Gå til innhold

TOO TRILL

Medlemmer
  • Innlegg

    2 361
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TOO TRILL

  1. kjapt spørsmål;

     

    1. I høst gikk skjermkortet/hovedkortet på min 2011 mbp 15. Fikk da nytt på garanti. Levert på eplehuset.

    2. I desember blåser batteriet seg opp og trackpad tyter ut. Får nytt på garanti. Levert på Humac grunnet beleilig åpningstid på Oslo City.

    3. I januar dør batteriet plutselig under bruk, ikke i lader men ~90% ladet, vil ikke starte eller lade. Får nytt batteri på garanti fra Humac Oslo City.

    4. Nå, halvannen uke senere skjer det samme som i punkt 3.

     

    Hva gjør jeg nå? Hvilke rettigheter har jeg? Kan jeg få tilbake penger på reklamasjon? Eller må jeg få den reparert nok en gang for samme feil?

  2. Ehh,

     

    Jeg har en Macbook Pro 15" fra 2011 som etter litt "googling", tydeligvis har symptomet "oppblåst batteri". Trackpaden holder på å tyte ut (ca 3-4mm) og det går ikke ann å lukke skjermen.

     

    Jeg oppdaget dette i dag, men vet ikke når dette kan ha skjedd da Macbooken ikke har vært i bruk på ca. 2 mnd grunnet bruk av en stasjonær maskin til annet arbeid. I denne perioden har den ikke vært tilkoblet lader.

     

    Har noen andre opplevd noe lignende? Er dette noe jeg må betale for selv, eller har jeg noen rettigheter i forhold til norsk kjøpslov. Dette problemet virker jo direkte farlig, da batteriet når som helst kan eksplodere?

     

  3. Fått spilt Gta V i 6 timer omtrent nå på x360. Kjempebra spill, men har likevel en del og klage på, på et spill som kosta 1,2 mrd? og lage.

     

    Radioen, bare ca 5 sanger pr kanal, det er dårlig

     

    Politiet er altfor innpåslitne, det er bra at det føles ekte, men det er ikke ekte når du kjører på en person i ei bakgate og får politiet etter deg med en gang.

     

    Synes det systemet for lagring av spillet er litt rotete. Spillet hengte seg opp i en loadingprosess og måtte restarte og da var et oppdrag borte. Når skal jeg lagre manuelt og når lagrer det seg selv?

     

    Hvorfor står det ikke hvor mye penger du tjente på det og det oppdraget? Savner den oversikten i hjørnet. Vet jeg kan se hvor mye penger jeg har hvis jeg pauser spillet.

     

    Synes det er veldig bra at de har fått til realistiske skader på bilene, ser tilogmed at det drypper olje fra bilene. Du kan kræsje av hjul på biler tilogmed dø av utforkjøring i stor høyde.

     

    Vet du hvor mye det koster å bruke lisenser til sanger i et slikt spill?

  4. Jeg savner faktisk en sak. Gambling! Ikke det at det mangler ting å gjøre på fritiden i dette spillet, men syntes det faktisk mangler et casino, vedde på hest/hundeløp osv...

     

    Når det kommer til dette med å kjøpe biler har det jo noe for seg. Hver gang man bytter person er jo denne bilen tilgjengelig. Jeg gidder ikke bruke flere tusen på å oppgradere en bil om den forsvinner til neste gang om jeg ikke parkerer den i garasjen.

     

    Du har jo akjsemarkedet.

×
×
  • Opprett ny...