Gå til innhold

sindre2

Medlemmer
  • Innlegg

    477
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sindre2

  1. Har et problem med min PC som gjør at jeg ikke greier å laste nettsider 2-3 minutter etter at PCen er slått på, og dette vedvarer helt til jeg restarter.. Får da beskjed om at "Firefox klarte ikke å finne tjeneren www...."

     

    E-post, msn, nedlasting osv fungerer helt fint. Har prøvd både Firefox og IE og samme problem med begge.

     

    Noen som har noen tips om hva dette kan være? :ermm:

  2. Har ikke behov for et kraftig skjermkort nei. Tenkte kanskje at hovedkortet mitt hadde et innebygd skjermkort som det kanskje gikk an å bruke i stedet. Men ettersom jeg får startet i sikkerhetsmodus, så går det kanskje an å kjøre skjermkortet uten å laste inn drivere i vanlig modus også? Deaktivere drivere eller noe sånt jeg tenkte!? eller er jeg helt på jordet nå? :ermm:

  3. Hei!

     

    Driver å skal kjøpe vinterhjul til min nyinnkjøpte bil. Både vognkort og forhandler anbefaler dekkdimensjon 205/50-17 på vinter. De mener dette vil gi det beste veigrepet og kjøreegenskaper på vinterføre. Problemet er at jeg har funnet noen felger som jeg liker utrolig godt, men som ikke kan leveres i 17". Dermed blir 18" det nærmeste. Hva tror folket om dette? Vil jeg få problemer med slike store felger på vinterføre?

     

    Anbefalt sommerdekk er 235/40-18, hvis det er av interesse..

  4. Hei!

     

    Jeg har en garasje med betongtak som blir veldig fuktig og drypper når det er vått. Jeg ønsker å fjerne eller å redusere disse vannplagene. Ca 20 år gammelt, ser ut som det er fjæresand som er brukt..

     

    Er det noen produkt som kan fikse på dette? Tettemasse? Flis? Eller er det bare å legge tak :tease:

     

    Tar imot alle tips og råd med stor takk!:)

  5. Hei folkens!

     

    Jeg driver å ser på en ny bil. Har bestemt meg for det meste bortsett fra motoren. Synes dette er vanskelig.. Bilen er en VW CC. Har lest tester der 160 HK tsi motoren får god kritikk.

     

     

    Volkswagen motorer:

    2.0 170 hk CR TDI

    1,8 160 hk TSI

     

    Hva ville du valg? Noen som har noen tips, erfaringer?

  6. Hei! Jeg driver å skal sette opp en slik Linksys WRT54G trådløs router. Har fulgt bruksanvisningen til punkt å prikke, men får likevell ikke kommet meg på nett. Det er et punkt jeg undres på; det står at "Internet" lampen på routeren skal lyse, men det gjør den ikke hos meg, noen som har en formening om hva det kan skyldes? Har prøvd å koble routeren utenom splitteren og rett i vegguttaket, prøvd forskjellige kabler, men fortsatt ikke noe lys i "Internet" lampen...

     

    Er det noen som kan hjelpe meg?:)

  7. Hei! Jeg skal ha en ny MP3 spiller til å bruke til å lytte til musikk, kanskje se på noen filmer når jeg er ute og reiser og ha det morro med;) Valget står mellom Ipod Touch 8GB og Creative Zen X-Fi 16 GB. Synes Ipod`en er litt stor, men samtidig har den en stor å fin skjerm. X-Fi er lettere å få i lomma.

     

    Tenkte også å koble den til bilstereoen da jeg har en USB inngang på den.

     

    Hva tror dere? Ipod Touch eller Creativ Zen X-Fi?

     

    https://prisguiden.no/product.php?productId=98442

    https://prisguiden.no/product.php?produc...iew=productinfo

  8. Hei folkens! Jeg er rimelig blank når det gjelder bilstereo så kunne trenge litt hjelp av dere, hehe..

     

    Saken er at jeg logisk nok har kjøpt en bil som det fulgte med en subwoofer og tilhørende forsterker, men jeg får ikke noe lyd ut av denne. På baksiden av forsterkeren er det en lampe som det står "Power" på, som IKKE lyser. Har målt at det er spenning inn på forsterkeren.

     

    Jeg regnet da med at forsterker og subwoofer var defekt og har nå invistert i ny forsterker og subwoofer som jeg har samme problemer med!

     

    Er det noen som vet hva feilen kan være? Har fulgt bruksanvisningen, så er rimelig sikker på at jeg har koblet rett.

     

    Mvh Sindre

  9. Hei!

     

    Noen som vet høyden på en glassrute i en vanlig personbil? Tenker høyden på det glasset som vises når ruten er lukket.

     

    Er den 30, 40, 50, eller 60 cm? (siderutene) I en vanlig personbil, sedan. Noen må da ha litt peiling. Trenger ikke akkurate mål, bare cirka. Skal kjøpe soting til vinduene slik at det kan være greit å vite høyden;)

     

    Noen som kan hjelpe meg så fort som mulig?

     

    :)

  10. Hei! Kjøpte meg et grisebillig tastatur på en utenlandsreise, men det er noen utenlandske taster på det som jeg tenkte å forandre til norske ved hjelp av klistermerker. Problemet er at jeg ikke vet hvilken font/skrifttype som brukes på et vanlig tastatur?

     

    Noen som kan hjelpe meg med dette?

    :)

  11. Hei!

     

    Jeg bestilte noen bildeler for over 1000,- fra en svensk nettbutikk. Fikk prisen inkludert svensk moms og øverførte pengene til dem. Pakken ble sendt og ble stoppet til tollbehandling der jeg måtte punge ut 545NOK for moms og tollavgift. Så da spør jeg dere om dette er riktig? Jeg mener å ha lest at varer skal være tolfrie fra Sverige, eller tar jeg feil? Har jeg rett på å få momsen tilbake fra den svenske butikken eller Tollvesenet?

     

    Takker for svar!

  12. Joda, jeg har en del mil bak ratten i Passat`en, og det er en fantastisk bil som jeg elsker! Jeg klarer i hvertfall ikke å finne en bil som jeg liker like godt til samme pris... Det er bare det at folk jeg har snakket med har mye vondt å si om denne bilen. En eier jeg kjenner røyk diesel og vannpumpe på samme tid, og han har nå byttet inn bilen pågrunn av alt verkstedsoppholdet.

    Har han bare vært uheldig, eller må man regne med å masse slike problemer med Passat?

  13. Hei! Skal kjøpe en ny bil her i huset... Valget står mellom en VW Passat og en Toyota Avensis , 2006-2008 modell. Selv har jeg lyst på en Passat, men min far påstår man må regne med masse problemer og verkstedskostnader på en slik bil i forhold til en Avensis som det nesten bare er å fylle drivstoff på.

     

    Hva mener dere? Har han rett i det han sier? Hadde vært morsomt å høre deres synspunkter og kanskje hjelpe meg til å overtale han.

×
×
  • Opprett ny...