Gå til innhold

danjohan

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av danjohan

  1. Jeg har en Chevrolet Starcraft G30 1994 mod 6,2 liter diesel, nå starter den ikke lengre!

     

    Etter at den sto en hel vinter så har det bare vært problemer med startingen. Jeg har byttet den mekaniske pumpen, men får fortsatt ikke start på den. Det kommer heller ikke diesel ut av lufteventilen som sitter ved dieselfiltret lengre. Kan filtret være tett? Er det ei elektrisk pumpe noe sted? Har prøvd å google litt, men klarer ikke finne ut av det.

    Det er en ting jeg skal prøve i morgen og det er å ta av dieselfiltret for så å prøve å starte den, vil bare se om det kommer diesel ut av røret som går før filtret.

     

    Noen som har tips? Evt. informasjon om hvor den andre pumpa sitter? Sikringer?

  2. Noen her som veit hvordan jeg selv kan låse opp min k850i? Kjøpte den med netcom 12 måneders bindsngstid, har nå brudd avtalen og byttet til tele2 cheriff. Men får ikke brukt det nye sim kortet i telefonen fordi den er låst til netcom. Fant ei side hvor jeg kunne betale 349 kr å sende inn tlf eller betale 399 kr så fikk jeg alt via mail. Men det må da gå ann å gjøre dette gratis?

     

    Noen som kan hjelpe meg med dette?

     

    Vil gjerne ha mobilen i stand igjen :roll:

  3. jeghar gjort det samme som deg.

    Jeg kjøpte et nytt kabinet til min dell. det gikk helt fint å sett det over. blir jo nesten det samme da.

    men et problem kommer.

    jeg skiftet tilslutt ut dell sitt hovedkort med et asus hovedkort.

    da gikk alt til HEl....

    dell nåser sine programmer til sine produkter.

    så når du kjøper deg et nytt hovedkort, så kjøp like gjerne med deg en ny windows CD.

    Grunnen er jo den at den windows CD`en som følger med dell`en din er låst til å kun støtte det hovedkortet som står i dell`en din.

    så jeg ente opp med å kjøpe en ny windows.

    uansett, lykke til.

     

    Okaj, så du tok alt fra Dell kabinettet over i eget? Jeg tenkte bare å bytte hovedkort i selve Dell XPS 420 kabinettet... Evt skrue hull kan jo borres. Trenger bare hovedkort og ny windows for å OC?

  4. Uten at eg veit det sikkert vil eg ikkje tro at du kan sette ett inn ATX hovedkort i PCen din. Sannsynligvis vil ikkje ett ATX hovedkort passe med festene i kabinettet ditt, og trolig er det heller ikkje standard kontakter til ATX hovedkort på strømforsyningen.

     

    Eg slaktet en Dell på denne måten for noen år siden, eg måtte kjøpe nytt kabinett og strømforsyning i tillegg til hovedkortet.

     

    Det beste du kan gjøre dersom du har tenkt å klokke som en hobby er å selge PCen komplett og bygge deg en ny sjølv.

     

    Eller glemme hele greia :tease:

     

    Hmm... Skal nok få det til ;)

  5. Info:

    Dell XPS 420

    Intel® Core2 Duo CPU E6850 @ 3.0GHz (2.99GHz)

    4096 DDR2-667 DDR2 SDRAM

    Nvidia GeForce 8800 GT

     

     

    Vurderer å overklokke pcen min, men Dell har jo låst denne muligheten så vurderer derfor å bytte hovedkort. Noen som har et sykt bra kort å anbefalle? Passer de fleste hovedkort inn i Dell XPS 420's kabinett?

     

    Tenkte litt på dette kortet: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=342074

  6. Hey

     

    Er det mulig å laste ned en ny BIOS som ikke er "locked" til en Dell XPS 420? Irriterer meg at BIOS'en er sperra! :ermm:

     

    Har prøvd å søke litt på google.. Men fant ikkeno spess.. Noen som har peiling på om dette går ann eller er det bare å glemme? :S

  7. Hei

     

    Her om dagen sluttet plutselig min brors 21" lcd skjerm å fungere.. Den fungrer i 1 sekund også blir den svart... Tenkte det kanskje var skjermkortet men det var det ikke. Kobler jeg til en annen skjerm fungrer det fint så derfor jeg veit det. Hva kan være galt med lcd skjermen? Har den bare rett og slett tatt kvelden? :ermm:

     

    Kobler jeg inn og ut strømmen eller skrur den av og på skjer det samme, den fungrer i 1-2 sekunder og blir svart..

     

     

    Har akkurat samme problemet. Synd at ingen svarer for jeg finner ikke ut av det. Så har noen erfaring med dette,vær så snill å svar her

     

    Ja håper noen veit svaret på dettte :cry:

  8. Hei

     

    Her om dagen sluttet plutselig min brors 21" lcd skjerm å fungere.. Den fungrer i 1 sekund også blir den svart... Tenkte det kanskje var skjermkortet men det var det ikke. Kobler jeg til en annen skjerm fungrer det fint så derfor jeg veit det. Hva kan være galt med lcd skjermen? Har den bare rett og slett tatt kvelden? :ermm:

     

    Kobler jeg inn og ut strømmen eller skrur den av og på skjer det samme, den fungrer i 1-2 sekunder og blir svart..

  9. Sitter Pæren fast i plassen sin! Prøv å ta en ny pære <-- Prøv den pæren på andre siden som funker, se om du får lys, får du så er d kontakt'en sin feil på høyre siden får ikke du lys så er d pæren seff. Men når du har testet pæren på den siden det funker så prøver du å sette han godt i plassen sin. (La alt være åpent). Beveg litt på det se om du får lys...en ting til, vettu kordan en Fuse eller Sikring kan være ødelagt! Prøv å sett det skikkelig på plassen sin og ta å bytt noe av de sikringene med nye! Koster ikke mye heller for nye sikring. Du vil ivertfall lære dg noe... Har skjedd med Golfen min! :)

    Venter på svar...

     

     

    Går siste året på billinja så har litt peil da.. Har kjøpt to helt nye osram h7 pærer, fungerer ikke nå heller. Ingen sikringer har gått, ingen som jeg kan se hvertfall, da må en sikring ha blitt ødelagt uten at tråden har smelta.. Skal prøve å måle meg fram.. Noe er det som er feil hvertfall, og det er ikke pæra hvertfall :dontgetit:

     

    Kjøp deg et multimeter og mål ved pæreholderen om du får fram noe strøm til pæren. Gjør du det så er det nok holderen som må byttes, gjør du ikke det må du måle deg fram til hvor feilen kan ligge.

     

    Ellers kan det være lyspære, sikring osv.

     

    Skal sjekke holderen, men den ser tipp topp ut :ermm:

×
×
  • Opprett ny...