Gå til innhold

kaspertiltnes

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaspertiltnes

  1. Hei, du vil i det fleste tilfellene få den feilmeldingen ved minnefeil, prøv å test 1 og 1 av minnebrikkene dine og se om du fortsatt får fremm feilmeldingen ;)

     

    Sjekk også at grafikkortet ditt er støttet under de evt spillene da det ikke er et gamingkort, og sansynligvis vil vere ett bare. minimum i de fleste spill i dag.

  2. Hei, trenger hjelp med å finne en billigst mulig wc3 laptop, ingen store kriterier, helst 1gig minne/mulighet til å oppgradere senere. skjermstørrelse har veldig lite å si alt fra 12-17 går, integrert grafikk funker også, da maskinen bare vil bli brukt til browsing, wc3 og kanskje en og annen diablo 2 runde.

     

    Om noen har et koslig forslag er det bare å fyre iveg! Key: maskinen skal være billigst mulig, og batteritid og hdd plass er ikke noe å stresse med da jeg har en psp og en externdisk.

     

     

     

    Maskinen skal kjøpes i norge for å få 2års garanti :)

  3. Flere får oppleve den beste rpg-serien i spillhistorien

     

    synest det er drøyt og kalle det rpg, er alt for lite frihet til det... og best? har du spillt baldursgate? NWN? morrovind? gothic?

     

    jeg er litt konservativ når det kommer til rpg. gutter med surfershorts og hårvoks...... blir litt som om conan skulle danse balett :)

     

    Regner egentlig med at du tenkte generellt, men her er det jo snakk om 360 rpgs ? og kan trygt si at oblivion og morrovind var skit på xbox, nevneverdig er morrovind den beste pc rpgn jeg noen gang har spillt, men ff serien er mye bedre egnet til konsoller :)

  4. tror jeg ville gått for amds hd 4850 løsning om jeg var deg, kanskje 200~ opp i pris men tror det er verdt det;)

    Evt. intel cpu om du ikke er sikker på at du vil ha amd, absolutt ikke en dårlig cpu det der heller. Duo er ikke nødvendigvis raskere, rår på hvilken modell du kjøper, men de fleste intel cpuer gjør det bedre en dagens amd cpuer, amd cpuene er fortsatt veldig bra, men tror nokk du vil få mer "bang for the bucks" om du går for en 8400~ intel ;)

     

    edt. absolutt ikke noe must med extra lydkort, med mindre du har et lydsystem som krever det, for vanlig gaming funker det utmerket med integrert lykort,

×
×
  • Opprett ny...