Gå til innhold

joacom

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joacom

  1. Hei folkens,

     

    Jeg lurer veldig på dette, dersom man har høns for å få "gratis" egg(og kosedyr?), vil hanen ha noen som helst annen praktisk betydning for eggproduksjon annet enn at eggene vil bli befruktet, og at den galer hele tiden?

     

    Grunnen til jeg lurer er fordi det er en I byggefeltet som har fått seg hane som galer heeele f**GS tiden. Dersom den ikke har noen annen rolle en å plage naboene har jeg tenkt å ta en alvorlig prat med eieren. Skjønner ikke hvorfor ikke folk kan kjøpe seg en bondegård om de vil ha høne, sauer, og en hel kaninfarm.

     

    Kan nok bare melde meg inn i klubben sure grinebitere med en gang, men søvn er jo en smule viktig :p

    • Liker 1
  2. eBay søk på ozone generator er sånn bilfirma bruker til å fjerne røyklukt i innbytte biler. De fjerner også tåfis lukt. Tipper det er et slikt produkt du referer til ;)

     

    Det fantes en tåfisluktfjerner på det norske markedet for en ti femten år siden som virket helt utrolig bra. Husker ikke hva den het men den var på størrelse med en litt stor mikrobølgeovn og fjernet lukt på noen minutter. Ikke skråsikker på hvordan den virket men mener det var noe ioner der også. Ble solgt via finn.no blant annet.

     

    Hadde den dukket opp igen så hadde det blitt kjøp for min del. Den var fantastisk bra. Men er ikke lengre å få kjøpt i norge såvidt jeg vet.

    • Liker 1
  3. Har denne mulighet for å koble til HDMI-utstyr? Trenger 4 HDMI innganger...

     

    Måtte kjøpt nye gardiner (lystette) for tusenvis av kroner for å kunne bruke denne om dagen da...

     

    Og jeg har kun veggplass til å vise 55 tommer.

     

    Du trenger ikke 4 hdmi innganger på en prosjektor... Prosjektor inneholder ikke høytalere... derfor må man ha et stereoanlegg i tillegg, å da kjøper man det med tilkobling for fler hdmi enheter, så går det en hdmi kabel fra forsterkeren og opp til prosjektoren

    • Liker 1
  4. Jeg savner fokus på software. For meg har app-utvalg ALT å si når jeg skal velge NAS.

     

    Det er synology mann. Det er det beste av det beste. Har du penger i banken så er det dette merket du skal handle min gode mann. Jeg har 2 på jobb, er dritbra. Den ene er iscusy backup for vmware og den andre er for fildeling i produksjonsnettverket. Vi bruker 413+ å jeg er kjempefornøyd med dem!! De har alt av apper du trenger bare ta et kjapt søk på google

  5. Hva er logikken? alle sier det samme, Hvis det kommer en tjeneste som spotify bare for film og serier, med HD Bilde, HD DTS LYD, 3d støtte, Mulighet for Offline Spilleliste, er folk villige til å betale oppimot 500 kroner månden, Da kan vi jo alle slippe å betale penger for å se reklame hos viasat og ©anal digital, Som i dag ikke koster langt unna 500 kroner månden. Såklart må fibertilbyderene begynne å bygge ut hos alle, men dette er ikke en rett i norge å ha fiber, dette bør staten komme inn på banen å være med å dekke, det skal ikke være sånn at man må bo i oslo for å få fiber, Melkebonden og Korn produsenten har like mye krav på fiber som de som bor i oslo.

    • Liker 5
  6. Hvis man bruker iMakro for firefox kan man lage et script som sletter 1 og en wallpost... Dette har jeg gjort en gang... lagde makroen og satte den på repeat macro så var det bare å gå å legge seg...

     

    Måtte litt testing og feiling til... Måtte blant annet legge inn 1 sec pause mellom vær loop osv... søk på google på "imacro delete facebook wall" så finner dere nok ut av det :)

  7. Jeg tipper er bensinstasjon er ei høne som legger gullegg!

     

    Folk har forskjellige oppfatninger om hva som er gullegg.

     

    Forhandler sitter igjen med 34 øre etter avgifter, dette er Statoil.

    Nesten umulig å få endene til å møtes uten å ha annen virksomhet ved siden av, eller å bygge en andedam. :cool:

     

    Ha ha!Konge komentar :)

  8. Vet ikke om dette er rette tråd, men prøver. :)

     

    Har noen spørsmål om "en typisk norsk bensinstasjon".

    Hvor mye bensin selges hver dag?

    Hvor store tanker har bensinstasjoner?

    Hvor mye fortjeneste har en bensinstasjon pr. liter.

    Og hvor mange liter selges pr. dag.

     

    Vet at det varierer fra by til by. Men tenkte kanskje noen har noe info å dele.

     

    Lurer på om det er en lønnsom butikk.. :)

     

    Jeg tipper er bensinstasjon er ei høne som legger gullegg! i allefall en automatisk en... Ingen ansatte andre en deg som er sjef...

  9. Jeg trenger to HDMI kabler M/M på ca 6 til 7 meter. Da har jeg nok lengde uten at det blir mye ledning til overs.

     

    Det viktigste er å finne en kable som er bra/ grei nok uten at den koster skjorta. Den kan gjerne være flat, men skal i kabelskjuler så ingen krise med vanlig rund.

     

    Jeg har googlet, vært i prisguide osv, men det er jo en verden av kabler...og litt vanskelig å sno seg....

     

    (jeg trenger også strømføringskabel til TV på samme lengde. Finnes det? Så slapp jeg skjøte ledning - ikke så lett å skjule i kabelskjuleren....- vanlig ledning som har gitt strøm til TV - radio i alle år - den som ser ut som 8 - tall i ene enden)

     

    Hei, Trodde alle hdmi kablene var i en ganske bra standard, I alle fall etter de de testet på tv2 hjelper deg ...

     

    Kansje du kan se på e-bay der er det mye billig??

     

    Bare husk å se om selgeren har mange gode karakterer, og betal alltid med paypal, da er du sikret mot svindel og alt som er :)

  10. Hei, Gratulerer :)

     

    Jeg anbefaler at dere bestiller en rådgiver time på nav så fort som mulig.

     

    Det er ganske sære regler for utbetaling av penger ved fødsel. Min samboer gikk glipp av mange penger siden hun ikke hadde jobbet nok i løpet av svangerskapet. De på nav som er rådgivere er ikke de som godkjenner søknaden er det bare å gå ned å spørre og grave i vei. Kan være det gjelder andre regler hvis man er fulltidsstudent. derfor er det viktig å vite det med en gang dama er gravid.

     

    For det er skikkelig kjipt når du sitter der pengelens og irriterer deg over at det bare var noen småting man skulle gjort anderledes for å sitte med noen penger i støtte fra nav....

     

    Mvh Joacom

  11. isdn.jpg

     

     

    ser du den blå streken jeg har tegnet, Her har du bare 1 ledig par i dag, Du kan strekke en ny kabel (4 par tp kabel )fra isdn boksen til dit.

     

    Terminer 2 av parrene (altså 4 greiner, ledninger eller you name it) på pinne 3 og 6 4 og 5 i en rj 45 kontakt (nettverksplugg) Å putt inn i en av de 2 portene på isdn boksen. ta et av de andre parrene og koble på inn på line på isdn boksen (bare pinne 4 og 5 som er i bruk på linje inn)

     

    skjøt linje inn i koblingsboksen med scotlock mot parret du har brukt på linje inn på isdn boksen, og bytt ut skjøteboksen med en rj45 modular kontakt, koble parrene på pinne 3 og 6 4 og 5 (Likt som i rj45 pluggen)

     

    Legg merke til at telenors grensesnitt er nt1 boksen i huset ditt, klipper du en kabel eller gjør noe slik at du må ha en montør inn i huset kan dette bli veldig dyrt for telenor skriver regning med gaffel, Det kan være det er billigere å ha en montør til å gjøre dette i utgangspunktet... hvis du ikke har sånn veldig peiling. ring relacom, eller sønnico i ditt fylke og be om pris?

×
×
  • Opprett ny...