Gå til innhold

Eirik_smo

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eirik_smo

  1. Emaldiom, enig i dette med lydkvalitet!

    Bruker til daglig Bose QC15 som jeg har brukt på laptopen og SGS4, og vært fornøyd med det. Men å gå til HTC M8 var som en ny verden! Var ikke klar over hvor kraftfullt dette headsettet kunne spille. Men det er som du sier, vanskelig å beskrive god lyd. :)

  2. Da er telefonen i hus, knallbra telefon, men skal ikke gå inn på dette nå.

    Det jeg sliter med er gjenoppretting av sms'er, har tidligere brukt SMS Backup+ til dette. Denne har fungert godt (backup og restore) på SGS3/4, begge med og uten root. Men nå når jeg "restorer" så går hele prosessen knirkefritt, ingen feilmeldinger, men ingen sms'er å se i hverken sms-appen eller hangout-appen?

    Edit: Løsningen på problemet, det var kitkat som hadde disablet skrive rettighetene til backup-appen.

    • Liker 1
  3.  

    Må spørre deg om noe, eller andre som kan noe om følgende:

     

    Spilt spillet et par timer, og noe jeg har lagt merke til er at det er ingen premier etter man fullfører en kategori innenfor et av førerkortene (F.eks International A - Like the wind). På GT5 (rett meg gjerne) fikk man Minolta hvis man vant alle løpene i serien ''Like the wind'', mens på GT6 får man absolutt ingenting.

     

    Kom gjerne med tips til måter å tjene litt på. Ser at det er langt fra like lett som i GT5 å tjene penger og få nye biler. Har på følelsen at dette kan ha noe med at man nå kan kjøpe credits.

     

    Polyphony har selv sagt at opptjeningen av credits skal være på samme nivå som i GT5, mikrotransaksjonene skal kun fungere som et ekstratilbud til personer med dårlig tid. De sa klart og tydelig at balansen mellom inntjening og prisnivået ikke skal påvirkes av mikrotransaksjonene.

     

    Hvis det du sier stemmer, må jeg si meg skuffet. Hvor er det blitt av den gode gamle tiden hvor du kunne ty til koder får å melke siste dråpe med spillopplevelse? Alt var bedre før, hehe.

     

    Får ikke spilt spillet før i romjula, gleder meg. Håper at noen innen da har funnet noen gode grinde-muligheter. Husker dere bursdags-glitchen fra GT5?

  4. Har oppdatert til TWRP 6.3.1.0, SuperSU til 1.80 og har su.zip klar.

     

    Liker renheten og hurtigheten til AOSP-rom, har brukt CM tidligere på andre telefoner, men ønsker en mer ren layout nå. Og tilgang til nye Android-versjoner raskt.

     

    Update: Da fungerer alt som det skal! Men nå har det oppstått et nytt problem, hvordan synkroniserer jeg facebook-kontakter med slike rom's?

  5. Hei!

    For en måneds tid siden gjorde jeg følgende med min SS4(GT-I9505) kjøpt ulåst gjennom Netcom, Google Edition 4.3. Dette har fungert ypperlig.

     

    Men nå er tiden for å legge inn versjon 4.4 av jamal's-rom. Har TWRP 2.6.0.0 som recovery. Av apper har jeg ROM Manager (betalt) og Titanium Backup (betalt).

     

    Det jeg lurer på er, hvordan kan jeg enklest går fram når jeg skal oppdatere/flashe rom'en? Er det mulig å unngå og legge inn alle appene på nytt vha oppsettet jeg har? Vil jeg miste root av dette?

  6. Bestilte selv fra Chess.no 15. mai(hvit). Fikk kun kvittering rett etter bekfreftet ordre, men i nettbuktikken står det at det ikke finnes noe ordre på meg. Har heller ikke fått noe e-post, men når det er sagt så ringte jeg til Chess 26. mai og spurte om ordren min var registrert, og det var den. Var noe med at forhåndsbestillinger ikke havner under ordrer, kommer i det øyeblikket varen blir pakket/sendt.

  7. På min desire kan kun kontaktene som jeg har valgt å lagre på telefon, ikke google alternativet, eksporteres til minnekort. Har ingen mulighet for å overføre til google?

     

    Når det gjelder sms finner jeg ingen eksport/sync med google overhodet.

     

    Bilder og dokumenter ser ut til å hjulpet over med dropbox, takker. :)

  8. Har idag gode gamle HTC Desire, men nå er det på tide å hoppe på toget. Om ikke så alt for lenge ligger Galaxy S3 i postkassa.

     

    Lurer derfor på om det finnes noen gode nett/skyløsninger og/eller apper som kan hjelpe meg å få en så jevn overgang til ny telefon som mulig? Tenker da på ting som kontakter, bilder, sms o.l.

  9. En litt snodig julegave fra Polyphony Digital, de gir alle GT5 eiere gratis nedlastning av Lamborghini Murcielago LP 640, Jaguar XJ13, og BMW M3 Coupe. Alle i "Chrome Line", dvs du får ikke brukt Jaguaren i Historic Racing Car Cup..

     

    Hva synes dere om at PD åpner slusene for CE- og SE-"exclusive" innhold?

    Dette betyr da at jeg betalte 300,- ekstra for kun en bok! :hmm: Dette liker jeg ikke av prinsipp. Apex'n er en god bok, ikke misforstå.

     

    Kilde.

  10. Ser mange skryter av X1, hvordan får man tak i den?

     

    Tja, er ikke så rart, virker nesten som biler går på togskinner, tar jo de fleste svinger i veldig høy fart.

     

    Men av det jeg har hørt, så må man bli lvl 30, for å unlocke en challenge, får man minst bronse her får man bilen. Ellers kan man bli lvl 35 i b-spec og da skal man få bilen helt gratis, eller så var det at man kunne kjøpe den i dealership.

    Man trenger ikke betale når man blir lvl 35 i b-spec. Jeg kommer aldri til å klare den challengen etter lvl 30, så skal få opp B-speccen til lvl 35 i løpet av de neste ukene...

     

    Er det ikke en skriveleif der? Mener du ikke "de neste årene..." ?

  11. Kan meddele at "The Birtday-exploit" har blitt redusert etter 1,03 patchen. Dvs, før 1,03 kunne man motta så mange biler man bare ville. Man logget på exploit-brukeren, vant bilen, sendte til hovedkontoen, sletta savegame'n, så gjentok. Til slutt når man logget på hovedkontoen sto det mange biler i kø. Men igår etter 3 timer -_- , så åpnet jeg hovedkontoen, og der var det kun èn bil, den første jeg overførte. Alle de andre transaksjonene ble "completed", men de var dog ikke kommet.

     

    Nitrius: Dette var i perioden 02:00 - 04:00.

  12. Da er Gallardon returnert Aurvan! :thumbup:

     

    Fikk ikke til å sende med Lancia'n, "You can only send one car a day to a friend." Men jeg trimmet Gallardon litt istedet som takk for hjelpen. :)

     

    Men så gjenstår, er det noen har en bil som klarer Historic Racing Car Cup på expert-series i a-spec til utlåns? :innocent:

     

    Psn: Smolan

  13. Noen som vil låne bort en Lamborghini Gallardo LP560-4 til Gallardo Trophy i a-spec?

     

    Og så trenger jeg en lånebil til Historic Racing Car Cup.

     

    Vedkommende vil få tilbakesendt en Lancia DELTA HF Integrale Rally Car '92 som takk.

     

     

    PSN: Smolan

    Ja, kan låne en Gallardo.

    Hva slags nivå snakker vi på Historic Racing Cup? Expert?

    PSN: Aurvan

     

    Takker!

     

    Ja, på expert.

  14. Hvilket løp var det?

    Det på Circuit de la Sarthe? Det var turneringen i Expert serien tror jeg. Den vant med 20+ sekunder foran Ford GT LM Race Car i alle fall.

     

    Redigert 1: Hvis du mener hvor jeg vant den, så husker jeg ikke. Oppdaga den plutselig i garasjen i dag, men vant den før helgen en gang. Kanskje ved å fullføre Professional serien med B-spec? Tror det var noe av det siste jeg gjorde.

     

    Redigert 2: Fant ut hvor jeg fikk den fra:

    You win the mazda furai in bspec mode in the Mazda Eunos/MX5 event.

     

     

    Stemmer det, for å være helt korrekt er det: B-Spec Amateur > NR-A Roadster Cup.

     

    Kilde.

×
×
  • Opprett ny...