Gå til innhold

BjarteR

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BjarteR

  1. Du synes ikke det blir LITT feil å bare legge sammen hZene til en flerkjerne prosessor uten å i det hele tatt tenke på arkitektur, blant annet, for å måle ytelse?

     

    X360 er flere år gammel. Og dette vil tilsi en eldre arkitektur på maskinvaren. Dette gjør at prosessoren ikke klarer å yte så bra som moderne flerkjerneprosessorer som i en PC, for eksempel.

     

    Vel, greit. Jeg ser den. Men da kommer vi til et annet punkt; ingen PC er lik en annen. Det vil si det er resurskrevende å kode om noe som skal måtte fungere på flere enn en bestemt sammensatt PC.

     

    Men det er nå så.

     

    Vi får heller vente å se.

     

    Eneste som kan være et rimelig bra argument som ikke er brukt av noen enda, er piratkopiering. Det kan være et relativt viktig poeng til hvorfor en ikke vil utvikle noe for PC. Ja, det piratkopieres konsollspill også, men langt fra så mange som PC-spill. Ikke alle har moddet konsollen sin for å spille piratkopierte spill, mens de fleste ikke trenger mye hokus-pokus for å spille et kopiert PC-spill.

     

    -------------------------

     

    EDIT: det her blir bare idiotisk. Går det ikke an å føre en normal diskusjon uten vulgære, barnslige uttrykk?

     

    Jeg gidder ikke kaste bort tiden min på sånne tåpelige PC-fanboys som knapt er tørre bak øra, og er sååå tøffe når de skal prøve skrive innlegg.

     

    I bid you adieu. GLHF.

  2. Muddy, alle konsoll-utgivelser portet til PC har enten lik grafikk (og annet innhold) eller bedre. Slik har det alltid vært. Jeg tviler på at GTA4 er så utenomjordisk laget at det må rives opp med roten og endres helt før det kommer på PC.

     

    GTA4 kommer på PC. Spørsmålet er ikke om - men når. Og når det kommer, vil det ikke være nedstrupet.

     

    Nå har jeg gjentatte ganger prøvt å si at dette her dreier seg ikke om grafikken. Grafikken klarer en PC utmerket, det er det ingen tvil om. Men R* har selv uttalt at algoritmen og systemet som ligger i bunn og produserer alle de forskjellige tingene folk på gaten gjør, hele bysystemet som ligger i grunn, er noe en 360 og en PS3 er suverent overlegen en PC på.

     

    Kombinert har en 360 9,3Ghz CPU, PS3 har sin Cell-prosessor som er enda kraftigere, det er her PC'n vil komme til kort er jeg redd. Men om noen skal få en PC til å ta de kalkulasjonene, så er i det minste R* de eneste utviklerne som faktisk vil få det til. Er jo bare å tenke tilbake til hvor mye de klarte trekke ut av en stakkars PS2 med San Andreas.

  3. Viss dei greier å tilpasse spelet til både ps3 og xbox360, som heller ikkje er identiske med kvarandre, så ser eg ikkje for meg at det er verdas vanskligaste oppgåve å tilpasse det for PC i tillegg. Det blir isåfall utelukkande eit spørsmål om å setje personell til å gjere det, og med tanke på at dei har ein garanti om å tene inn att ei slik investering så ser eg ikkje for meg at dei seier nei til gratis pengar.

     

    Mye mulig, men etter hva jeg har forstått har det vært to team som har utviklet til Xbox360 og PS3 på samme tid, en av grunnene til at det kom ut på samme tid.

     

    Hadde jeg bare husket hvor sitatet fra R* talsperson, så hadde saken vært en annen. For jeg klarer ikke sette fingeren helt 100% på hva som var grunnen, men det var iallefall det at de ville fortsette på nåværende prosjekter og spill, forbedre disse med bugfixes og konsentrere seg om ekstramaterialet som skulle utgis.

     

    Og ingenting i livet er gratis ;)

  4. Haha ler av muddy

     

     

    "Jeg har min sterke tvil angående dette. En PC vil ikke klare drifte et slikt spill. Ikke uten nedstruping av innhold iallefall. "

     

    domeste jeg har lest i dag...

     

    Kan jo lære deg å skrive før du begynner le av andre.

     

    Om dere totalt blåøyde PC-spillere faktisk hadde ant hvor mye som ligger i bunn av GTAIV, hadde dere skjønt at det er snakk om mer omfattende systemer bak grafikken enn de fleste store spill på markedet pr i dag. Liberty City lever og ånder alle andre steder enn hvor du løper rundt til enhver tid.

  5. Nå er det ikke snakk om grafikken i det jeg prater om da. Her er det snakk om algoritmene som utgjør AI'en. Disse må totalt omskrives til å passe med en PC-struktur.

     

    Grafikkmessig er det ingen tvil om at en PC vil klare biffen. Men er algoritmene og systemene i bunn som R* selv har uttalt at ikke er noe de ønsker å sette av tid og penger til å skrive om.

     

    Alt er trossalt ikke grafikk heller.

  6. Nuvel.. Alle 3 siste utgivelsene kom året etter de kom på konsoll, San Andreas kom ikke til PC før 1 år etter nesten.

     

    Jeg har min sterke tvil angående dette. En PC vil ikke klare drifte et slikt spill. Ikke uten nedstruping av innhold iallefall.

     

    Og ikke nok med det, så har det blitt blånektet av R* før, selvsagt har de holdt kortene godt inntil brystet hva gjelder GTA3, GTA:VC og GTA:SA også grunnet salget ikke vil bli det samme om folk vet en PC-utgave kommer.

     

    R* har da også sagt at en PC-utgave er uaktuelt grunnet det tar for mye tid og resurser og at de heller vil satse på de produktene som allerede er utgitt og forbedre disse samt kommer med utvidelser til disse.

     

    Meget skeptisk til det bildet, og ikke minst kilden. Hvorfor skulle et Malaysisk gamer-blad sitte på en slik greie og tilsynelatende ingen andre?

     

    Ønsker selvsagt GTAIV på PC jeg som alle andre, men denne gang tror jeg faktisk R* sier sannheten når de sier det ikke blir noe av.

  7. For min del har jeg alltid likt bedre å skrive på tastatur enn å bruke bruke blyant/viskelær eller penn/blanko på ark.

    Noen andre?

     

    Jeg er 100% enig.. :) Tanker som skal noteres på ark tar lenger tid for hver bokstav som skal skrives tar mye lenger tid å skrive enn ett lite tastetrykk.. :) Det er min mening i alle fall.. :)

  8. Sitter med laptop på skolen hver dag, hver time, hvert fag.. noen lærere ber meg om å legge ned skjermen og da gjør jeg det. men stikker de ut er det rett på maskina igjen.. Spesielt gøy er det når jeg kan leke meg med skolens nettverkssystem.. Skolen har 10mbit linje ned til stavanger, som har videre linje til oslo.. Skolens maskiner kobler da hele veien til oslo for å gi elevene muligheter for internett.. Port 80 er sperret på skolens linjer btw.. Men poenget mitt er følgende:

     

    Skolen kjører som sagt det nevnte systemet og skolen kobler til et såkallt Metaframe som ligger på en 100mbit linje i oslo.. Jeg har da muligheten for å mappe diskett-stasjonen i Metaframe-system som harddisken på laptop'n min.. Plutselig fikk skolegang en ny mening.. Spess med 2.5mb/s som gj.snittlig fart når uploaden på serverene jeg laster fra støtter dette.. Testet speed fra lillemyke (microsoft for ikke-kjennere) og havnet på ca. 8mb/s og da kan du tro folk slo opp øynene rundt meg.. Eneste som da tar på er kopiereringen fra oslo og til laptop'n min.. Men jeg har godt med tid jeg.. :)

     

    Forresten så har jeg en Toshiba Satellite 1700-200.. Funker helt utmerket med Linux på skolen.. Har hørt mang en gang "hva har du gjort med windows'n din for å få den slik?" *sukk* uvitenhet er såneimen ikke noen velsignelse..

  9. Quote:


    Den 2002-06-13 11:24, Dingy skrev:

    Det går på hvor langt du er kommet, og følger hovedsaklig byen(e). I første by får man ikke fler enn 4 stjerner, så øker det i neste by.



     

    Altså.. hvorfor sier nesten alle neste by?

     

    Det heter neste del-øy! Alle tre øyene er trossalt en eneste stor by ved navnet Liberty City.. Ser jeg en til som nevner neste by i sammenheng med GTA3 og det IKKE gjelder neste by som faktisk er Miami Vice, så skjer det noe.. :razz:

  10. Quote:


    Den 2002-05-25 20:25, alexio skrev:

    hahaha, kjøpte min nye versjon på ram og rom (narvesen) på byporten, ikke et eksemplar var solgt... men det hakker visstnok litt, er noen enige?



    alexio


     

    Det hakker hos meg også.. Men jeg har vel også det mest shitty skjermkortet som finnes også da; Intel Graphics 810.. Intergrert shit.. Har pittelite slimtower (tar liten plass) Men minuset er at jeg ikke har AGP port

    :sad: og da kan jeg ikke kjøpe meg geforce 4..

     

    få meg nytt system tenker jeg..

  11. Quote:


    Den 2002-05-24 01:41, ratm skrev:

    Jeg ville spart meg for å kjøpe gta3. Ikke helt best grafikk. (Nå er jeg ganske kresen på spill da)


     

    Jeg testa GTA3:PC hos kammeraten min igår.. slasken laster ned ja.. fy fy fy!

     

    men, GTA3:PC har nydelig grafikk i forhold til PS2, gameplayet har blitt forbedret til det enda bedre (var det mulig?) :wink:

     

     

    GTA3:PC kommer ut idag (fredag 24. mai 2002) og jeg stikker på Spaceworld rett etter skolen.. :smile: bare må ha!!

     

    Håper bare at posten ikke ødelegger for meg.. :|

     

     

    Til dere warez-snabber: ikke kopier slike gode spill som GTA3, dere ødelegger bare for andre! Hvilken spillmekker vil mekke spill når han eller hun vet at det vil bli fyrt ut på nettet og de taper penger? Liten tankevekker.. :smile: Om dere skal bruke warez, bruk det til å teste, for å så kjøpe programmet eller spillet etterpå..

     

    _________________

    Don't invade my turf..

     

    [ Denne Melding var redigert av: muddy på 2002-05-24 09:05 ]

  12. For å svare på mitt eget og andres spørsmål, her ER den endelige datoen for GTA3 for PC:

     

     

    21. mai 2002 (USA)

    24. mai 2002 (Europa)

     

     

    En liten artig notis til den der.. Det er også datoen da jeg fyller 18 år.. :smile: snakk om fin bursdagsgave fra Rockstar Games.. :razz:

     

    Her er det skrevne bevis på datoen:

    (en mail jeg fikk fra Rockstar Games)

     

    Still the number-one selling videogame in the country, the long-awaited PC version of Grand Theft Auto III will be in stores on May 21, 2002. Boasting incredible, lush 32-bit textures... enhanced 3D audio soundscape... skinnable player character... and all the epic, revolutionary, award-winning gameplay that has won the world over.

     

    The official site at http://www.rockstargames.com/grandtheftauto3 has been updated, including a dedicated mini-site offering details on PC exclusive features, 10 new PC version screens, links to the Grand Theft Auto webring, and more.

     

    PS: Screenshots er dritherlige.. gleder meg! To og en halv uke til! Weee! :smile:

     

     

    Så du som skryter av at du fikk det 11 dager før jeg skriver dette.. :: don't think so.. kanskje det finnes en beta der ute.. har ikke sett noe jeg men..

     

    Har bare en ting og si til slutt : GLED DERE! :grin:

     

    _________________

    Don't invade my turf..

     

    [ Denne Melding var redigert av: muddy på 2002-05-02 18:27 ]

  13. nok en gang får jeg legge inn kommentaren om når GTA3 kommer til pc... :smile:

     

    begynner å bli et par stykker som har spurt om det samme nå.. :razz:

     

    http://www.cheatcc.com/pc/pcrd.html står det under April:

     

    04/17/02 - Grand Theft Auto 3

     

    dette skulle vel gi et sånn ca. håpefullt tall og forholde seg til.. :smile:

     

    aldri godt å vite om de vil forandre det, med 17. april har stått en stund nå..

×
×
  • Opprett ny...