Gå til innhold

Vrimmel

Medlemmer
  • Innlegg

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vrimmel

  1. Problemet med tester som dette er at det gjøres av folk som ikke er presisjonsbrukere for mus.I tillegg virker det ikke som testeren kjenner til forskjellige måter å holde en mus på annet enn at man kan være høyre- eller venstrehendt. Å gi den 9/10 og kalle den en mus til alt er helt på jordet. Dette er en mus som er spesialdesignet for folk som stort sett browser nettet eller gjør enkle klikkeoppgaver. Fokuset på hvor godt den fungerer på forskjellige underlag tyder på dette. Hvis du skal spille FPS eller RTS-spill så hold deg LANGT unna denne typen mus. Det samme vil jeg si til folk som spiller MMO-spill eller egentlig noe som helst spill hvor objektene ikke står stille.

  2. Jeg har nettopp anskaffet en ny PC med skjermkortet ASUS Radeon HD6870. Jeg bygde den en dag før jeg fikk skjermkortet, men satte inn mitt gamle skjermkort (hd4870) og da fungerte alt fint.

     

    Nå som jeg har satt inn det nye skjermkortet nekter PC-en å starte etter en omstart eller generelt dersom det er kort tid siden jeg sist startet den. Den starter helt fint med en gang om jeg bytter skjermkort.

     

    Hva skyldes dette og er det mulig å fikse det?

  3. Ettersom jeg ikke har så god oversikt på PC-markedet for tiden tenkte jeg å spørre rundt her før jeg går til innkjøp av min nye planlagte PC. Makspris er satt til 12000 akkurat nå. Jeg kan være noe fleksibel dersom ytelsen forbedres betydelig. Det er og fint om den ikke bråker noe enormt. Det er også fint om den ikke bruker for mye strøm ettersom jeg pleier å ha PC-en på 24 timer i døgnet, men ikke legg for mye vekt på dette.

     

    Muligheter for overklokking av CPU er velkomne.

     

    Jeg trenger kabinett og innmat.

     

    Erfaringsmessig så trenger jeg 6-8 gb ram.

     

     

    Må kunne kjøre:

     

    - World of Warcraft på maks samtidig som jeg kjører videoopptak. Må håndtere høypopulasjonsområder ned med et stort antall spillere. Samt kunne starte raskt ved eventuell kræsj eller strømbrudd. Og gjerne med nettleser med 10-15 faner oppe samtidig.

    - Nye pc-spill av alle sorter

    - Bør kunne vare en stund

    - Må tåle høye sommertemperaturer.

  4. Nå er det forskjell fra myr til myr, men det kan hende at det aldri vil skje. De mest velbevarte menneskekadavrene har blitt funnet i nettopp myr. For å sitere følgende wikipedia-artikkel: "The oldest known bog body is that of the Koelbjerg Woman who was found in Denmark, and has been dated to around 8000 BCE, during the Stone Age"

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bog_body

  5. Har aldri trengt noe annet enn Microsoft 3.0 til spilling, ser på alt annet som overpriset og særdeles unødvendig, og trådløs mus til spill venter jeg med til jeg ikke har mulighet til å velge noe annet. Må si som en sa tidligere her at "less is more".

     

    Det kommer litt an på hva slags spill man holder på med. Hvis man raider i f.eks WoW er det veldig nyttig (om ikke obligatorisk på de høyeste nivåene) for en del klasser å kunne ha musmakroer til raidframes for å kunne håndtere situasjoner effektivt samtidig som man bruker standardabilities med tastaturet. Selv har jeg alltid ønsket meg flere knapper på musa, og de praktiske knappeløsningene på denne gjør det til en svært attraktiv mus for meg.

  6. Jeg tenker å kjøpe en ny bærbar snart. Pris er egentlig ikke så nøye. Dette kommer til å være en ren skole/reise-pc. Jeg skal ikke spille på den med unntak av kabal. Jeg har en stasjonær pc i tillegg som tar av seg tyngre arbeid.

     

    størrelse mellom 12" og 13,4". Den bør være mobil, men også god å skrive med. Skjerm

     

    Krav:

    LED-skjerm med god oppløsning

    Lett

    God batteritid

    gjerne pen

    + for kabinett i lettmetall

    relativt greit tastatur, bakbelyst

  7. Forleden satte jeg inn en ny rambrikke i Pc-en min. Jeg kjøpte egentlig en topakning i tillegg til den andre brikken min, men den ene i topakningen var defekt. Det samme hadde hendt med den forrige pakken jeg hadde kjøpt som forklarer hvorfor jeg bare hadde en brikke.

     

    Uansett, etter dette begynte pc-en min å oppføre seg rart. Da jeg startet Age og conan, kræsjet pc-en min og jeg fikk feilmelding om at skjermdriveren sluttet å virke og har blitt startet på nytt. Jeg installerte nye drivere, men problemet fortsatte. Så installerte jeg nye drivere igjen fordi det kom en ny versjon dagen etterpå. Fremdeles det samme problemet.

     

    Noen ganger får jeg ikke melding om at skjermdriveren er gåen, bare en blåskjerm. Desverre er det umulig å lese hva som står på denne ettersom pc-en min restartes med en gang den kommer opp.

     

    PC-en fungerer helt fint med lettere krav. Jeg prøvde World of Warcraft i dag med lave instillinger problemfritt, men da jeg økte innstillingene begynte det å komme problemer. Dette er allikevel noe pc-en burde takle. Og det er ikke slik som det ofte er når man har får dårlig pc at fps-en gradvis går ned. Her når det et punkt der den slutter å fungere. Riktignok får jeg enkelte hakkinger som ikke er et resultat av fps. Hadde fps på 30, men skjermen hadde små svarte hakk der den ble svart et veldig kort øyeblikk og så var ok i to sekunder og deretter svart.

     

    Spesifikasjonene mine er.

     

    CPU: Intel E8400@3,4ghz (temp 30-40 grader)

    RAM: OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Upgrade 4GB-Kit (en brikke fra hver av to kits)

    PSU: Corsair TX 750

    GPU: Radeon HD4870 (temp 78 grader)

    HK: Asus P5E

     

    Rent spesifikasjonsmessig burde jeg ikke ha noen problemer med å kjøre dette.

     

    Edit: Må legge til ay de gangene det hakker så får jeg meldingen om at skjermkortdriverne sluttet å fungere og er gjenopprettet.

  8. Ah, takk for den.

     

    endret til

    AMD Phenom II X4 955 Black Edition

    https://prisguiden.no/product.php?productId=110664

     

    Gigabyte GA-MA790XT-UD4P

    https://prisguiden.no/product.php?productId=107092

     

    Corsair TWIN3X DDR3-1333 4096 MB (2 x 2048 MB)

    https://prisguiden.no/product.php?productId=90678

     

    Hvordan er phenom II i forhold til i7? La merke til at AM3-hovedkort var mye billigere enn X58

  9. https://prisguiden.no/vis_handlevogn.php?waggon_id=89312

     

    Jeg er interessert forslag til å gjøre den billigere uten at det går utover ytelse eller endringer i oppsettet som kan gjøre den bedre. Prisgrensen min ligger ca på det handlevognen tilsier. Dvs. ca 15 000 reell pris (ikke summen av billigste varer på handlevognen).

     

    Har kabinett og skjerm fra før. PC-en skal brukes til å spille AoC og diverse krevende spillutgivelser.

  10. Jeg vurderer å kjøpe en ny bærbar hovedsakelig til studier. Jeg er utenlandsstudent og flyr mye alene, så den bør ha nok batteritid til å kunne underholde meg i flere timer. Jeg har allerede en god stasjonær pc hjemme, så jeg har ikke behov for spesielt gode tekniske funksjoner. nett-pc er utelukket.

     

    Stikkord:

    Størrelse ca 13". Noe fleksibelt, men ikke mye.

    Stille

    Kjølig

    Pen

    God batteritid

    God skjerm

    Lav vekt

    Behagelig tastatur.

    Solid

    Pris rundt 10 000 kr.

  11. Som regel kan du egentlig dele opp utstyr i fysisk dps, tanking, caster dps, healing. De to sistnevnte har blitt relativt like etter wotlk, men på høyere nivå er det en viss forskjell. Som retri vil du ha fysisk dps-utstyr. Når det gjelder stats, så trenger du litt av alt. Med deg som førstegangslevler så foreslår jeg at du bare tar det som virker bedre enn det du har fra før. Om du ikke er helt sikker, så spør i en eller annen chat. Det er ikke vanskelig å få råd av andre spillere.

  12. Hei, jeg er ny med overklokking. Jeg vil bare sikre meg om at jeg ikke gjør noe galt. Foreløpig virker PC-en grei. Jeg kjører E8400@4ghz. HK Asus P5E. FSB på 500 x 8. CPU-temp på 62 grader I følge ved 75-80% load. Idle 45 grader Har en Zalman-vifte som jeg har på ca 1400 RPM. Er dette trygt?

     

    Edit: la merke til hvor mange tråder det var om akkurat det. Jeg beklager enda en. Men et kort svar på om jeg trenger å gjøre noe mer holder i massevis.

  13. Du var vel uheldig med den. Selv slapp jeg med bare 5 kolli. Hadde bestilt ram som var inne da jeg bestilte, men som viste seg å være utsolgt senere. Bebreider de derimot ikke for det ettersom det bare var et sett igjen og jeg betalte et par dager senere.

     

    Desverre oppdaget jeg i dag at hovedkortet mitt er defekt, håper derfor det er greit å returnere.

×
×
  • Opprett ny...