Gå til innhold

Mossfoot

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mossfoot

  1. det er vanlig at det svir litt, men ikke at man får blemmer! har aldri prøvd den rape greia, kanskje det er noe spes med den..... :hmm:

    Jeg har aldri fått blemmer av GR. Eneste grunn til at jeg ikke kjøpte den mer er at jeg ikke likte den :p

     

    Skruf Stärk, Nick & Johnny Strong og RL ftw :p

  2. Problemet med Fable 1 er at det fikk altfor mye skryt og svære løfter før det ble gitt ut. Men det var likevel et bra spill med morsomme muligheter. Gleder meg til Fable 2

     

    En ting til...Om noen føler seg teite fordi de vurderer å kjøpe en xbox kun for å spille fable. Dette er mannen som kjøpte Xbox 360 Elite for Mass Effect :p

  3. Shaman har jo alltid hat et OP problem, jeg synes Shaman fungerer fint nå, spiller shaman selv, selv om jeg riktignok ikke spiller wow like ofte lenger. Skjønner godt hvorfor blizzard stenge trådene, det er utrolig unødvendig å starte så mange tårder om samme tema, så på en måte er det faktisk spam. Hadde det blitt pstet en tråd der folk kom med saklige argumenter hadde den vært åpen nå, det er jeg sikker på.

     

    Lite tillegg, det virker som noen glemmer Roguen sin praktiske "stunlock" Det er ikke stort mye du får gjort om du er stunlocka, uanset hvor "god" du er.

     

    Det beste tipset jeg har er egentlig, om du har så enormt mye å klage på, slutt med wow, så slipper du alle problemene du tilsynelatende har.

  4. Har du ikke Halo 3 på lista di? :dontgetit: Men uansett disse vil jeg anbefale:

     

    Oblivion

    Crash of the Titans

    Rainbow Six Vegas

    Prey

    Kameo: Elements of Power (som nevnt over)

    The Darkness

    Blacksite: Area 51. (Dette er ikke akuratt det beste spillet man kan få tak i men absolutt verdt prisen på 199kr på Platekompaniet.no)

    Perfect Dark Zero. (Samme som Blacksite. Ikke direkte et kjempespill men koster bare rundt 100kr å er absolutt mye underholdning for penga)

    Turok

    Condemned: Criminal Origins (har kansje dette på PC allerede siden du går for 2'eren?)

     

    En del supre spill der å en del greie spill som absolutt er verdt den lave prislappen de har nå fortiden :)

     

    Kan også nevne The Simpsons game som er ganske mye moro for penga men ser det har gått opp i pris nå. Jeg betalte bare 200kr for det å igjen så er det masse underholdning for en liten penge.

    Oblivion er ekstremt overvurdert, syns nå jeg i hvertfall. Kan ikke måle seg med Morrowind (forgjengeren) på noen måte, untatt grafikken. Jeg skulle så ønske at Bethesda lagde en Morrowind remake

  5. Hei, jeg og en kompis installerte nylig GTA2 på skolen, og syntes det var skrekkelig koselig med barndoms-spillet igjen. Nå har jeg innstallert det hjemme, av mangel på noe bedre å finne på, men sliter med at det kræsjer!

     

    Av en eller annen grunn har jeg enormt høy FPS, og spillet kræsjer og rebooter PC-en med jevne mellomrom. Noen tips der ute?

  6. Her er mine. :)

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    Her møttes vi.

    Bilde920.jpg

     

    Og vi er i gang!

    Bilde921.jpg

     

    ikke akkurat så aktivt publikum, men hey.. Shikaru som sitter alene der. :p

    Bilde922.jpg

     

    Nerdefotball! :!:

    Bilde924.jpg

     

    Nærbilde av publikum. Epletyv sitter med Kirby.

    Bilde925.jpg

     

    Lord Myrrah var dommer, men sto utafor banen, lol.

    Bilde926.jpg

     

    Mer publikum.

    Bilde927.jpg

     

    vegard(Yoshi) med Kirby, Kittycat og Skrollan i bakgrunnen.

    Bilde928.jpg

    8877214[/snapback]

     

    Næmmen, der var det bilde av Skrollan jo, kult, jeg er Snirr :p Jeg burde vel vært der jeg da men fikk ikke rotet frem at jeg hadde bruker fra underbevistheten tidsnok :p

     

    EDIT: Quoten ble litt rar nå, meldinga mi er inni quote, koden tar seg friheter...ja ja

  7. så vanvittig bra ut ja..

     

    håper bare at de ikke blir som nr 1.. tror det var nr 1.. når du begynte og slege deg rundt om kring, så skøt du vevet bare i løse luften.. og festet seg.. rett i "himmelen"

     

    ikke at det er noe kritisk. men ser så dumt ut og slenge seg rundt omkring i ingenting..

     

    håper de har fikset dette :)

    8516172[/snapback]

    Det var i 1'ern ja, men i 2'ern ble det fikset, da nyttet det ikke og skyte vev mot himmelen og forvente å ikke bli veislakt :) 3'ern følger samme mønster, og gjennomfører det bedre ser det ut til.

  8. Noen som vet hva sangen de spiller i TV reklamen for Gears of War heter? Den går på TV2.. klarer ikke å sette fingeren på hvem det er  :hmm:

    7486555[/snapback]

     

    I fare for å gjenta meg selv, dette har blitt besvart omtrent en dullion ganger nå...Gary Jules "Mad world"

    7486741[/snapback]

    Jeg tror egentlig det er Michael Andrews som synger den sangen siden alle søk med han som artist har gitt meg gears of war sangen som resultat.

×
×
  • Opprett ny...