Gå til innhold

bennybanan

Medlemmer
  • Innlegg

    319
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bennybanan

  1. Hehe, sendte litt mail til de, der klarte de faktisk å svare. Men de klarte å bestille feil boltsirkel til meg, så måtte ringe de. Det nummeret jeg ringte var nok rett til Sharif, men hva i helvete driver han med? Han eier jo null kundeservice. Hadde no håpet på at det nummeret jeg ringte havnet jeg hos en en annen person som satt på et kontor og faktisk hadde tid til å snakke. Når jeg kom fram til hans nummer måtte jeg først ringe endel ganger før han tok den, når han tok den ble jeg nesten kastet vekk fra telefonen. Latterlig.

  2. Planer om å kjøpe meg nye felger + dekk(sommer). Står mellom 18" og 19" A8-felger. Noen som har noen forslag til dekk dimensjoner og felg, gjerne noe annet enn A8-felger. Ser det er mange som bruker de, greit å ha noe som ikke alle andre bruker på golfen.

     

    EDIT: Fyr gjerne med en link hvis du har det også. Prisklasse maks 10k ink. gummi.

     

    BB

  3. Er det noen som har fått til å installere Windows 7? Helst via minnepenn. Klarer ikke å få laget en bootable usb pinne. Hvis noen kan gi meg en kjapp liten guide/linke til en guide som de vet funker, hadde det vært strålende.

     

    BB

×
×
  • Opprett ny...