Gå til innhold

Maydaycrew

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maydaycrew

  1. Var det beste dere kunne komme opp med Apple med siste Iphone v.6?

     

    Bare 8mp stillbilde kamera (andre har jo minst det dobbelte), bare 64gb internminne uten mulighet for ekstra minnekort som andre har, fattige 2ghz prosessor og ingen mulighet for å filme i 4K. Fortsatt et integrert batteri uten mulighet for å ha med seg ekstra batteri. Tåler ikke vann, og skjermen knuser nesten av seg selv igjen. bare 1 gb. ram, når f.eks Samsung Note har 4gb. mens andre smarttelefoner har full HD som oppløsning på skjermen, og sikter mot 4K. Har de ikke full HD en gang. front kamera er VGA, mens andre har flere megapixel som standard.

     

    Dette er den mest crap smarttelefonen på markedet ytelsesmessig. Designmessig er den den samme som konkurrentene. En firkanta skjerm du putter i lomma mer eller mindre. Men nå er det ikke ytelse Apple har som varemerke. Her skal de lure deg til å tro at gråsteinen du har i hendene er en diamant fordi det er bilde av et eple på steinen.

     

    Jeg tror jeg hadde fått sparken som Ingeniør på Apple den dagen jeg hadde funnet opp noe som kunne fått det til å bli en bra telefon.

     

    Men takk Apple for at dere provoserer alle andre konkurrentene for å komme med stadige forbedringer. Selv om det ikke er det Apple utfordrer dere på...

    • Liker 2
  2. Men fremdeles ingen skjerm på baksiden som viser hva man filmer/tar bilder av? Det koster svært lite å implentere en skjerm på denne størrelsen det her er snakk om.Tor

     

    Kobler du til en Iphone, ipad, android tablet eller en Android smartphoen via det trådløse nettverket. Har du live på skjermen hva kameraet ser. Du kan også styre kameraet via den appen :)

     

    Men fremdeles ingen skjerm på baksiden som viser hva man filmer/tar bilder av? Det koster svært lite å implentere en skjerm på denne størrelsen det her er snakk om.

    Skjerm kan kjøpes som ekstrautstyr. Jeg tipper dog at de aller fleste som bruker GoPro ikke har behov for skjerm, da man gjerne monterer kameraet på plasser hvor man uansett ikke får sjekka skjermen.

     

    Personlig vil jeg gjerne ha skjerm, men synes ikke det er noe problem at det leveres som ekstrautstyr.

     

    Kobler du til en Iphone, ipad, android tablet eller en Android smartphoen via det trådløse nettverket. Har du live på skjermen hva kameraet ser. Du kan også styre kameraet via den appen :)

  3. Jeg fikk akkurat Gopro2 kameraet mitt etter å ha vært blant de første i Norge som hadde gopro1. Dagen etterpå at den kom i posten, dukket plutselig Gopro3 ut av de blå over natta. Gleder meg stort til Gopro 3. Eneste den mangler nå er live GPS som siste Contour har. Foruten det er contour ikke sammenlignbart med GoPro. Det er helt vilt hva GoPro får til

  4. Dropzone er heldigvis fleksible og skaffer det de ikke har etter en telefon. Så det skal vi nok få ordnet. Litt firkantet jobb som sbsolutt skal ha en leverandør.

     

    Men da er det snakk om EVGAs SR-2 hovedkort. Er det da to i7 prosessorer som gjelder?

     

    Noen som kan gi link på det jeg trenger for disker og kontrollere for å få dette i raid. Ikek inst for å få alt dette kompatibelt mot hverandre. Komplett.no linker fungerer i massevis hvis ikke det går bare med dropzone.

  5. Jeg har lest masse andre tråder her med tips til pc for HD redigering. Men det skjer ting hele tiden, og regner med at disse trådene går lett ut på dato hva gjelder nyeste hardware.

     

    Pc'en min begynner å bli gammel if forhold til programvaren jeg kjører (jeg kjører Magix video pro X3, og AVID for videoredigering i full HD i flere kanaler. Samt litt 3D animering i Cinema 4D.

     

    Spesielt i avspillingen av HD når det går i flere kanaler, og skal ses før jeg rendrer er et problem. Det hakker i alle retninger. Så jeg må gjerne ta en sjangse på at det er riktig. Før jeg ser at det er en feil etter rendring og må gjøre hele prosessen på nytt.

     

    Men nok om det. Jeg trenger å bygge meg ei helt ny maskin. Det som jeg tror er problemet i dag, Eer diskene (har sata og ikke SSD). Den gamle skal settes bort.

     

    Programmene jeg kjører. Kjører "hardware acceleration". Jeg pleier å kjøre alt jeg skal redigere fra samme disk.

     

    Det mest optimale for meg hadde sikkert vært en Apple. Men jeg må jobbe i et windowsmiljø. Da mottakerne skal ha det jeg leverer fra meg av film og presentasjoner i microsoftformater.

     

     

    Noen som har noen mulighet for å hjelpe meg her, med ei liste over hva jeg trenger? Budsjettet er maks 50.000,-, og jeg handler lettest på www.dropzone.no (de som har avtale med bedriften) . Så om noen kunne vært behjelpelig med å sette opp en liste over hva jeg trenger derifra (skjermkort, hovedkort, disker, ram, power etc) hadde jeg vært meget takknemmelig.

    Kjører Windows7 64bit.

  6. Har lenge vært på utkikk etter hvor man kan få kjøpt styling til min mercedes 200E W124.

    Noen som vet?

     

    Jeg bor i østlandsommrådet (gjøvik), og det hade ikke vært en bakdel om det lå i nærheten til meg.

     

    Det jeg tenker på er framskjørt/bakskjørt til en billig penge.

×
×
  • Opprett ny...