Gå til innhold

baalzam

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av baalzam

  1. Per idag har jeg bare smartphone og en stasjonær PC. Jeg trenger nok noe mer mobilt i tillegg, da jeg har flyttet hvert halvår i det siste ifm jobb, samt at jeg reiser litt for å besøke familie og venner. Jeg spiller litt, men ikke noe grafikktunge spill. Mine behov er mest video, nettaviser, manga og nettsurfing.

     

    Slik situasjonen er idag ser jeg 3 alternativer:

     

    1) Surface Pro 4

     

    2) Google Pixel C

     

    3) En billig ultrabook + en billig tablet.

     

     

    Hva er best? Noe alternativer til dette?

  2. Styr unna. Dette er problem-modeller. Dessuten er prisen stiv som pogger. Jeg ville vært forsiktig med alt av Opel fra den tiden. Nye er greie, men i 2004 er det vel stort sett Corsa som er regnet som brukbare biler med lite feil.

    Hva med en kjedelig japse evt Koreaner fra samme tidsrom? Langt større sjanse for å finne noe brukbart der.

     

    Interessant! Hva slags feil snakker vi om?

     

    Har forøvrig tenkt å prute den ned 10 lapper.

  3. God morgen, godtfolk!

    Jeg er førstegangskjøper og lurer på hva dere tenker om denne kjerra:

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=45632834

     

    Det er en Opel Astra G/Mk4 1.8 liter med 125 hk, 2004 modell registrert i 2003. 85000 km, 1 eier. Motor: Z18XE. Registerreim, strammehjul og vannpumpeskift sist i 2009 @ 60000 km.

     

    Den har ikke hatt service siden 2009, så dette dekkes av selger, men pga lang tid siden service og lite bruk av bilen vil jeg nok bytte regreim++ så snart jeg har kjøpt bilen. (Dette vil jeg selvfølgelig bruke som argumenter for pruting.)

    Kjente problemer er iflg VG "Pass på at registerreim er skiftet. Denne skal skiftes hvert fjerde år eller på 60 000 km (gjelder biler med bensinmotor før 2003). Hvis denne ryker (og det gjør den), så er det motorhavari! 1,6-liters bensinmotor kan bruke litt mer olje enn det som er sunt. Lenkarmer i forstilling har lett for å lage ulyd på grunn av slakk og må ofte byttes. Se etter rust ved hjulbuene bak." Jeg har også funnet på nettet at kjørecomputeren ofte ryker v/20 000 km (dette la jeg ikke merke til da jeg prøvekjørte) og at det kan være problemer med MAF'en.

     

    Lurer på om noen har kommentarer på om dette er et spesielt godt/dårlig kjøp?

  4. Hei hei, jeg ønsker å kjøpe min første desktop PC i et mini-ITX format, men streber nå med valg av OS. Tenker at den skal hovedsakelig gå til video og kontor med en stor behagelig 24" skjerm, men vil gjerne ha gaming mulighetene åpne så jeg kjøper sannsynligvis en GTX 660 eller Radeon 7850.

     

    Kan dere hjelpe meg med valg av OS? Begrunn gjerne hvorfor!

  5. Planlegger min første stasjonære PC. Har laget en mini-ITX build til video, jobb og lett gaming (diablo 3).

     

    Hva synes folk om denne?

     

    https://prisguiden.no/liste/133769/

     

    Kabinett: Silverstone Sugo SG08B Mini-ITX

    CPU: Intel Core i5 3450

    RAM: Corsair Vengeance DDR3-1600 8 GB

    GPU: Zotac GeForce GTX 660 2GB

    SSD: Samsung SSD 830 Series 128GB

    HDD: Seagate Barracuda 7200.14 2TB

     

    Keyboard: HP Wireless Desktop C7000

     

    Skjerm: Dell UltraSharp U2412M

     

     

    Ønsker så lite ledningsknoting som mulig, og mtp langtidsperspektiv så er jeg villig til å legge opptil 13,5k i en hel pakke med alt.

     

     

    SPM: Ser at komplett og MPX fremdeles har litt høye priser på ting, tror dere at prisene på CPU, GPU, SSD eller HDD kommer til å synke ila en måneds tid?

  6. hadde vært interessant om s3 fikk JB før Samsung klarer å pushe ut oppdateringen til Galaxy Nexus. Hadde ikke blitt overrasket

     

    Hvis du tar deg bryet med å oppdatere Nexusen selv manuelt, kan du få JB uten problemer :)

     

    Har mine tvil med oppdatering og Samsung....med en såpass dårlig forhistorie mtpa ICS-oppdatering så klarer jeg ikke bli spent over denne nyheten.

  7. Jeg tenker å kjøpe min første stasjonære PC. Har ikke noe spesielt stort behov, men ser en del serier og anime, surfer, tar litt bilder. Det eneste jeg ønsker er at Diablo 3 skal gå knirkefritt og at maskinen skal være rask og smidig. Jeg spiller ingen andre spill på PC.

     

     

    Her er listen

    https://prisguiden.no/liste/133769

     

     

    Er noe usikker på følgende:

    • Trenger jeg CPU-kjøler? Iflg. komplett.no's produktside på CPUen har den inkludert vifte, men dette finner jeg ikke på noen andre sider.

    • Har jeg spec'et den for tungt?

  8. Jeg kommer hjem fra et halvår i Australia der min mobil har vært en gammal SE w300i, og nå tenker jeg det er på tide at jeg faktisk kjøper meg en skikkelig smarttelefon.

     

    S2 eller Nexus?

     

    Jeg hører at det man har funnet en del problemer med begge, kanskje noen kunne liste opp hvilke vanlige problemer man finner hos sine S2er eller Nexuser?

     

    Hvorfor disse 2?

    -Begge koster ca. like mye

    -Jeg vil gjerne ikke punge ut med mer enn 3500

    -Begge har ICS

    -Jeg har lite sans for HTC og Sony.

×
×
  • Opprett ny...