgangen. koblet på batteriene igjen. Ingen lyd. kun lav susing i høyttalerene.

     

     

    Så da må vell problemet være Front og Rear utgangene på spilleren som ikke fungerer? Hva kan være grunnen til dette?

     

    Normalt er det vell jordingsbanen som ryker i pioneer spillerne. Men da er vell alle utgangene døde + masse støy. Nå fungerer 1 utgang. De andre 2 er døde, eller kommer lav dorlig lyd kun på ene siden.....

  3. Ble sikkert ikke beste forklaringen på det nei. Var ikke så lett å få forklart alt....

     

    Batteri framme er erstattet med nytt ja, ny 50 mm2 jording. Har ikke skiftet noen av de andre kablene i motorrommet. 50mm2 kabel fra batteri framme til batteri bak. med sikring på begge batteriene. Jordingspunkt bak med 50 mm2 kabel.

     

     

    Har ikke koblet med batteriene på. begge batteri har vært koblet av hele tiden.

     

    Har 3 signalkaber:

    1 til subb.

    Front er koblet på forsterkeren med Diskant/mellomtone.

    Rear er koblet på forsterkeren med middbassene.

     

    Bruker delefiltrene til Morel settet. Har ikke stillt på noe enda. kun koblet opp alt. Alt er koblet rett.

     

    Der er lagt opp ny 10mm2 strømm til spiller.

     

    Denne forsterkeren har ingen problem med å drive subbene. Det er kun subbene og forsterkeren som har blitt testet før. Ingenting av det andre utstyret har vært koblet opp før. Morel settet er nytt, forsterkerene har kun vært brukt under bygging av demobil. spilleren er kjøpt brukt.

     

    Jeg tror probleme kan ligge i de 2 Sinfoni AMPLItude 45.2.... Det er frontsettet som er helt dødt. og når det kommer lyd. er det bare lav, elendig lyd med masse skurr på ene siden. virker som dene ene ikke spiller i det heletatt, og den andre slår inn innimellom bare på ene kanalen med masse støy.

     

    Bor i rogaland.

  4. Alt er koblet opp, men ingenting fungerer sånn det skal.........

     

    Koblet fra jording på begge batteriene. koblet dem sammen (+). Så satte jeg på første kabelen på minus på batteriet bak (Jording til den største forsterkeren). Da kom det en konstant pipelyd i subbene. Denne forsvant med en gang jeg satte på jordingskabelen på batteri.

    koblet på jording til de andre to forsterkerene til batteriet. koblet på jordingen på batteriet framme. Så skrudde jeg på for å teste anlegget.

     

    Lyden fra subbene hørtes grei ut, men lav dorlig lyd framme, og bare lyd på ene siden. Så prøvde jeg å skru opp litt. da begynnte det å skurre veldig i høyttalerene frame, på den siden det var lyd.

     

    Prøvde å stille litt på spilleren. så skrudde jeg av alt. gikk bak å stillte litt på forsterkerene. Når jeg skrudde på igjen. Var det masse skurr fra subbene, og en pipelyd. så skrudde rett av igjen. prøvde å jorde chasi på spiller. Da virket subbene igjen, men helt dødt i høyttalerene framme. Etter ei stund. så kom det lyd på ene siden, men veldig dorlig, å skurrer veldig når du skrur opp...

     

    Hva er galt? Hvor skal jeg begynne?

     

     

    Komponentliste:

    Pioneer DEH-P77MP

    Morel Elate 6 3 veis

    2 x Soundstream Vgw 12"

    2 stk. Sinfoni AMPLItude 45.2 (en til diskant/mellomtone, en til Mid-bass)

    1 stk SinfoniAMPLItude 150.2x (subber)

    Kinetik HC 2000 (Bak)

    Kinetik HC 1400 (Framme)

    Kabler, terminaler, sikringsholdere ol. fra Evus

  5. Iraggi Alternator har mye utvalg i ferdige dynamoer, og skal være veldig bra. Til veldig greie priser.

     

    http://stores.ebay.com/Iraggi-Alternator-a...Q2em118Q2el1247

     

    Excessiveamperage lager på bestilling. Disse skal også være veldigt bra og til veldig greie priser.

     

    http://www.excessiveamperage.com/

     

    Jeg sjekket ut dette for et par års tid siden. En overhalt brukt dynamo ville da koste meg nesten 3000 hvis jeg skulle ha den største orginal som passet til bilen på rundt 90 A. Sjekke med flere norske forhandlere. Var ca samme pris hos de få som hadde den inne.

     

    Iraggi Alternator og Excessiveamperage skulle begge ha mindre betalt for ny dynamo. Hvor du selv velger spesifikasjoner, farge osv. Dette var priser inkludert frakt.

     

    Med den lave dollarkursen på rundt 5 kr. så får du også veldigt mye for pengene.

  6. Alle Accept fann bør også sjekke ut U.D.O. Her har du vokalist Udo Dirkschneider og trommeslager Stefan Kaufmann.

     

    Stefan Kaufmann har som nevnt før problemer med vond rygg og kan ikke spille trommer lenger. Det var egentligt gitarist han var, så i U.D.O. har han rollen som andre gitarist. Han har også allti vært veldigt hjelpsom med produksjonen av Accept sine plater + han har produsert alle Accept sine live album på egenhånd. så i U.D.O. har han også fungert som produsent på alle albumene.

     

    Anbefaler å se nærmere på plata Nailed to metal: The missing tracks. Dette er ei live plate hvor de spiller mange av de gode gammle Accept låtene. Blandt U.D.O. sine utgivelser er dette den jeg setter høyest.

     

    2999648x.jpg

     

    De har også plata live from russia. Denne er også full av gammle accept låter :thumbup:

     

    Utenom live platene med masse Accept materiale. Så har også U.D.O. mange veldigt bra egene utgivelser. Skal du sjekke ut U.D.O så kan du begynne med f.eks. plata Mastercutor. Som har bland annet den utroligt kule sangen The wrong side of midnight

     

    3349826x.jpg

  7. Fin guide dette :)

     

    Veldigt enig med karaktersettingen på platene. Eneste er The Inner Sanctum som jeg ikke ville gitt 10. Syns ikke denne er like bra som de aller beste platene til saxon. Føler plata blir litt for mye rett fram på endel sanger. Blir ikke helt det jeg forbinner med Saxon, men finns selfølgeligt unntak. Du har endel sanger her som er samme stil og kvalitet som saxon på sitt beste. ei bra plate, men ikke helt på topp hos meg. Ville gitt den 8 kansje ;)

     

    Til nye Saxon fann ville jeg anbefalt å begynnt med Dogs of War, som er ei litt mer moderne plate med bra trøkk og som viser mye av det mest positive med bande. Så etter dette børe du gå over på 3 mer klassiske platene Wheels Of Steel, Strong Arm of the Law og Denim And Leather.

  8. Fin albumguide dette :)

     

    Dette er ikke akuratt min type musikk. Ikke noe stor fann av de litt hardere sjangerene innen metalen, men enkelte band og låter kan være veldigt bra.

     

    Har hørt endel på dette bandet nå. Og fant et par låter som jeg likte veldigt godt Flying Whales og The Heaviest Matter Of The Universe. Så albumet har blitt bestillt :thumbup:

  9. accept.jpg

     

    Om bandet

     

    Accept er et Heavy Metal band fra Solingen i Tyskland. Det ble startet a vokalist Udo Dirkschneider på begynnelsen av 70 tallet. I begynnelsen spillte de helt på amatør stadiet og skifttet offte ut medlemmer i bandet. De ble invitert til å spille på tyskalnds første rockefestival Rock am Rhein i 1976. etter det ble de tilbudt platekontrakkt. Bandet har etter den tid utvikklet seg til å bli et av verdens største Heavy band.

     

    Classic line-up

     

    Udo Dirkschneider - Vocals

    Wolf Hoffmann - Guitar

    Jörg Fischer - Guitar

    Peter Baltes - Bass

    Stefan Kaufmann - Drums

     

     

    Diskografi:

    • 1979 Accept
      1980 I'm a Rebel
      1981 Breaker
      1982 Restless and Wild
      1983 Balls to the Wall
      1985 Metal Heart
      1986 Russian Roulette
      1989 Eat the Heat
      1993 Objection Overruled
      1994 Death Row
      1996 Predator

    Accept (1979)

     

    79_accept.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Sangmessigt er dette albumet helt greit, uten å ha de helt store hittene. Til å være bandets første utgivelsen er den ganske bra. Ikke alt stemmer for bandet, men alt i alt ei grei plate.

     

    Frank Friedrich spiller trommer på denne plata, men sluttet før plata kom ut. Han ble erstattet med Stefan Kaufmann.

     

    Sporliste:

     

     

    1. Lady Lou

    2. Tired of Me

    3. Seawinds

    4. Take Him in My Heart

    5. Sounds of War

    6. Free Me Now

    7. Glad to Be Alone

    8. That's Rock 'N' Roll

    9. Helldriver

    10. Street Fighter

     

     

     

    Sjanger: Heavy metal

    Høydepunkt: Take Him in My Heart

    Karakter: 6,5/10

     

     

    I'm a Rebel (1980)

     

    accept-iamarebel.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Bandet virker på denne plata mye mer sammspillt og musikalsk låter alt mye bedre. også kvaliteten på sangene har blitt mye bedre. Du har mange utroligt kule sanger. Plata har litt mer klassisk preg over seg en de nyere platene som er mye mer heavy. ei utroligt kul plate.

     

    Sangen I'm a Rebel var egentligt en AC/DC sang som dem hadde spillt inn demo på med Bon Scott. Etter hans død så bestemmte bandet seg for å ikke bruke den. Produsent Mutt Lange tilbydde sangen til Accept. De kunne ikke helt forstå hvorfor AC/DC ikke ville bruke denne sangen selv. Så når Accept ville ha den. Tilbydde Mutt seg å produsere albumet. Noe Accept ikke ville gå med på. Mye pga. de ikke likte måten han jobbet på. Det at alt skulle være perfekkt og det ble brukt veldigt lang tid på innspillingen. UDO har senere inrømmt at det var en stor feil av dem å avise tilbudet til Mutt. Sangen derimot har Accept hatt stor suksess med.

     

    Sporliste:

     

     

    1. I'm a Rebel

    2. Save Us

    3. No Time to Lose

    4. Thunder and Lightning

    5. China Lady

    6. I Wanna Be No Hero

    7. King

    8 Do It

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: I'm a Rebel, Save us, No time, Thunder and Lightning, Do It

    Karakter: 8,5/10

     

     

    Breaker (1981)

     

    Breaker.gif

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    På denne plata begynner det virkeligt å løsne for Accept. Med sanger som Son Of A Bitch, Burning og Breaker, har bandet kommet med en av sine aller beste plater. Her har du sanger med veldig trøkk, fengendes melodier og bra tekster. Bande spiller kjempe bra, Udo har på dette albumet, utvikklet seg til en av verdens beste vokalister innen metal sjangeren.

     

    Sporliste:

     

     

    1. Starlight

    2. Breaker

    3. Run If You Can

    4. Can't Stand The Night

    5. Son Of A Bitch

    6. Burning

    7. Feelings

    8. Midnight Highway

    9. Breaking Up Again

    10. Down And Out

     

     

     

    Sjanger: Speed metal

    Høydepunkt: Breaker, Run If You Can, Son Of A Bitch, Burning, Feelings, Down And Out

    Karakter: 9/10

     

     

    Restless and Wild (1982)

     

    82_restless_and_wild.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Bandet følger opp sin store suksess med de foregåendes platene og leverer her enno et sterkt album. På dette albumet finner du blandt annet kjempe hitten Princess of the Dawn. Som for meg er en av tidendes beste metal låter. Bandet begynner nå å vise at dem er helt i verdenstoppen og leverer stabilt og bra på et veldigt høyt nivå.

     

    Gittarist Herman Frank kom inn i bandet i plassen for Jörg Fischer på denne plata og på Balls to the Wall

     

    Sporliste:

     

     

    1. Fast as a Shark

    2. Restless and Wild

    3. Ahead of the Pack

    4. Shake Your Heads

    5. Neon Nights

    6. Get Ready

    7. Demon's Night

    8. Flash Rockin' Man

    9. Don't Go Stealin' My Soul Away

    10. Princess of the Dawn

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: Princess of the Dawn, Restless and Wild, Shake Your Heads, Fast as a Shark

    Karakter: 8/10

     

     

    Balls to the Wall (1983)

     

    bthremastered.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Accept fortsetter sin suksess med denne kjempe utgivelsen. Et av tidenes beste Metal album. Denne plata børe være i alle sin cd-sammling. Plata er full av godbiter fra begynnelse til slutt. Du har utroligt mange sterke tittler på denne plata. Du har sanger som Balls to the Wall, Head over Heels og mange fler, Som alle er utroligt fengendes låter av beste kvalitet.

     

    Sporliste:

     

     

    1. Balls to the Wall

    2. London Leatherboys

    3. Fight It Back

    4. Head over Heels

    5. Losing More Than You've Ever Had

    6. Love Child

    7. Turn Me On

    8. Losers and Winners

    9. Guardian of the Night

    10. Winter Dreams

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: Balls to the Wall, London Leatherboys, Fight It Back, Head over Heels, Love Child, Turn Me On

    Karakter: 10/10

     

     

    Metal Heart (1985)

     

    85_metal_heart.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Enda en sterk utgivelse av Accept. Her har du sanger som bland annet den store hitten Metal Heart. En utroligt fengendes og bra Heavy sang.

     

    Jörg Fischer har også kommet inn i bandet igjen til fordel for Herman Frank

     

    Har selv LP'en av denne signert av UDO.

     

    Sporliste:

     

     

    1. Metal Heart

    2. Midnight Mover

    3.Up to the Limit

    4. Wrong Is Right

    5. Screaming for a Love-Bite

    6. Too High to Get It Right

    7. Dogs on Leads

    8. Teach Us to Survive

    9. Living for Tonight

    10. Bound to Fail

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: Metal Heart, Midnight Mover, Up to the Limit, Screaming for a Love-Bite, Living for Tonight

    Karakter: 8/10

     

     

    Russian Roulette (1986)

     

    86_russian_roulette.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Dette albumet er en ganske grei utgivelse, men mangler endel for å komme opp på samme nivå som de foregåendes albumene. Du har endel bra sanger som Russian Roulette og Aiming High, men du mangler de helt store hittene.

     

    Sporliste:

     

     

    1. T.V. War

    2. Monsterman

    3. Russian Roulette

    4. It's Hard to Find a Way

    5. Aiming High

    6. Heaven Is Hell

    7. Another Second to Be

    8. Walking in the Shadow

    9. Man Enough to Cry

    10. Stand Tight

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: Russian Roulette, Aiming High, Another Second to Be

    Karakter: 7/10

     

     

    Eat the heat (1989)

     

    89_eat_the_heat.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    På denne plata er ikke UDO lenger med i bandet. Dette for å gå en litt annen rettning. Mye pga. hans meget spesielle stemme. David Reece er blitt hentet inn for å erstatte han. Det gjøres uten noe stor suksess. Accept blir ikke det samme uten UDO. Låtene på plata er heller ikke blandt det beste Accept har levert. Mye balader og endel roligere sanger. De sangene som har litt mer trøkk og fartt over seg blir ikke noe særligt uten UDO på vokalen.

     

    Jörg Fischer er også ute av bandet igjen så all gitarspilling på denne plata gjøres av Wolf Hoffmann

     

    Dette blir for meg bandets svakeste plate. Utenom sangen X-T-C så har ikke plata så veldigt mye å by på.

     

    Sporliste:

     

     

    1. X-T-C

    2. Generation Clash

    3. Chain Reaction

    4. Love Sensation

    5. Turn the wheel

    6. Hellhammer

    7. Prisoner

    8. I Can't Believe In You

    9. Mistreated

    10. Stand 4 What U R

    11. Break The Ice

    12. D-Train"

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: X-T-C

    Karakter:4/10

     

     

    Objection Overruled (1993)

     

    accept%20-%20Objection%20Overruled.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    På denne plata har UDO kommet inn igjen i bandet. Mens Jörg Fischer enno er ute og bassist Peter Baltes har tatt hans rolle som gitarist samtidigt som han også spiller bass på plata.

     

    Som den foregåendes plata er ikke denne plata heller noe veldig sterk utgivelse. Kommer seg veldigt med UDO som vokalist igjen, men pga. mange svake sanger så er ikke plata mer en midels utgivelse.

     

    Sporliste:

     

     

    1. Objection Overruled

    2. I Don't Wanna Be Like You

    3. Protectors Of Terror"

    4. Slaves To Metal

    5. All Or Nothing

    6. Bulletproof

    7. Amamos La Vida

    8. Sick, Dirty And Mean

    9. Donation

    10. Just By My Own

    11. This One's For You

     

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: I Don't Wanna Be Like You, Protectors Of Terror

    Karakter: 6/10

     

     

    Death Row (1994)

     

    deahtrow.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Med dette albumet reiser Accept seg igjen og leverer et av sine beste album. Her har du et hardt og deiligt Heavy album med mange fengendes låter.

     

    Stefan Kaufmann fikk problem med helsa og kunne ikke spille trommer lenger pga. vond rygg. Dette førte til at han forlot bandet og Stefan Schwarzmann spillte trommer på de to sangene Bad Habits Die Hard og Prejudice.

     

    Sporliste:

     

     

    1. "Death Row

    2. Sodom & Gomorra

    3. The Beast Inside

    4. Dead on!

    5. Guns 'R' Us

    6. Like a Loaded Gun

    7. What Else

    8. Stone Evil

    9. Bad Habits Die Hard

    10. Prejudice

    11. Bad Religion

    12. Generation Clash II

    13. Writing on the Wall

    14. Drifting Apart (listed as "Drifting Away" on some editions)

    15. Pomp and Circumstance

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: The Beast Inside, Dead on!, Guns 'R' Us, Like a Loaded Gun

    Karakter: 8,5/10

     

     

    Predator (1996)

     

    96_predator.jpg

     

    Kort om plata + Konklusjon

     

    Med nå bare vokalist Udo, gitarist Wolf Hoffmann og bassist Peter Baltes igjen av det orinale Accept. så kom Michael Cartellone inn på trommer og Peter Baltes tok igjen på eg rollen som både gitarist og bassist.

     

    Plata er en bra utgivelse. Ikke blandt de aller beste, men har sine høydepunkt. Plata inneholder fengendes låter som Hard Attack, Take Out The Crime og Run Through The Night

     

    Sporliste:

     

     

    1. Hard Attack

    2. Crossroads

    3. Making Me Scream

    4. Diggin' In The Dirt

    5. Lay It Down

    6. It Ain't Over Yet

    7. Predator

    8. Crucified

    9. Take Out The Crime

    10. Don't Give A Damn

    11. Run Through The Night

    12. Primitive

     

     

     

    Sjanger: Heavy Metal

    Høydepunkt: Hard Attack, Take Out The Crime, Run Through The Night

    Karakter: 7/10

     

     

    Når jeg leste gjennom forumet her og ikke fant noen Accept Albumguide. Så tok jeg framm alle Accept cdene fra cd-sammlingen min å begynnte å jobbe med denne guiden. Fikk lyttet nøye gjennom alle platene og begynnte å skrive litt mens jeg lyttet. Håper dere liker guiden :thumbup:

  10. Er selv stor Priest fann og har alt dem har gitt ut både live og studio album. Hos meg kommer British steel plata langt over alle dem andre platene. denne plata er også hovedgrunnen til at jeg setter Priest så høyt som jeg gjør.

     

    Hadde dem ikke hatt British steel plata. så hadde dem for meg vært et oki heavy band med endel bra sanger, men ikke noe særligt mer en det.

     

    British steel er et mesterverk. Grunnen til dette er at de har mange sterke titler samlet på ei plate + du også har en blanding av de knalharde heavy låtene (Metal Gods, Grinder, Rapid Fire), du har de litt mer klasiske låtene (Living After Midnight, You Don't Have to Be Old to Be Wise), du har Breaking the Law som er en mer mellomting og du har United som kan gå litt innom pop metal stilen og er veldigt fengendes sang.

     

    Du har alle disse fengendes sangene, et knalhardt heavy band og den rå vokalen til Halford. For meg er dette tidenes beste utgivelse over alle sjangere.

     

    Sangene Metal Gods og Grinder er for meg noen av de råeste heavysangene som er utgitt. Du har et enormt trøkk, veldigt heavy gitarriff og den rå stemmen til halford som får utfolde seg frit i disse fantastiske sangene.

     

    Plata spilles her opptil flere ganger i uken. Dette er en av de få platene jeg kan spille om igjen og om igjen og aldri gå lei.

  11. Bra albumguide dette :)

     

    De som liker Megadeth bør også sjekke ut MD.45 - The Craving.

     

    Md45Thecraving.jpg

     

    Dette var et sideprosjekkt for Dave Mustaine, trommeslager Jimmy DeGrasso som senere ble med i Megadeth, Fear vokalist/gitarist Lee Ving og bassist Kelly LeMieux som hadde turnert med Fear.

     

    Plata kom ut i 1996. Dave Mustane fungerer som gitarist, mens Lee Ving er vokalist.

     

    Når Megadeth sine plater i 2004 ble gitt ut i nye remastra utgaver. Så bestemte Mustaine seg for å også gi ut MD.45 - The Craving på ny. Det ble da oppdaget at Lee Ving sin innspilling på vokalen var forsvunnet.

     

    Pga. det hadde vært litt misnøye med Lee Ving's vokal på den første plata og fansen helst ville høre Mustaine på vokalen. så bestemmte Mustaine seg for å spille inn vokalen på ny med sin egen stemme.

     

    Titelsangen på plata var orginalt en Megadeth demo. På den remastra verisjonen så har du også en verisjon av sangen hvor Megadeth selv spiller.

     

    Selv syns jeg denne plata er en kjempe utgivelse som alle Megadeth fans bør ha i cd-samlingen sin. Bare husk å kjøp den remastra verisjonen ;) plata er mye tøffere med Mustaine på vokalen

  12. Veldigt bra album guide :)

     

    syns selv det er et stort skille mellom de forskjellige periodene med de 3 vokalistene som har vært lengst. Ozzy, Dioo og Tony Martin.

     

    Perioden med ozzy var veldigt revlosjonerendes for sin tid. Du hadde mange store hitter og endel knalharde heavylåter. best of samlingen fra denne perioden er en utroligt sterk samling! + også endel av albumene er veldigt bra, men ser du på alt materiale fra den tiden. Blir det endel vandring over stiler, og ikke alt sitter like godt.

     

    Når du kommer inn i Dio perioden føler jeg bande blir mer et rent heavy band. bande spiller jevnt over endel hardere og tøffere. + dio sin stemme og låtskriving også har et veldigt heavy preg over seg. Her føler du alt sitter som det skall, bandet har utviklet seg mer innen den ene stilen og det funker veldigt bra for dem.

     

    Med Tony Martin ble bandet tonet ned endel. Du hadde ikke lenger det knallharde heavy imige du hadde med Dio. Alt blir endel tonet ned. På de første platene føles det ikke helt som alt sitter helt som det skal. Du hadde endel heavy riff på noen sanger og endel bra melodier, men fikk ikke den sabbath følelsen over det. Tony Martin virker ikke helt som om han helt passer til den måten bandet er kjent for å spille på. Men på plata Headless cross så reiser bandet seg igjen og lever opp til sitt gammle imige. De leverer en en utroligt sterk utgivelse med sanger som Headless Cross med knalharde heavy riff! + Tony Martins også får vist mer av sine egenskap som vokalist. Viser at han har en tøff stemme som også passer innen heavy sjangeren.

     

    Verken Glen Hughes (på vokal) eller Ian Gillan gjorde seg så veldigt bemerket i bandet.

     

    For meg blir de 5 sterkeste Black sabbat utgivelsene:

     

    1: Paranoid (Ozzy)

     

    2. Heaven and Hell (Dio)

     

    3. Dehumanizer (Dio)

     

    4. Headless Cross (Tony Martin)

     

    5. Sabbath Bloody Sabbath (ozzy)

     

    Ser du på enkeltsangene. Så har du ganske mange udødelige classikere med Ozzy. N.I.B., Paranoid, War Pigs, Iron Man, Sabbath Bloody Sabbath. Som alle er sanger som alltid vil bli regnet som noen av tidenes beste heavy sanger. Med dio så ble det levert mer jevnt bra på et veldigt høyt nivå, med mange sterke titler, men ikke helt oppo samme nivå som det beste som ble gitt ut med ozzy. tony Martin var mer varierendes. Hadde endel bra sanger som Headless Cross osv.

  13. ville også valg Morel!

     

    Det du skriver om at du vil ha fin lyd framfor høy. Det gjør nokk Morel til et perfekkt valg til deg! Morel høyttalerene spiller klart og fint på alle volum, er veldigt musikalske, veldigt behagelige å høre på og har også muligheten til å vri opp volumet endel hvis du ønsker det.

     

    Har selv ikke fått testet de dyre høyttalerene til Morel enda, men har de billigste Morel Pulse coaxialhøyttalerene i bilen nå. har enno tilgode å høre en bedre høyttaler til prisen (ca 1200).

     

    Har hørt veldigt mange forskjellige høyttalere i den prisklassen, men de aller fleste er ikke i nærheten av å spille så bra som Morel gjør. Du får veldigt mye lytteglede ut av Morel sine høytallere. veldigt musikalske, behagelig diskant som aldri blir for skarp og får fram masse detaljer, stramm herrlig bass, veldig dynamikk og spiller også veldigt høyt!

     

    Disse høyttalerene har kunn gitt meg poitive opplevelser. hadde ikke så store forventninger til høyttalerene. skulle bare ha noe billigt som midlertidige høyttalere.For å få lyd i bilen. fikk montert dem, skrudde på, Fra første tone ble jeg bare sittendes å lytte til musikken. Spillte sang på sang, flere cder ble spillt! ble sittendes i mange timer å lytte til dem. Fikk en veldigt positiv overaskelse.

     

    Disse høytalerene sammen med en grei subb, vil være en kombinasjon som nokk veldigt mange vil syns er mer en bra nokk. Høyttalerene spiller helt utroligt bra. Eneste som mangler er litt mer trøkk på de lave fekvensene. med en subb som tar seg av det. så vil du få fantastisk bra lyd i bilen!

     

    høyttalerene mine har fått veldigt røff behandling, blitt spillt mye på veldigt høye volum og ikke blitt behandlet så fint pga. de bare har vært til midlertidig bruk! de har ikke tatt noe skade av denne røffe bruken. spiller like klart å fint i dag som de gjorde når jeg fikk dem. for 1 års tid siden.

     

    Selv skal jeg inn med Morel elate kansje en mulighet or at det kan bli toppmodellen Supremo (Nye settet som kommer/har kommt med delefilter). Når disse billige Pulse høyttalerene jeg har nå spiller så sinsykt bra som de gjør, så er det vanskeligt å forestille seg hva et morel system til 10 ganger prisen eller mer kan gjøre.

  14. Blir ca dette utstyret som skal inn i bilen min

     

    Alpine CDA-9855R 5 000

     

    4 x Sinfoni AMPLItude 45.2 16 000

     

    Sinfoni AMPLItude 150.2 8 698

     

    2 x Soundstream Vgw 12 5 000

     

    Taranula griller 1 000

     

    Morel Elate 6 - 3-veis 7 998

     

    Et ekstra par Morel Elate 6 2 998

     

    Kinetik HC1400 2 898

     

    Kinetik HC2000 3 398

     

    Evus kabling, sikringsholdere osv. ca 10 000

     

    Demping 5 000

     

    Blir kansje også en US Amps AX2000 til subbene 12 998

     

    Totalt 80 988

     

    Har allt det som står med stor skrift + ganske mye kabling, sikringsholdere ol. fra Evus.

     

    Har fått noe rabatter på noen av tingene jeg har kjøpt + sinfoni forsterkerene ble kjøpt brukt til en grei pris. Så blir endel billigere en totalprisen, men blir ganske dyrt uansett.

  15. Selv har jeg brukt både matter fra biltema og BrownBread.

     

    Har brukt biltema matter på golvet og opp mot motorrommet. De funker nå helt greit, men etter å ha kjørt en stund med det. så har jeg lagt merke til at det er endel motorstøy i bilen. selv når du spiller høy musikk. så kan du merke antydning til lyd fra motoren. Så jeg må nokk ta det opp igjen. Å legge BB under biltema mattene.

     

    Jeg brukte denne matta fra biltema opp mot motorrommet.

     

    36-9220_l.jpg

     

    Denne funker ganske greit, men sliter med å ta all motorstøyen. Prisen på 200 kr plata gjør også at den ligger ganske likt med BrownBread i prisklasse.

     

    Jeg ville ikke satsett på biltema. ville herller ventet en stund og fått spart opp litt penger til en rull BB.

  16. hvor får man kjøpt sånn dempe folie??eller hva man bruker?

    6396610[/snapback]

     

    Selv bruker jeg BrownBread. Veldigt fornøyd med det.

     

    Du har jo sett på prosjektet til Typhon. Det er samme dempemateriale han har brukt.

     

    BrownBread kan du kjøpe hos Morel.no. Anbefaler deg også å ta en titt på de andre produktene som selges der.

  17. Har blitt endel endringer i oppsettet nå. Så vil jeg trenge litt hjelp til koblingssjema.

     

    Som nevnt tidligere blir det batteri fra Kinetik

     

    Kinetik.jpg

     

    Hc 800 som startbatteri

     

    KinetikHC800.jpg

     

    Hc 2400 "The monster" bak

     

    KinetikHC2400.jpg

     

    Dynamo blir den samme som nevnt før.

     

    Så blir det litt endringer utenom også, men kun koblingssjema til batteri jeg trenger hjelp til.

     

    Kintik selv anbefaler å koble dem slik som på bildet nedenfor:

     

    kinetikpower.jpg

     

    Her er slik jeg ville koblet det opp:

     

    Alternativ 1

    Koblingssjemakinetik.jpg

     

    Alternativ 2

     

    Koblingssjemakinetik2.jpg

     

    Hvilket burde jeg bruke? Og er det noe jeg bør endere på?

  18. Helt enig med pndjo. Mye lurere å kjøpe noe brukt. du kan få en kjempe bra forsterker til en billig penge hvis du bare vet hva du skal lete etter.

     

    Selv så har jeg 2 stk. Denon Dca 800 6 kanals forsterkere. Disse yter godt over 100 W pr kanal hvis du brokobler den. Nå bruker jeg den ene forsterkeren til å drive Morel pulse 6,5". Selv om høyttalerene bare ble anskaffet som en midlertidig løsning, fram til jeg har fåt kjøpt alt til det skikelige anlegge. Så har jeg blitt kjempe glad i disse høttalerene. De spiller ekstremt bra til prisen!

     

    Anbefaler deg på det sterkeste å se etter en brukt Dennon Dca forsterker. Pleier dukke opp litt av dem på finn med jevne mellomrom. Prisen for de jeg har Dca 800 ligger på rundt 1000 - 1500 kr. Det er ikke mye for en så god forsterker. Både lydkvalitet, byggekvalitet og ytelsen til forsterkeren er kjempe bra!

     

    Skal selv bruke mine to forsterkere i et oppsett til rundt 70.000. De skal da brokobles å brukes til å drive et Morel Elate 6. 3 veis sett aktivt.

     

    Ellers så anbefaler jeg deg også på det sterkeste å se nærmere på Morel høyttalere. Du kan jo ta en titt her :)

  19. Det som er med Morel "vs." Focal er at Morel har en litt mørkere klangbalanse. Jeg personlig liker ikke Focal diskantene i det hele tatt da de låter for skarpe i ørene mine. Merk at dette er subjektivt, men jeg er ikke alene om denne oppfatningen. Jeg hørte noen Focal sett før jeg hørte Morel, og når jeg hørte sistnevnte sa jeg bare "dette skal jeg ha!".

     

    Med god montasje blir du nok fornøyd uansett tenker jeg! Lykke til!

     

    Mvh Tony

    6333576[/snapback]

     

    Har ikke hørt noe av Focal ,men har selv Morel. Kjempe fornøyd med disse. til prisen er de de beste høyttalerene jeg har hørt i en bil. Tror ikke du får noe bedre til den prisen Pulse til rund 1500. spiller kjempe bra. presist å detaljert og med en stramm og fin bass. Tåler også å spille på veldigt høye volumer.

     

    Hvis Focal er mye lysere/skarpere i diskanten en Morel. Så tviler jeg sterkt på at det er høyttalere jeg kunne blitt fornøyd med. syns selv at Morel sin diskant låter ganske så bra er lys og fin, men går alldri over til å bli skarpt. spiller kjempe bra og er veldigt detaljert og fin :)

     

    Etter å ha fått Morel i bilen. Vil jeg aldri vurdere noen andre merker igjen! Låter akurat slik jeg mener at en høyttaler skal låte. Agrisiv, detaljert og fin diskant uten å noen gang bli skarp, trøkk i massevis, stramm deilig bass og ikke mist veldigt musikalsk og deilig å høre på.

     

    Gleder meg til jeg får oppgradert til Elate. pulse høyttalerene er bare en midlertidig løsning.

  20. Hey.. lurer på noenlunde det samme

     

    Har ledninger og sånn som er nok til 1 forsterker.. må jeg strekke enda en fra batteri til den andre forsterkeren også?  :hmm:

    5985551[/snapback]

     

     

    Du kan jo f.eks. legge opp en tykk kabel å bruke ei fordelingsblokk til å få strømm til begge forsterkerene. Du har 1 tykk kabel fra batteri inn i fordelingsblokka og 2 mindre ut til forsterkerene.

×
×
  • Opprett ny...