Gå til innhold

Quester

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Quester

  1. Hvor får vi kjøpt Flamingo Music? Den eneste siden jeg fant, var www.ephone.dk.

     

    Thingul nevnte det forsovidt, men jeg kan også legge til Telebutikken. MTU Prod. er vell de som står bak Flamingo serien, og MTU er deleiere av Telebutikken og Klart Svar, så dem vell nærmest ha dem på lager :)

     

    Har selv dette headsettet, og er veldig fornøyd med det (sett mitt bruk, behov og krav).

  2. En anen ting som er verdt å nevne er at google maps er instalert på telefonen, noe som fungerer overaskende bra. Her er det også lagt til interessepunkter i stor skala, så dette er en ting jeg likte spessielt bra på modellen. Søker man frem for eksempel Trondheim Studentersamfun, så har man også telefonnummeret dit. Dette gjelder de fleste interessepunkt.

  3. Har du forelsket deg i innpakningen til T650i, kan Nokias 6300 være et alternativ. Her får du omtrent det samme som du får hos T650i, men til en mye rimeligere penge.

     

    Å si at 6300 er en telefon som kan by på det samme som T650i er vell å ta litt hardt i synest nå jeg. 6300 har jo edge (og ikke 3G, samt at T650 ikke har edge), Radioen er dårligere, Kamera er 2 MP (kontra 3,2 MP), skjermen er større på 6300, samt at modellen trekker forskjellige målgrupper.

     

    T650 har også A2DP

     

    Men begge er fine på design da :)

     

    ellers en meget bra test av telefonen :thumbup:

  4. Er meget enig med de to første innleggene faktisk.

     

    Nokia 3110, 6131, 6085 og 1112/1110 er alle gode valg (rankert fra mest til minst funksjoner). Fellestrekket med alle disse modellene er at de har fint og stort tastatur, med god leselig tekst, og er ofte beskrevet som en enkel telefon på dagens marked.

     

    Ganske nylig fylte bestemoren min 82 år, og da tipset jeg familien om å kjøpe Nokia 6131. Denne mobilen ble hun meget godt fornøyd med. Valgte da å gå for den sorte modellen siden kontrasten på tall og bakgrunn blir ganske klar. Men her var også tilstedeverelse av kamera et krav.

     

    6103\6101 er litt på vei ut av markedet, men er sikkert å få tak i på nett hvis den er av interesse. 6085 er da et nyere alternativ som byr på det samme (+ minnekortstøtte da, men han trenger da ikke bruke det) :).

     

    Lykke til med valg av tlf.

  5. Seriøst ja. Sitter igjen med dummyen jeg fikk. Liten kamskjell, 3G, følger med Stereoheadset og datakabel. Kampanje fra Telenor. Denne var da Telenorlåst vel og merke, men til 999,- var det ikke gale.

     

    Fulgte med 3 deksler, blå, gull og rosa.

    9224199[/snapback]

     

    Ja det må jeg si er et bra kontant tilbud på en 3G telefon. Må si det er skjeldent å se dem så langt nede i pris. Vi har dem både dyrere (men åpen) og i andre farger (rød, svart, hvit), men virker å bli veldig popelær :)

  6. Den fikk jeg inn 17 stk. av rett før skifte fra juni-juli. Dog jeg er helt totalt utsolgt nå da :p Da de gikk for kr. 999,- uten abb. :p

    9205183[/snapback]

     

    Seriøst? Første gangen jeg har sett dem hos en distrubitør i det hele tatt var i forige uke :)

     

    Og prisen var jo sykt lav da, ettersom at den mest sansynelig vil gå for en pris rundt 2698. Er du sikker på at vi snakker om samme telefon? Liten klapp 3g tlf, med 1,3 mp kamera og utskiftbare deksler?

  7. Vell, chess er allerede i butikkene (hos Telebutikken som det står i anonsen), men foreløpig på et veldig enkelt plan. Man kan ikke gjøre noe med abonomenter, eller se bindingstider, adresser og slikt enda.

     

    Foreløpig selges det startspakker og påfyllingskort samt noen enkle telefoner som er operatørlåst mot chess (som ZneyPhinx nevner), bundla med startpakker. Men tror ikke det er sååå lenge til man kommer noen steg videre. Blir bra når man får kjøpt billigere telefoner med chess abo, for det er jo noe som ikke er så bra i dag.. Er jo ikke så billig på gsm-norway sidene til chess etter min mening.

  8. Når blader ect utfører tester av telefonen, tester de som regel alt som er å prøve ut på den. Det er jo greit det, men masse av det som testes trekker strøm, og totalt så blir batteriet flatt ganske fort (etter WLAN, Bluetooth, GPS ect). Nå er jo telefonen stappa med teknologi som trekker strøm, men telefonen i seg selv er egentlig ikke så ille.

     

    Under film\musikk spiller så varer telefonen i rundt 6-8 timer, noe som er normalt på mp3-spillere også.

     

    Med WLAN\GPS så suger den strøm, og kan ofte være tom på 3-5 timer, så ved bruk av GPS i bil så må du ha en billader.

     

    Jeg har selv testet batteriet litt. Jeg skrudde av 3G, siden jeg skjelden bruker dette. Etter det brukte jeg telefonen som en normal telefon hvor jeg hadde samtaler og sendte meldinger som normalt. Etter 4 dager hadde jeg bare mistet første strek på batteri indikatoren. OK, så har jeg ikke brukt bluetooth, WLAN, 3G, musikkspiller, GPS eller noe annet den har å tilby, men 4 dager er utrolig bra spør du nå meg!

     

    Normalt så lader jeg den opp sånn ca annen hver kveld, og noen ganger hvert tredje. Jeg har hatt telefonen siden den kom i butikken, og har ikke hatt noen bedre telefon. Så lykke til med valget av ny telefon :)

  9. Og hva koster denne forsikringa ? Dette er jo helt den samme forsikring som Telenor Telehuset har som jeg kan se.

    8741111[/snapback]

     

    Har to former for forsikring. En som dekker alle former for skader\uhell som kan skje med telefonen. Denne koster 395 kroner. En totalforsikrong som også dekker tap\tyveri vil koste 695 kroner. Men ligger telefonens verdi (uten moms) over 4000, så dobbler nesten prisen seg. Det vil si at du kan velge forsikring etter hvordan du tror behovet ditt er (om du tror du klarer å ta vare på den, men at uhell kan skje)

     

    Det eneste som jeg bemerker er at Telehuset sin Garanti+ forsikring drives av WhiteLabel (og som ble testvinner i Amobil), er akkurat samme levrandor av forsikring som Netcom bruker (og den er crappy, unskyld uttrykket). Tviler altså ikke på telehuset sin forsikring, men setter spørsmålstegn med hvorfor det er så stor forskjell mellom Telehuset og Netcom sin når leverandøren er den samme..

  10. Ok, det ble nevt at det var en forsikringstest i amobil for en stund tilbake, men det var en del typer de ikke hadde tatt med. Derriblandt Telebutikken sin trygghetsforsikring. Hadde den hvert med hadde den sikkert hvert en testvinner (hvertfall i mine øyne). Fordelen med den er at den ikke dekkes på grunlag av operatør, men ut fra telefonen som kjøpes. Den er også veldig "snill", og dekker det meste (også selvpåførte skader, inkludert vann\kondens skade, så lenge du ikke forteller at det er gjort med vilje). Behandlingstiden er også på 15-20 min, før du kan få deg en ny telefon (eventuelt en beskjed om at reprasjon dekkes eller ikke).

     

    Netcom har en forsikring som i dag drives av WhiteLabel. De stiller ganske strenge krav til hva som dekkes (feks, blir mobil stjålet i fra lomme som har glidlås, og den ikke var igjenlukket når den ble stjålet. Da kan man bare glemme å få igjen noe som helst).

     

    Eneste ulempen med Telebutikken sin er at den kun kan opprettes ved kjøp av ny telefon, og at den kun varer i et år. Men på den posetive så dekker den nesten alt som kan skje den.

  11. Som en forhandler må jeg si at jeg sjelden kan bruke navnet HSDPA siden 80% av befolkningen ikke vet hva det er (kunden føler seg da dum, og det er jo ikke bra). Derfor må jeg da gå for et alternativt navn som kan forbindes det med noe som er kjent for kunden.

     

    På samme måte merker jeg at aviser og profilerte nettsteder omtaler det med mange navn, men hva er egentlig det mest riktig å bruke?

     

    HSDPA går jo også under 3.5G, super 3G, turbo 3G, høyhastighets 3G og nye-3G over hverandre, og det finnes sikkert flere.

     

    Kanskje meningsløst å fundere på dette, for alt refererer jo til det samme. Men for den uvitende kunde kan dette være masse forskjellig, og dermed forvirrende. Dumt at det går under så mange navn..

  12. hmm.. Vi har hatt Samsung E250 i butikken i hvertfall 3 uker nå, så "Mai" mobil kan vel diskuteres.

     

    (redigert bort, takk Alastor)

     

    og til Alastor: Det går ann og legge firmwaren til en W810 i en K750. Jeg leste det et sted hvertfall, bare surf nettet så finner du det. Da får du hvertfall tastene og walkman greiene da :)

  13. For å gi deg mer å tenke på kan du eventuelt vurdere

     

    Nokia 6131, 6225, 6070

     

    Men 6103 vs 6131 er vell egentlig de det ville stå i mellom for min del. Er jo mye av det samme i begge telefonene, bortsett fra at det er bedre kamera i 6131..

     

    På design er at 6131 en telefon man enten hater eller elsker. så ditt valg :)

     

    I valgene har jeg satt forbehold på pris, det er ikke akkurat de dyreste modellene på markedet.

×
×
  • Opprett ny...