Gå til innhold

erlend+test455gfff

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erlend+test455gfff

  1. Nå har det endelig blitt vinter. Dermed ble bilen umulig igjen. Tungstarta som aldri før, og nå lekker kjølesystemet som en sil... Ekspansjonstanken var helt tom på mandag, fylte den opp, og i går, torsdag var den tom igjen. Det _må_ jo være en lekkasje i en slange et sted... Men jeg begynner å helle mot at toppakningen må undersøkes.. om det lekker litt kjølevæske inn i en sylinder.. Når bilen starter går den litt ujevnt de første rundene, det høres ut som det er en sylinder som må dras i gang. Har satt den på verksted nå.

  2. Bilen min starter greit så lenge det er varmt og fint i været. Det er på vinteren problemene melder seg. Er det under 5 grader må jeg file litt og det blir verre jo kaldere det er. Når motoren er varm er det ingen problem. Nå i dag har jeg byttet en metallklump som ikke likner på en glassikring med en glassikring i en sikrings/releboks på torpedoveggen. Nå får jeg lys i testlampen så jeg venter på kulda og krysser fingrene..

     

    Høres ikke ut som vi har hatt helt samme problem likevel da.

    Tusen takk for hjelpa så langt!

  3. Bra for deg at du har fått ordnet det!

     

    Har en a 96 2,5tdi med nøyaktig samme problem som du beskriver. Har vært sånn siden jeg kjøpte den for 6 år siden, men gradvis verre. Har byttet samtlige glødeplugger et par ganger, tempgiveren på kjølevann og nå sist returslangene. Ingenting hjelper.

     

    Får se på pakninger jeg og, begynne med dieselpumpa og se om det kan være der feilen ligger hos meg og. Er det vanskelig å komme til den pakningen?

     

    Har prøvt å måle strøm til glødepluggene med testlampe og voltmeter, og får ikke noe utslag på alle 3 plugghettene jeg har målt. Er det brudd på ledningen skal tro eller ligger feilen lenger bak en plass?

     

    Meget takknemlig om noen kan hjelpe!

  4. Jeg forstår det slik at du får startet maskinen, altså du får strøm på den? I så fall laster du ned iso'en fra goldmemory-siden, brenner den på en cd og booter fra cdn. Finnes haugevis med andre programmer og. Har ikke fått testet så mye med andre, si fra om du finner ut noe. FAT står for file allocation table, listen over det som er på hdn. Dersom den blir ødelagt, vet ikke systemet hvor det skal lete etter filene selv om de ligger på disken.

  5. Hei!

     

    Jeg har en 6230i med noextras-abb. Tlf ble kjøpt med telenor entry-låsning men er låst opp. Den har fungert helt fint i flere mnd til å ringe og sende sms, men mms har ikke fungert. Jeg har aktivert mms på noextras sider, og prøvde i dag å få tilsendt konfigurasjon fra netcom sine sider som noextras linker til. http://www.noextras.net/home/noextrasmobil...Help/MMSANDGPRS

    https://netcom.no/ota/

     

    Det stod at sms var sendt, men jeg fikk aldri noen.

     

    Neivel. Da var det bare å sette seg ned og legge inn alt manuelt, også etter netcoms anvisning. Så langt alt vel. Jeg kunne nå sende mms. Men fortsatt ikke ta mot. Får ingen som helst hint om at noen mms er på vei til meg.

     

    Så stod det på netcom sine sider at jeg skulle restarte tlf for å aktivere tjenestene. Jeg gjorde det, og da den startet opp igjen kom bare den kjipe meldingen SIM-kort avvist.

     

    Har tatt ut sim-kortet og satt det inn igjen flere ganger, men med akkurat samme resultat. Skal kryssjekke når jeg kommer hjem, men foreløpig må jeg melde pass. Er redd det at jeg har fjernet alle stjelenor-innstillingene på en absurd måte har låst tlf igjen. Er det mulig? Noen som vet?

  6. Har jobbet endel med saken, kjørt et program som tester minnet, det heter GoldMemory, http://www.goldmemory.cz/screen.php

    Har kjørt dette hele natta, og det finner endel feil på minnet. Har flyttet minnebrikken til en annen slot, og nå starter maskinen ca annenhver gang. Kjørte et annet program og det fant ingen feil, så jeg er sannelig ikke sikker. Har ikke kjørt noen virussjekk. Tviler på at det er virus siden denne maskinen ikke har internetoppkobling. Men skal ta en sjekk. FATen på den ene disken min ble ødelagt, men jeg fikk hentet ut igjen det aller meste fra den.

     

    Skal prøve å få lånt meg en minnemodul som funker og få testet den. Håper du finner ut av dine problemer!

  7. Lurer på hvilke programmer som fungerer sammen med leadtek sine kort. Ser her på forumet at Media Portal ikke har støtte for PVR2000. Har stort sett fått ryddet opp i kanalene nå, og opptak går greit. Egentlig er timeshifting det største problemet. Hele programmet avslutter enkelt og greit. Hva kan jeg gjøre? Har reinstallert, både medfølgende software og siste versjon fra nettet.

  8. Da ble det Leadtek'en på meg. Skrudde den inn i dag og synes opptakskvaliteten ser bra ut. Kanalskifte er også superraskt. Styreprogrammene er jeg derimot ikke så imponert over. At det ikke ser ut er til å leve med om det hadde fungert. Foreløpig har jeg ikke fått til timeshifting. Noen lure innstillinger kanskje?

     

    Når jeg trykker på timeshift-knappen, lukker hele programmet seg. Jeg får heller ikke lyd på live tv, bare på opptak, men det kan være noe med mitt oppsett med to lydkort. Må se litt nærmere på det. Og kanalsøket er en merkelig affære. Har ikke helt blitt klok på det. Skrev inn navn på kanalene, og da jeg skulle endre på noe hadde de stokket seg om eller forskøvet seg, slik at tv3 het animal planet og nrk var blitt helt borte. Fant den ikke igjen på nytt kanalsøk.

     

    Har lastet ned nyeste oppdatering, men de samme feilene oppstår. Kanskje windowsen min som roter det til, skal reinstallere.

     

    Noen som har lignede erfaringer, hva kan gjøres? Evt andre programmer som fungerer sammen med dette kortet?

  9. Maskinen starter helt normalt opp med dos-skjermen, men har store problemer med å komme inn i windows. Som oftest går skjermen i svart etter at windows-oppstartbildet har gått i 5 sek. Der blir den stående, og ingen hd-aktivitet. Etter noen restarter hender det at jeg kommer inn i windows. Jeg har flere windowser installert, og det samme skjer på alle. Inkl win98. Har prøvd å reinstallere win, men skjermen går i svart underveis i installasjonen, eller så henger den seg opp med bilde.

     

    Noen ganger blinker det en markør oppe til venstre på den svarte skjermen, andre ganger er den helt svart.

     

    Tenkte at det nok var q-tec-søppel-strømforsyningen som var synderen og tenkte at det var uansett greit for den bråker som et uvær. Fikk satt i ny fra Northq i dag, og lyden ble bedre men oppstarten var like ustabil. Så nå funderer jeg på om det er minnet det er noe galt med, eller om det er andre mulige feilkilder?

     

    Har aldri vært borti noe lignende, men håper det er noen andre som har?

  10. Hei!

     

    Jeg skal kjøpe et tv-kort med hardware mpeg2-enkoding for å bruke pcen som PVR. (PCTVpro-kortet mitt klarte aldri å holde bilde/lyd-sync til tross for at det ble annonsert som et tv-kort med opptaksfunksjon, har igrunnen gitt opp det prosjektet for lenge siden...)

     

    Jeg lurer på om dere glupe hoder kan komme med noen gode råd. Jeg vektlegger at dette skal være enklest mulig å bruke (Kanskje fruen kan lære seg...), kjapp oppstart av programmer og raskt skifte av kanaler. Og selvfølgelig best mulig lyd og bilde... ;)

     

    Dette utelukker etter hva jeg skjønner Haupphauge (var det riktig skrevet?).

     

    Jeg lurer nå på disse to kortene:

     

    Sapphire Theatrix Theatre 550 Pro

    https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=25678

     

    og

    Leadtek WinFast PVR2000

    https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=17311

     

     

    Noen som kjenner disse kortene, hva er fordeler og ulemper med dem? Er det andre som er bedre egnet i prisklassen under et laken? HW mpeg2 er et krav.

  11. Da har de fjernet pris på portering siden du tegnet, nå oppgir de kr 0,- for portering i sine prislister. :p

     

    Samtalepriser

    Med Noextras.net har du samme pris uansett hvem og når på døgnet du ringer. I utlandet vil prisen variere avhengig av operatør.

     

    Alle oppgitte priser nedenfor er i kroner (inkl. mva).

     

    Samtalepriser Kostnad (kr)

    Til fastnett/mobil/telefonsvarer (kr/minutt) 0,79

    Oppstart (kr/samtale) 0,59

    SMS (kr/melding) 0,40

    MMS (kr/melding) 1,95

    GPRS (kr/KB) 0,01

    Viderkobling til telefonsvarer (kr/minutt)  0,00

    SMS leveringskvittering (kr/melding)  0,40

    Startpakke ved nytt nummer fra Noextras.net 0,00

    Porteringsavgift ved overføring av nummer 0,00

  12. Her er svar fra kundeservice:

    Nei, du må ikke betale for å få tilsendt SIM kort. Du må betale når du har mottatt sim kortet for å få det aktivert.

    > >

    > > Vi sjekker derimot om nummeret lar seg overføre til oss før vi sender deg SIM kort. Altså om det er rett juridisk eier av nummeret som bestiller. Du mottar en sms hvis nummeret ikke lar seg portere til oss. Hvis du ikke har mottatt sms vil nok SIM kortet være på veg ut til deg nå.

    > >

    > > Fortsatt god helg!

     

    Hvorfor 248 kr, Bamsemoms?

  13. Jeg overførte netcom abonnomentet mitt til noextras.net men var i grunnen ikke så veldig fornøyd.

     

    En av tingene er skjulte utgifter. Når du bestiller koster det 0 kroner, MEN du må sette inn penger på kontoen deres for startbeløpet du vil ringe, først da får du tilsendt simkort. Og stort sett alle har jo "ring bort etableringsbeløpet"-tilbud.

     

     

    Er det riktig at man må sette inn penger før de sender ut sim-kort? Fikk ikke med meg noen opplysninger om det da jeg bestilte...

×
×
  • Opprett ny...