Gå til innhold

Kakerlakken

Medlemmer
  • Innlegg

    229
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kakerlakken

  1. Har googla rundt om kring og finner ingen ''trusted'' side der jeg kan kjøpe Daft Punk t skjorter. Disse sidene ser og virker ikke ekte.. Noen som har en bra side ?

     

    Har kjøpt fra denne uten problemer..

     

    Stereoboard

     

    Takk for svar! Men det er desverre ingen t skjorter på den siden.

     

    Pokker.. Beklager den. Jeg sjekket ikke om de faktisk hadde noe fra Daft Punk.. Jeg kjøpte Maylene & The Sons of Disaster derfra.

     

    Har du prøvd ebay da?

    Daft Punk shirts

  2. Jeg simpelten elsker bass når jeg hører på musikk, (hardstyle spesielt) og til det holder ikke Steelseries Siberia. Det finnes rett og slett ikke bass i de hodetelefonene jeg har nå. Så har funnet ut at jeg skal spandere et sett med nye hodetelefoner på meg selv til jul. Foreløpig har jeg sett på Sony MDR-XB500 og MDR-XB700. De billigste nettstedene selger de for rundt 500 og 800 kr, men jeg er ikke sikker på hvilket prisnivå jeg skal legge meg på. Ihvertfall ikke mer enn 1000 kr med mindre det er noe som koster 100-lappen mer som absolutt er verdt det. Noen forslag? Takk!

     

    Skullcandy Hesh får 'kritikk' for for mye bass.. Ganske mye billigere enn de du ser etter, og det gjenspeiles kanskje i kvalitet. Jeg har hatt mine i to år og har godt fornøyd brukt dem til all slags musikk. Bass har de uansett nok av.

  3. Broder'n skal kjøpe en liten, snerten bærbar til kona til jul. Den skal stort sett brukes til nettavis-lesing, nettbank-besøk og annet "lett" arbeid. Ser de blir kalt både nett-pc, mini-pc og ultraportabel - vet ikke hva som er den riktigste betegnelsen på disse. Han har vært i den lokale Elkjøp-butikken, og har fått anbefalt denne Acer-varianten. Er dette et godt tilbud? Kan noe komme med andre anbefalinger - med fetere specs - prisen bør ikke overstige 3500 kroner.

     

    Til hennes bruk er den Acer'n helt ok.. Til den prisen er det ikke mye forskjell på de forskjellige maskinene, men se på ASUS EEE 1005HA til 2840 kr hos Deal.no bl.a.

    Kanskje verdt å sjekke om hun vil ha litt større skjerm? Da er Acer Aspire One 751h med 11.6" skjerm, 2GB RAM og 250GB harddisk til ca. 2990 kr et bra kjøp.

  4. Eg lurer på om det går ann å få seg sommerjobb på en båt. Det eg tenker på er om du må ha mange kurs og slikt, og tar dei i det heile tatt inn folk som ikkje har nokon spesiell utdanning (går vg2 allmenn).

    Har veldig lyst og prøve ut å jobbe på en båt før eg velger kva eg skal gå på etter allmenn, vurderer maritim høgskule gangske sterkt.

    Er det sannsynlig at eg kan få meg sommerjobb til sjøs?

     

    Hva slags båt tenker du på? Offshore? Fiske? handelsflåten ellers?

    Du trenger et sikkerhetskurs (ikke sikker på om du kan reise en sommerjobbtur uten), type kurs er avhengig av hvilken type båt du vil jobbe på.

     

    Et godt tips er å ta en telefon eller sende en mail til HRC eller Utsira og høre hvordan de kan hjelpe deg. De er hyggelige folk, og setter helt sikkert pris på at du tar kontakt.

  5. Hei;)

     

    Oppgaven er:

     

    I glaspyramiden til museet Louvre i Paris, har grunnflaten form som er kvadrat. Siden i kvadrat er 35m. Høyden i pydamiden er 20,6m.

     

    Hvor stort areal har hver av sideflatene i pyramiden?

     

    Jeg tok Areal= G x H / 2

     

    35m x 20.6m / 2 = 360,5m i annen.

     

    Men fasit svaret er 472,5m i annen, har jeg misforstått noe her?

     

    Håper på rask svar

     

    Og du er helt sikker på at leser oppgaven riktig?

  6. Jeg er veldig interesert i prisene på norsk fisk, spesielt sild. Hvor mye koster det hvis den importeres for eksempel til Russland? Finnes det forresten noen ofisielle sider hos de norske fiskebedriftene? Takk ))

     

    Prisene varierer vel fra dag til dag, men det sikreste du kan gjøre er å ta kontakt med de store eksportørene f.eks Norway Pelagic og høre med dem.

  7. Mange fascinerende dråpebilder i denne tråden.

     

    Jeg har akkurat oppgradert fra "superzoom" til dSLR, og fikk lyst å prøve meg på dråpebilder i kveld. Det var ikke så lett som jeg trodde, og tok en stund før jeg fikk noen jeg var sånn passe fornøyd med.

     

    Bildet er tatt med Canon EOS 500D og kit-linsa 18-55, Blitz er fra Sigma EF 530.

     

    post-76835-1253476078_thumb.jpg

  8. Tror den heter "Year 2100 Gachapin kid"

     

    Om det bare er sangen du er ute etter kan du vel 'snatche' den fra youtube-klippet?

     

    Vi prøver.

    Blir fryktelig dårlig kvalitet om jeg skal ta den derfra. :p

     

    ..'fryktelig' er vel relativt.. Finn en 3,5mm jack til 3,5mm jack-ledning og stikk den i in og out på lydkortet ditt. :) ..skal bli bedre enn ingenting. :)

  9. Fant ikke noe eget emne for dette, så jeg tar sjansen her blant de observante og google-flinke! :)

     

    Jeg er på jakt etter et bilde eller videoklipp av en mann på motorsykkel som kjører forbi en annen og flasher et "V for victory"-tegn bak på ryggen. (kan også være en 'two-finger salute' for bl.a "up yours")

     

    Jeg vet Valentino Rossi har gjort det samme i det siste, men den jeg er på jakt etter er fra noe jeg regner med er 80-tallet, kanskje et Isle of Man TT-løp. Jeg mistenker Joey Dunlop for å være mannen, men dette er ikke sikkert.

     

    Noen som kan hjelpe?

  10. Sliter du med at når du spiller så plutselig starter det å flimre og forskyve skjermen?

     

    Har ikke prøvd å spille med den nye driveren, dette skjer på skrivebordet. Alt ser ok ut når jeg starter PC-en, men etter ca et minutt forskyver deler av skjermbildet seg til venstre, ser ut som om man ser gjennom bunnen av et glass.

     

    Som sagt skjer dette bare i 1920 x 1200.

  11. nVIDIA ForceWare X 163.74 for Windows Vista 32bit

     

    Ny uoffisiell og "hacket" nVidia-driver sluppet. Den er modifisert til å fungere på

    GO-kortene. Har brukt de to foregående. Funker utmerket og øker ytelsen på

    maskinen dramatisk i forhold til offisiell Dell-driver.

     

    Last ned her:

     

    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index....showtopic=15335

     

    Prøvde denne i kveld, på Go 7900 GS.. ..ser ut til å funke OK på det meste bortsett fra 1920x1200.. får vertikale glitcher og forskyvninger over hele skjermen. Fryktelig irriterende.. Får heller ikke rulle tilbake til den gamle, eller gjenopprette systemet.

     

    Jeg gjorde dette mest for å få tilgang til fargepanelet, siden skjermen min er litt 'fargeløs'.

     

    Så til 48.000kr spørsmålet: Hvor finner jeg den 'originale' driveren? :)

     

    edit: Fant den selvsagt etter litt leting på Dell sine sider.

  12. Jeg mener å ha lest at FZ30 kun støtter opp til 2GB.

     

    På FZ50 kan man bruke SDHC.

     

    Vet ikke hvor stødig du er i fransk, men:

     

    "Comme pour le FZ30, les cartes SD de 4 Go sont INCOMPATIBLES.

    Le SDHC (Secure Digital High Capacity) est une nouvelle norme (2006) dont le format est différent des cartes SD standards."

     

    I korte trekk står det at kort på 4GB er ikke kompatible med FZ30, og den nye SDHC-standarden fra 2006 ikke er samme format som SD-standard.

     

    http://www.nemodus.com/fz50/le_fz50/le_fz50.php

     

    -Ape-

  13. Cornelius Vreswjik har en sang som går sånn:"Brøder akta er for spriten, fast den smaker faen så bra.Jag supt siden jag var liten"Hvilken sang er det?
    Jeg kjenner sangen som en svensk drikkevise.. heter "Akta er for spriten"

     

     

     

     

     

     

    Jeg vil ha sangen på denne traileren nå!edit: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/113821.htmlværsåsnill =)
    Dragonforce - Body Breakdown ..Guitar Hero-versjonen?
  14. Jeg har lite å gå på her, men jeg prøver å finne en sang som handler om ei som må prostituere seg for å skaffe mat til barnet sitt.

     

    Sangen er relativt ny.. altså ikke eldre enn 15 år kanskje.

     

    Sangen er på engelsk. ..noen forslag?

     

    -Ape-

    9647080[/snapback]

    Halmstrå: City High - "What Would You Do"?

    9647189[/snapback]

     

    Ja! Det var faktisk den! Takk skal du ha. :)

  15. Leter etter en country sang. Hørte den på Jukebox på NRK 2 idag. Er en mann og dame som synger, damen synger noe om whiskey hørte jeg. Musikkvideoen handlet om en som reiste i krigen eller noe slikt og endte med at damen tok livet av seg selv ved siden av graven hans. En del av refrenget er bokstavelig talt: Lalalala. Noen som har en ide?:)

    9654006[/snapback]

     

    Sangen heter "whiskey Lullaby" Brad Paisley og Allison Krause.

×
×
  • Opprett ny...