Gå til innhold

bxc

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bxc

  1. Har du rett til å åpne pakken? - Dinside.no

     

    Må kunne "danne seg et bilde"

    - Man må også kunne koble den nyinnkjøpte DVD-spilleren til egen TV, og omvendt. Dette for å kunne danne seg et bilde av produktet, sier Nortvedt.

     

    Han opplyser også at avgjørelser i Forbrukertvistutvalget har fastslått at du kan sette et simkort i en mobiltelefon, ringe noen samtaler og sende noen tekstmeldinger uten at dette eliminerer angreretten.

    - Programvare som automatisk installeres første gang PCen startes er greit, fordi forbrukeren - hvis vedkommende skal få gjort seg kjent med produktet - ikke har noen mulighet til å forhindre at dette skjer. Men installerer man andre programmer, legger inn bilder og video på harddisk og så videre, vil selger med rette kunne hevde at vilkårene for bruk av angreretten er brutt, sier Nortvedt.

     

     

    Må være skadefri

    Også om du påfører produktet synlige eller usynlige skader vil du miste angreretten, da varen i så tilfelle ikke kan returneres "i vesentlig samme stand og mengde. Dette gjelder også om skaden oppsto som følge av uflaks.

  2. Opera 9.5 vil få en ny gjennopprettingsmulighet som skal gjøre det mulig for brukeren å gjenopprette et vindu som er tidligere blitt lukket.

    Denne funksjonen har da allerede nåværende versjon?

    9422876[/snapback]

    Nei. Nå kan du bare gjennopprette faner, i 9.5 kan du også gjennopprette vinduer. http://cybernetnews.com/2007/09/03/cyberno...features-video/ < der kan man se på mange av de nye funksjonene.

  3. http://www.freakforum.nu/forum/showpost.ph...12&postcount=42

    - Han begynte å tisse i buksa. Det var da han tok ut penis av buksa og kom til skade for å tisse litt på skoen til en ambulansefolkene at de reagerte. Han ene ropte: «Din gris. Der mistet du sjansen din», forteller Foss.-

     

    Kommentar: Denne lille detaljen ble bevist utelatt fra de flest avisene i etterkant av hendelsen. Ali urinerte på ambulansepersonellet. Hvorfor brydde ikke journalistene seg om å viderformidle denne lille detaljen? Passet den ikke inn i "rasist vinklingen" som de fleste avisene ønsket å forfølge?

     

    Dagbladet hadde ett bilde av Ali liggende blødende på bakken, med overskriften, "Slik forlot ambulansepersonellet Ali". Noe som slettes ikke var tilfelle. Ali stod oppreist og var ved bevisthet da ambulansen dro fra stedet. Direkte løgn fra Dagbladets side.

     

    Nytt utdrag,

     

    - Av Oslo politidistrikts minuttlogg fremkommer det at ambulansepersonellet ikke ønsket å se nærmere på fornærmede, og mente at han ikke hadde behov for deres tilsyn siden han sto oppreist. Ambulansen reiste deretter fra stedet, skriver politiet i en pressemelding torsdag.-

×
×
  • Opprett ny...