Gå til innhold

MrEnzo

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrEnzo

  1. Er du mage og vil ha det morro med Crit Maxing så er dog AV beste stedet hvis man er en smule tolmodig. Er ikke spesielt fan av AV så langt pga terrain og den evindelige zerginga på begge sider ;-) Uansett var i AV i går og "grinda" litt mobs sammen med en kompis som er druid :-)

     

    Vel tingen var på de Vinteraxe trolla testa max damage. Vente på captain's buff +xx%damage husker ikke helt korrekt i farta, plasere ned Stormpike pvp banner 10%+ damage, arcane power fyres opp +35% damage og talisman of empheral power med 175+ til spelldamage. Fikk ikke inn en crit dog men hadde en max vanlig hit med 2003 damage ville vært en nice frostbolt crit det siden jeg er 31 arc 20 frost.

     

    Prøver man det mot en dual wield warrior i zerker stance med deathwish..... så kan man muligens drepe ham 1 crit kill med max flaks ;-) Uansett har hmm + 455frost damage + 175 fra talisman som base damage ca for disse forsøka :-)

  2. Paladin's etter patchen er jo glimmerende oxo for pvp nå da ingen kan løpe fram dem med deres spell når motstander er på 20% hp eller lavere :-) Angående lav DPS vel paladins er ikke primært ment som en DPS klasse. Uansett er skill & gear hos spillern det kommer ann på. Tviler du prøv å duel en guild mate av meg på khor'gall Stormhammer P:

  3. AOE grinde hmm, vel kommer ann på hvilket lvl du er. Hvis du primært har tenkt å lvl med aoe grinding vell skift til arcane treet når du har høyt nok lvl til å få instant arcane explosions.

     

    Måter å få max xp ut av dette, du kjører aoe mens en prest healer deg uten å være i gruppe.

     

    Skal du ha gruppe er det nice med en annen mage med likt lvl som deg. Samle mobs Frost nova, Flamestrike, CoC nova AE :-) Husk oxo at det er endel triks for å gjøre aoe letter, man bør på død og liv ikke hoppe midt in i mengden av 5+ mobs og stillestående kjøre Instant Arcane Explosion.

     

    Dog mest interessant blir det når du kommer opp på lvl 48-50 og kan tagge mobs i Sorrow hill. Får du med deg en lvl 60 mage ungrouped til å hjelpe deg kan han ri rundt og skaffe aggro, du tagger dem med arcane explosion og frost nova og dere dreper dem sammen, mener å huske at det gir ca 250-300+ non rested xp per kill.

     

    Uansett AOE uten instant Arcane Explosion er å "nerfe" seg selv pga flamestrike og blizzard er channeling spells.

  4. Ganking hehe tja ingenting er så artig som en real fight 1vs1 flere vs flere etc. Bra med adrenalin og artig når man vinner :-). Sjelden vi får hordes i fair fight så sant vi ikke setter opp "portal" duels via irc. Ett par artige pvp opplevelser var en 4vs4 duel mot horde. Vi satt opp en portal og når den ble borte starta kampen. Vi lå under 2-0 men kom tilbake og vant 3-2 hehe ;-). Ellers er vel det mest artige jeg har vært med på å sove oppe på en freeze trap. 3 tauren shamans (lvl 60) kommer ridende på kodoer, ser litt på meg og bestemmer seg for at denne karen er det verdt å drepe. første blir freeze trapped, og 2 kompiser hopper ut av shadowmeld. 3 Taurens shamans døde, drept av en hunter, mage(meg) og en prest. Vi drepte vel ca 50 horder før de fikk henta 10 stykk og ganka oss tilbake lol. Så ble vi corpsecampa i 10 min av noen norske Darkthrone folk ;-).

     

    Prøvde Capture the flag i går i Ashenvale med 10 guildmates, ikke helt fair muligens da vi har farma Mc i 2 uker nå - ragnaros (mangler fortsatt potions og gear uppgrades på endel folk for å ta ham). Vi vant nå iallefall 3-0 rimlig greit. Største frustrasjon med Alterac Valley er kø og den tilsynelatende dårlige organiseringen som foregår hehe. Men nå kan jeg iallefall grinde tyrs hand, silitus og felwood etc uten å ha horder flygende etter.

     

    Eneste som kan være en smule irriterende er horde roguer som angriper deg på 20% helse mens do sloss mot eliter. Men da får de jo mindre cp/honor uansett.

     

    Artig ting var jeg og en kompis som grinda tyrs, en undead mage angriper oss ikke når vi må løpe ut derfra med lav hp og mana og en haug med elites i tog bak oss. Så regenerer vi og kommer tilbake for å farme, en lvl 56 flyr da på horde magen og regner vel med at vi skal hjelpe. Noe som ikke skjer, litt respekt må man ha og han alliance fyren dør. Lo bra da gitt.

     

    Samme kveld kommer en lvl 60 og jumper oss når vi fighter elites. Jeg og warlocken tok av alle items og holdt ham sheepet i max duration, slova med frost bolt en og feara lol. Fløy rundt med ice barrier og slo ham med nevene for 2 damage lool.

     

    Men for øyeblikker skal jeg ha honor og hk går jeg for battlegrounds med guild kompiser eller andre kjente på Kor'ghal. Endelig funnet Crimson hatten med 30+ damage til spells , fått enchanta Staff of dominance med 30+ spell power og kombinert med resten av gearet er damage brukbar selv med frost hehe, frostbolt +650 damage average nå. Mangler fra hmm MC den nye roben eller om jeg skal farme for archmage robe(tidskrevende sukk), trinket (+175 damage 15 sec cd 90sec) og necklace + 18 damage spells. Ellers får jeg vel bare smøre meg med tålmodighet for Blackwinglair

     

    Plettfri honor er dog vanskelig når man kjører aoe runs i tarren mill (før bg) , 6 mager og 3 healere drepte 60 horder på hmm 5 min eller noe lol. Artigste var rogue rapporten om portal til orgrimmar i Innet der etter på he he he

  5. Mest ettertraktede klassene, tja. Generelt vil jeg si at for instanser og elite quest trenger man alltid en tank, healer og dps klasse + en crowd controller (i mitt syn en spiller med en klasse som bidrar til å sette en mob ute av spill uten at det koster healing på denne spillern/unødvendig aggro etc) Viktigste er jo uansett at mobsene slår på den spillern med høyest armour pga melee dmg reduction, så healern kan bruke mindre mana, at DPS classene putter opp god damage average uten å ta aggro eller vedvarende aggro etc.

     

    Tanker:

    - Warrior, paladin, druide, shaman (note de må være speccet rigktig)

    - Main tank, Warrior er mest effektiv i high end instanser, med shield wall, taunts, høy AC med 1H og skjold. Til å overleve generelt og ta skade samt holde aggro (triks er jo å la ham få litt tid på å bygge opp aggro dog)

    - Paladin, druide, shaman funker bra som off tanker (en druide jeg kjenner har jo 53,6% damage reduction i bear form, en paladin jeg kjenner har 6000 ac + etc) og en stor bonus med de klassene de kan oxo heale og har diverse andre funksjoner som totem bruk(shammie), cleanse(pala), dot(druide)

     

    Healer:

    - Priest, druide, shaman, paladin

    - Main healer, Priest/druide

    - Off healer Shaman/paladin/druide

     

    DPS:

    - Rouge, mage, hunter, warrior

    - Rouges så sant man ikke bruker mye aoe, vil stort sett gå seirende ut av damage dealing statsa i high end instanser, har målt damage i MC, Strat, Scholo, UBRS etc. Rouges ligger på de første plasseringene fulgt av mage/hunters litt avhengig av hva disse gjør. Men man skal ikke undervurdere en fury/arms specca warrior. Uansett har disse klassene tilnærmet likt utstyr sammenlignet med klasse vil de gjøre jevn god skade i løpet av en instanse.

     

    Div:

    Uansett nå har man fått på plass main tank, main healer, main dps, er fortsatt 2 plasser igjen så hva velger man.

    Går utifra et "normalt" setup på warrior, priest, mage.

     

    Gruppa har der en god MT, Warrior med høy AC, taunts og de skills som skal til for å holde aggro. Presten disc/holy speca er vel udiskuterbart et førstevalg som main healer. Valgte magen pga lav aggro, javn dps, crowd control på humanoids/beast med poly, og aoe når det trengs for ikke å glemme remove curse.

     

    Hva skal man ha med i tillegg:

     

    Warlock:

    - en demon for enhver situasjon, imp + stam (hjelper hele gruppa), voidwalker for off tanking, sucubbuss for crowd control(seduce), felbeast mot castere

    - SOULSTONE, healthstones for å ungå wipe = corpse run og måtte cleane fast spawned patrols etc på nytt igjen.

    - Curse, som hvis man har castere virkelig gir en høyere merverdi til disse, med debuffs på mobs

    - dotter, fear(rett bruk dog man vill ikke pulle "halve instansen")

     

    Hunter:

    - Best pullers i spillet hvis folk gidder å høre, jeg personlig elsker grupper hvor hunterne gjør såkalte safe pulls med frost block traps etc

    mobs -- hunter pulls -- trap -- tank -- hoved gruppen

    Hvor -- er avstand, ofte står hoved gruppa spikra oppe i trappen og da mister liksom safe pull sin verdi. Trikset er å la hunteren gjøre disse. Uansett kan man bruke det i kombo med shackle, poly, zap. Trikset er at huntern har leather, ranged, fake death og pet så...

    - Pet, for å taunte aggro fra castere eller tanke caster mobs som bryter zap eller poly

    - tracking, en hunter veit alltid hvor mobsa er ^^, så man slipper at patruljer pulles med i vanlige pulls

    - høy dps fra ranged, de kan nuke en mob av main tank eller hvem som helst annen for så å fake død og la pet ta midlertidig aggro

     

    Rouges:

    - zap, lockpicking, høy dodge og beste single target dps i spillet. + stealth for å speide og se etter patruljer etc

     

    Uansett jeg har sikkert misset noen poenger for noen klasser, tingen er at hvis du spiller klassen din på de sterke sidene, er en grei person har du aldri problem med å finne grupper for vanlige instanser. Her bygger du grunnlaget for å få være med på Kazzak, Azur, MC, onyxia etc. Og finner man nok hyggelige online venner kan man jo ta med 1 warrior, 5 mager, 1 warlock, 3 prester og AOE omtrent hele strat/scholo - noen bosser og slaughter house :-)

  6. Tar som regel litt tid for Mager å lære seg aggro managemnt ;-) På servern jeg spiller er det hmm av de jeg har spilt med ca 60% dårlige lvl 60 mager som fortsatt sliter med aggro kontrollen sin hehe.

     

    Uansett så går det ann å komunnisere med magen og fortelle ham hva han skal gjøre og ikke gjøre.

     

    Etc noen tips du kan gi til magen er følgende, Ikke PULL, tell til 5 sec før du kaster noe som helst. Får du aggro så ikke kast noe mer men vent til tanken har fått aggro og tell til 5 igjen :-) Har en lvl 60 mage og det er litt mer komplisert hva man kan få ut av en mage seinere men overnevnte bør redusere aggroen magen får iallefall. Husk og si det før instansen /elite questet etc og få magen til å være enig.

     

    Når man treffer lvl 60 er det fortsatt mager som klarer å dra aggro til seg uten at det er noe poeng. Selvom gitte situasjoner er det nødvendig.

  7. Tingen når du treffer lvl 60 er å ha forskjellige utstyrssett for enhver anledning :-)

    PvP 2H, er viktig med kjapp skade der og du dør kjapt hvis du får 11 doter, 1 stun/root og 5+ mager som alle caster på deg. Er i allefall slik vi takler krigere i group pvp. er de så dumme og charge uten at resten kommer etter er det root, dots og focused fire med assist macro ^^

     

    1h og skjold for instanser etc. Oxo spar på trinkets, finnes en for enhver anledning. PvP trinketen er nice dog.

     

    off topic:

    får mest HK og CP av mindre grupper 2-5 max. Drar inn ca hmm hvis det er nok motstandere 100-150 hk i timen :-) men det er som mage da...

  8. Warrior

     

    Rase

    Tauren warrior for 5% mer helse og war stomp (stun ability)

     

    Instanser:

    - "The guy who takes the beating", du gir juling og får juling. Men seriøst gjør rouger og mager mer dps en du klarer men du er best egnet til å la disse classene gjøre jobben sin. God warrior som klarer å holde aggro er alltid velkommen.

    - Bonus, fikser du jobben bra får du tanke onyxia og MC bossene etc. :-)

     

    PvP:

    arms/fury talents, + agi, stam, strenght utstyr er bra i pvp, men tingen er å vite hvordan du spiller classen din. PvP nå omdagen er mest gruppe veldig sjeldent 1 mot 1. Du kan plukke bra HK og CP i gruppe hvis du bruker charge/stuns riktig. Bra vakt for casterne etc oxo til å fjerne rouger.

     

    Grinding:

    Med first aid skillen trent opp er det lav cooldown på grindinga

     

    Talenter:

    - Arms/fury for å lvl kjappere og grinde

    - Protection/valgfritt for high end lvl instanser

     

    Utstyr:

    -Agi-stam-strenght for solo/lvling/grinding før lvl 55 og i pvp, prioritert i den rekkefølgen

    - Stam - agi for high end lvl instanser, + 1H våpen og shield

     

    Sikkert mer å legge til her men en kort oppsumering finnes mange gode warrior guider og diskusjoner på engelsk.

×
×
  • Opprett ny...