Gå til innhold

Soth

Medlemmer
  • Innlegg

    203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Soth

  1. Som tittelen sier, får jeg blåskjerm hver gang Windows-loading skjermen starter. Det står page_fault_in_non_paged_area, og under teknisk info: 0x00000050 (0x807544C9, 0x00000000, 0x8AAB077, 0x00000000). Det funker å starte med sikkerhetsmodus.

     

    Har prøvd litt av hvert for å løse problemet, men sliter med å finne årsaken. Såvidt jeg har forstått så er dette vanligvis et problem med en driver. Det siste jeg gjorde i forhold til drivere var å installere den siste oppdateringen til Nvidia-skjermkortet. Men jeg har rullet driveren bakover, samt installert den nye en gang til uten hell. Jeg har også kjørt memtest, og tatt minnebrikkene ut, en og en, i tilfelle det skulle være noe med dem. Nåtting. Finner heller ikke noe virus e.l. etter samtlige scans med forskjellige greier.

     

    HELP! D:

  2. Kult, kult. Husker jeg spilte en Playstation-demo av et eller annet undervannsspill når jeg var mindre, der man dykket og kunne fange forskjellige fisker med nett og greier. Lengre borte så kom man borti et skip med et jævla digert beist som beboer. Jeje, har hatt lyst på noe lignende helt siden. Livet under vann er alltid fascinerende.

  3. Jeg skal altså skaffe meg en ny TV med hjemmekinoanlegg. Saken er at jeg lite peiling på hva som er bra og ikke når det gjelder TV og lyd, så jeg trenger litt råd. Jeg har derimot kommet fram til disse to:

     

    Samsung PS50Q7H 50" Plasma TV

    Samsung HTP1200 Hjemmekinoanlegg

     

    Disse to koster da tilsammen 29.998 kr. Jeg synes selv det ser rimelig bra ut, men jeg trenger å vite om dette er en god deal og om TV'en og anlegget er kvalitet? :>

    Er plasma alright? Og er det dumt at den ikke har støtte for 1080p, men bare 720p og 1080i?

     

    Eller kom med noen bedre alternativer. :)

×
×
  • Opprett ny...