Gå til innhold

Fido

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fido

  1. Har tatt eit bilde som tar 34kb på mobilen, men når jeg overfører det til pc'en tar det bare 5kb.. Er det noen som vet hvorfor det er sånn?

     

    Overførte også eit bilde til Pc for å klippe bort det unødvendig på bildet, for så å resize bilde mindre og overførte det til mobil igjen, men da tok det større plass en før...?? (skal bruke bilde under innringergruppe) Synest det er noe snodig..

  2. Det er er sikkert hundrevis av folk som er stor fornoyd me PCConnect og det hadde jeg nok veart visst det hadde fungert i mer enn 10 min  

     

     

    Saa mytt spoersmaal er : Finners det noen bedre/mer stable programmer som gjoer det samme som PCConnect til PC .(Ja jeg vet det finnes til mac)

     

    Takker for svar

     

    Har aldri hatt problemer med at det ikke har fungert mer 10 min, men oki.. du kan jo teste Jeyo Remote på: http://www.jeyo.com/

  3. Stemmer, det er begrensing til 30 tegn under feltet 'postkasse' selv med den nyeste softwaren (R3C002)

     

    Men du skal ikke skrive inn hele adressen under 'postkasse'. Her skriver du bare brukernavnet ditt (altså alt som står før @ ) som i ditt tilfelle er 18 tegn (vist jeg har telt rett..)

     

    Hele epost adressen din skriver du inn under 'e-postadresse'. Her er det begrensing på 40 tegn, så der er det plass til adressen din :)

     

    Lykke til!

  4. Bare så dere "smartinger" vet det så er Bluetooth en industriell standard. Er ikke noe nøye hvilken dere kjøper. Skal fungere uansett.

     

    Jaha.. Bluetooth _skal_ være en "industriell standard" men det stemmer ikke helt..

    Ta eks. Billionton USB Bluetooth adapter, denne fungerer ikke med SE T610.. :roll:

  5. Hvor i stavanger fikk du dette gjort?

    Er det noen som vet om siba på kvadrat kan gjøre det?

     

    Kan gjøre det hos Nordialog på Hillevåg, samme bygg som Teknisk Burau (eller hvordan det nå skrives.. :smile: )

     

    Vet ikke om Siba gjør det.. tviler litt på det, må sikkert sende den inn da for deg, å det tar nok endel lengre tid.. Men så lenge du har garanti på mobilen, er det det samme hvor du leverer den inn, gratis uansett 8)

×
×
  • Opprett ny...