Gå til innhold

BearT

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BearT

  1. Spilte på live igår, gikk ut av spillet og xbox`en stod å lasta når jeg la meg... Bråkte en del så jeg slo den av... På knappen...

     

    Når jeg starter spillet nå kommer den ikke inn på live, og ber meg søke på connection, her svikter den også på xbox live delen... men idet jeg starter opp igjen er jeg på live, alt er fint og jeg kan laste ned fra marketplace osv!

     

    Men idet jeg starter battlefield får jeg beskjed "Disconnected from Xbox live", og den nekter å koble seg på igjen så lenge jeg er inne i spillet!

     

    Hva skjer der? FOrbanna irriterende ettersom live fungerer så lenge jeg ikke starter det spillet!

    Har jeg gjort noe galt?

     

    Har selvsagt prøvd restart og alt slikt

  2. Skrives i sniktitten "Får du sparken er det håpløst, og det er ikke så gøy å starte et nytt spill hele tiden"...

     

    Litt dårlig formulert, ettersom noen kan få inntrykk av at du må starte spillet på nytt (dvs starte igjen i juli 2006), men det er jo bare å trekke seg tilbake og ansette seg som ny manager da om man ikke skulle få en jobb igjen!

     

    Og et annet pirk... "3D motoren", det kalles 2D. Fifa er 3D:)

  3. Krever Nextgentel at UPnP står på hele tiden? Jeg vurderer å kjøpe en trådløs sender for å komme meg på live ettersom jeg bor i et kollektiv i 2 etg, routeren står i første.

     

    En selger sa at noen leverandører krever at denne står på hele tia, mens Microsoft skriver på sin hjemmeside av routeren min (linksys WRT54G)

     

    "The UPnP implementation on the Linksys WRT54g with firmware 2.02.7 has been discovered to prevent users from being able to connect to Xbox Live. If a user is unable to connect to Xbox Live with this specific router model/firmware, they may get connected by turning off UPnP in the router's settings. Microsoft is working hard with Linksys to repair this issue as soon as possible."

     

    Så... vil det fungere?

  4. Ettersom den andre tråden sporet helt av lager jeg en ny en for akkurat dette spørsmålet, setter veldig pris på om noen kan gi meg et godt svar.

     

    I kollektivet jeg bor har jeg funnet ut at vi har en Linksys WRT54G router, med Nextgentel 3mbit linje. Finner denne routeren på kompatibel listen på microsoft.com men det står følgende:

     

    "Note The UPnP implementation on the Linksys WRT54g with firmware 2.02.7 has been discovered to prevent users from being able to connect to Xbox Live. If a user is unable to connect to Xbox Live with this specific router model/firmware, they may get connected by turning off UPnP in the router's settings. Microsoft is working hard with Linksys to repair this issue as soon as possible."

     

    Det første jeg spør meg... Hva pokker er UPnP?

    Står at jeg kan slå den av for å få det til å fungere, men etter det jeg har hørt er det noen internett leverandører som krever at UPnP står på, så da er jeg jo like langt, noen som vet noe om Nextgentel krever dette? Eller har erfaringer selv med noe slikt?

     

    Eller for den saks skyld, er problemet fikset fra Microsoft sin side?

     

    Takker for alle svar

  5. Burnout hadde jeg på vanlig Xbox... Var moro spill men man blir lei ja, men på Live må det jo være fantastisk:) Som så mange andre bilspill.

     

    Leste om et bilspill som har kommet\kommer, der man kjørte rundt på Hawaii på Live og kunne blinke med lysene for å utfordre noen, bare kjøre rundt å finne noen å spille mot, spille om penger, klær eller satse bilen... Åssen spill er dette?

  6. Fant ut at routeren jeg har funker til xbox! Det er en linksys, og den stod på lista på microsoft sin hjemmeside, stod derimot at jeg kanskje måtte inn å endre noen instillinger osv. Det trådløse nettet her er usikret, men har det noe å si for å få koblet seg til eventuelt? Bare siden du sier at ditt er WPA-kryptert

  7. Ok, takk for svar! GOW sier meg ingenting, hva går det ut på og når kommer det?

    Er det noen som vet når Halo3 kommer?

     

    Noen som har prøvd ut Ghost reacon da? Bra? og hvordan er coop-en der?

     

    Skjønner ikke hvorfor ikke flere av spillerne kommer i Coop-mode, tenk så kult å spilt GTA, Farcry osv på samme måte som man spiller Halo 2 player... Burde vel ikke være så vanskelig å kode inn slik at man kan spille main-storyen på 2 player

  8. Har nettopp kjøpt xbox360, og er på jakt etter noen kule spill. Har Project gotham 3, men må ha noe nytt... Fordel om spillene er Co-op, og med det mener jeg ikke at man kan spille på noen småbrett og blafre løs på hverandre, men at man kan spille hovedstoryen med en kamerat (ikke live).

     

    Noen som har noen gode forslag her?

     

    Actionspill er vel mest aktuelt, vurderer Ghost Reacon - Advanced warfighter, mulig å spille co-op på Farcry?

     

    Hvilke spill er favorittene deres på Live? Har ikke live abo selv men har funnet ut at den trådløse routeren er mulig å bruke, så vurderes i nær fremtid

  9. Trådløst fungerer som gull her.

    Jeg kjøpte bare den trådløse modulen til X360 (den koster dessverre en del for dere vanlige dødelige), så var det bare å velge hvilket nett den skulle logge på og skrive inn WEP passordet, så var vi igang.

    6774203[/snapback]

    Jobber selv på Elkjøp så er nok ikke en vanlig dødelig;)

    Fant liste på xbox sin hjemmeside over routere som funker\ikke funker. Så får spør huseier imorra hvilken han har så får vi se

  10. Tenkte jeg skulle gå for en 360 imorra, frister jo litt med live i samme slengen, problemet er dog at jeg ikke har noe internett tilgang på nettet, jeg sitter på rommet nå i et kollektiv på trådløs internett med 3mbit, blir det noe problem å kjøre trådløst på live?

     

    Har lest at det finnes routere som er xbox kompatible, men for å være ærlig har jeg ikke snøring på hva huseier har for noe, hva om den ikke er kompatibel (Noe som er 95% sikkert at den ikke er)

    Er det noen routere som ikke funker i det heile tatt til dette, og er det mye stress å koble opp?

     

    Har dere forrseten noen spill å anbefale til Live spilling?

    Action og bilspill er blandt favorittene

  11. Har nettopp lastet ned Open TTD, fantastisk!

    Men... jeg har tenkt å begynne en ny game, men har testet litt på egenhånd. merket at når jeg kom til år 2051 stopper gamen, man får en nyhet og så er det lissom over, den lagrer "kritisk" eller noe slikt, men finner ikke denne gamen igjen.

     

    Syntes det er mest moro når man kan spille inn i evighetene, ettersom man legger så mye tid og arbeid i spillet lissom.

     

    På singleplayer kan man begynne i år 2051, og da kan man spille så lenge man vil ser det ut som, frem til 2090, etter det skifter den år tilbake til 2090 og slik ser det ut som det går ut i evighetene... Slik skal det være!!

     

    Så mitt spørsmål er... Hvordan kan jeg linke og ikke bli stoppet av 2051 problemet? Når det åpenbart går ann å begynne etter denne datoen... Ser lite vits å spille om det plutselig er stopp, selv om jeg vet det tar en evighet å spille i alle de årene

  12. Sikkert feilpostet denne her, beklager isåtilfelle det.

     

    Jeg kjøpte i fjor en Medion Ram bærbar, det skulle vise seg å bli litt problemer etterhvert.

    Etter kort tid begynte hengslene bak ved skjermen å bli slitt, og regelrett flasset litt av. Jeg tenkte ikke særlig over det ettersom det ikke hadde stor betydning for hvordan pc`en fungerte. Problemet blei litt verre etterhvert, også ettersom jeg pendlet mye med pc`en min og pga. mye bagasje ahdde jeg ikke plass til å ha pc`en min i bæreveske så jeg heiv den i sekken med mye annet men var forsiktig med hvordan jeg la den osv. Så ca et år etterpå har det oppstått nye problemer, dvd rommen sluttet plutselig å funke og strøm adaptoren var heilt fucka, den nektet å lade osv og plasten på selve ladegreia ville lissom ikke inn i pc`en pga den regelrett hadde smeltet litt bort, fant ut at NÅ var det tid for å bruke reklamasjonen sin, jeg nevnte selvsagt ingenting om det med skjermen før jeg heiv den inn ettersom jeg da hadde mistet rettighetene mine til å få det fiksa (slikt må sies fra med en gang)

     

    Pc`en hadde fått noen små overfladiske smeller, så det med skjermen kan jeg stå for selv, har nok vært litt dum der, i tillegg har klisteret der det står Medion på løsnet etter det hektet seg litt når limet allerede hadde gitt litt etter.

     

    Så får jeg telefon idag, "Vi vil ikke fikse din pc pga. den har blitt behandla røft", jeg diskuterte litt frem og tilbake og de mente at dvd`en og strøm problemet bare ville bli Dismissed nede i tyskland pga. de overfladiske skadene.

     

    Jeg kjenner til forbrukerkjøpsloven svært godt pga rettslære og lignende, men er ikke dette litt på grensa? Jeg er klar over at jeg mister rettigheter til reklamasjon når jeg opptrer grovt uaktusomt men dvd`en og strøm problemet er etter min formening noe jeg ikke har skyld i...

     

    Pc`en må sendes til tyskland, og jeg vet ikke om salgsstedet mitt da går over til tysk forbrukerkjøpslov? Har ikke butikken jeg kjøpte det fra et reklamasjon\garanti ansvar før de sender problemet videre til forbruker?

     

    Sitter litt oppgitt her

  13. Sitter rett å slett fast etter ei god stund med spilling, er i den andre byen, vest for der man starter, gjort alle missionene og kan ta et til... Hos han blinde asiaten, men får beskjed om at jeg må ha mer undervannstrening for at jeg kan ta det... Jaha tenker jeg, har prøvd å svømme litt rundt men ikke akkurat fått store resultater, noe jeg ikke har fått med meg eller ska jeg prøve å svømme, holde på å drukne til jeg blir gammal?

     

    Help me =) Sorry om det er en annen post om dette

  14. men i de spillene vinner man garantert med Liverpool som i virkeligheten aldri vinner selv med en grusomt god manager.

    Hei! Ikke bland Liverpool inn her! Vi er tross alt i finalen i Champions League! Tipper du er Man. U fan, haaa, dere vann ikke ligaen selv!

     

    Og jeg begynte nå med en Rx7 på GT4, og den bilen gruser TT'n noe kolosalt! Så ser ikke helt hva du mener med at Forza er enklere i starten enn GT4.

     

    Det er ikke årstalet som avgjør om en bil er bra eller ikke.... :roll:

    Er ihugga Liverpool fan jeg å, men irriterer meg som en gal at jeg ikke kan spille me de på CM\FM uten noen utfordring. Vil ha noe å jobbe med som i virkeligheten, er da tittelen smaker godt!

     

    Jeg har fokusert på de negative sidene ja, ingen tvil om det. Det er jo det jeg legger vekt på når jeg ska forklare hvorfor Forza skuffer meg. Hadde så definitivt sett for meg noe bedre i selve gameplayet. Kjøringa og mekkinga av biler har jeg ingenting å si noe om, den er heilt konge, grafikken trenger man ikke nevne eigang for den er sykt rå! Å kjøre mot kamerater i split screen blir nok heilt topp og utfordrende... Men å sitte å spille det for seg selv offline, trigger ikke meg. Dessverre.

     

    Kan noen forklare meg litt ang X-box live? Hvordan anskaffer jeg meg det, hvor går jeg? Hvor mye koster det? Hva av utstyr må jeg kjøpe? Og følger det med 1 års prøve abo. på f.eks Forza slik jeg har hørt det gjorde på Halo?

×
×
  • Opprett ny...