Gå til innhold

xisten

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xisten

  1. Det har seg sånn at jeg har vært forelska i ei jente en god stund, og jeg visste på en måte at hu likte meg også. På fredag skulle jeg, hu og noen andre venner av meg se på en film (vi så wimbeldon). Og da satte jo vi oss selvfølgelig vedsiden av hverandre. Vi kunne ikke holde fingra av hverandre. Og vi gjorde på en måte alt foruten om å kysse. Noe jeg aldri har gjort før, noen tips? :p

     

    I morgen begynner skolen. Og jeg er litt usikker på hvordan jeg skal oppføre i forhold til henne =/

     

    Håper på noen vise svar ;)

    6713530[/snapback]

     

    Heh, å kysse er nokk ikke et problem, det kommer av seg selv.. Er bare å passe på nasen og prøve seg fram.. Viss dere "ikke klarte å holde fingrene av hverandre" så burde ikke kyssing være noe problem :)

  2. Men kanskje han mener at hun ikke kan vite det etter at de har møttes bare 2 ganger? Jeg ville dratt på kino jeg, da får du bekreftet selv at du ikke vil noe mer og han kanskje forstår bedre.

    6713252[/snapback]

    MHM! Huff, vi tenker likt. I og med at jeg har sagt at jeg må bli bedre kjent med han så er 1. møte egentlig litt lite grunnlag.

    Men jeg ser jo også den siden at jeg kan skape falske forhåpninger..

    6713266[/snapback]

     

    Ja, det er ikke en for dum ide.. Viss du VIRKELIG ikke føler noen ting for han, eller tror dere kan få det bra samen er det jo ingen vits.. Men du burde tenke deg om før du gjør noe :)

  3. De fleste vil gå over streken noen ganger og bli straffet for det ved at noen kvinner blir fornærmet osv. Det er risikoen en må ta for å få det til. En må feile for å lære hvordan gjøre det effektivt og best mulig.

    4925409[/snapback]

     

    Sgasje vær lett ;P Har gått over streken en gang eller to, men hjelper ofte med en klem/kyss eller bare rett og slett å innrømme at det var domt sagt, noen jenter vil kansje like litt mer "følsomhet" som å tørre å innrømme noe :) Mens noen andre kansje bare vil le, alt etter typen på dama :)

  4. Sykt! -.- Forstår ikke hva folk tenker med, hva er vitsen med å skyte noen? Det hjelper ingenting, de får bare ett helvete med å angre og fengsel.. Noen har jo sine grunenr som aggresjon,ex-kjæreste, osv.. Men skyting er jo ikke noe som løser "alle probelemer" akkuratt.. blir bare værre for den personen som gjorde d :S

  5. Okei. Jeg sliter. Skikkelig. Luksusproblem kan du vel si jeg har.

     

    Det er en gutt, som jeg møtte på en liten sammenkomst jeg var på. Vi snakket litt sammen og kyssa litt og sånn.. Så ville han møte meg mer. Og jeg tenker; Jaja, hvorfor ikke? Så får jeg vite at han ahr snakket om meg og er litt hypp egentlig, av noen venner. Men jeg møter han for det, jeg tenker; Det kan jo kanskje bli noe ut av det, og finner ut at hvis jeg ikke møter han så angrer jeg sikkert. Det var da på fredag. Nå er jeg ganske sikker på at det nok ikke kommer til å bli noe mer. Jeg føler ikke noe for han. Han spurte om det kunne bli noe mer mellom oss da jeg var hos han, og jeg sa at jeg måtte bli litt bedre kjent med han før jeg visste det.

     

    Men så har han bedte meg på kino. På lørdag eller søndag. Og jeg har tenkt til å si til han at jeg ikke tror det blir noe mellom oss. Men skal jeg dra på kino med han, for så å si etterpå at jeg ikke vil mer, eller skaljeg gjøre det før?

    6713195[/snapback]

     

    Ville nokk ha sagt det før, tror det blir lettest.. Men si det på en fin måte, si at du ikke har noen følelser for han, eller du kan jo også gå MER ut med han og se om du kansje finner ut han er noe for DEG? Man vet jo aldri -.-

  6. Har prøvd å brenne cd-er med DVD cd-er og dvd-plater, men ingenting virker.. Ikke windows media player brenningen, vanlige windows-greiene eller Nero Burning pro...

     

    Den brenner og kommer til 100% sier at brenningen er ferdig men så ser jeg på cd-en etter på og den er tom.. Når jeg prøver vanlige-windows-brenne-greiene får jeg feilmeldingen: "cannot copy that file" ette eller aent (er dette veldig viktigt si det, så skal jeg skrive helle meldingen)

     

    Har alle ny drivere installert, har prøvd både på min stasjonære og på min laptop... Ingen av delene virker..

     

     

    Svar asap, skolestart imårå og trenge någe ;P

     

     

     

     

    Mvh

    Håkon Andre

  7. Har kobla skjermen sammen med tv-en gjennom S-video kabel.

     

    Har to problemer:

     

    1. Tv skjermen viser ikke mer en ca. 2/3 av bildet på skerjemn og er VELDIG uklar og flimrer sinnsykt mye med / ///// slike striper over hele skjermen :S

     

    2. Kan heller ikke ha Dualview, bare klone..

     

     

    Svar raskest mulig :)

     

    Mvh

    Håkon Andre

  8. Plutselig da jeg satt og spilte wow, gikk skjermen helt svart og jeg trodde det var DVI'en som hadde blitt litt skeiv og prøvde på ny.. Ingen endring, restart: ingen endring.. Skal prøve den i morgen tidlig også for å se om det var bare en såkalt "overheating" eller hva. Lurer også på hvordan jeg kan få tak i XEROX? Har de ingen hjemmeside? Umuligt å finne frem til de! Har enda garanti'en til bruks :)

     

    Svar så raskt som mulig :)

     

     

    Mvh

    Håkon Andre

  9. Har et Geforce 7300 GS 512MB skjermkort med 2 skjermer koblet til. Kan bare kjøre "klone, vertical & horizontal view" men ikke dualview!

     

    Hvordan kan jeg få DualView? Er det den ene skjermen som ikke virker? (den tåler ikke mer en 1024 x 768) Hva er galt? Skjermkortet (og pcen) min er bare 2-3 uker gammelt ;)

     

    Mvh

    Håkon Andre

  10. Jeg testa med en annen psu, den var hvisst ødelagt.

    Jeg testa med enda en psu, jippi det funka! :D Takker og bukker. Så skulle jeg koble på strømmen til mitt ATI Radeon 9800 Pro kort, da klarte jeg å brekke en chip på det, så nå er det like før jeg raserer huset i irritasjon.

     

    Takker for hjelpen alle sammen ;)

    6096616[/snapback]

     

    :cry: Jeg har samme problemet og får ikke fikset det, har prøvd alt utenom CPU og det finns ikke AMD ATHLON XP'er mer, kjenner ingen som har d heller :S Må vel kjøpe ny pc .. BLEEEH! BRENN!

  11. har prøvd med forskjellige skjermer, men hva andre kabler er det snakk om?

     

    Pcen er ganske gammel (nesten 3 år tror jeg) og den har funket helt fint til jeg kom her. Da begynte den og skru seg av og ville ikke på, så startet den i 5-20 sec og skrudde seg av, gjorde vel dette en god del ganger.. Så skiftet jeg strømforsyning til en CHIEFTEC 260W (tror jeg det var) og da ville pcen kjøre, men jeg får ikke noe bilde på skjermen..

     

    Vet ikke om dette har noe som helst med å få bilde på skjermen, men harddisken har en ødelagt pin, men virker som den skal.. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal prøve, jeg har tatt ut alt av pcen og satt det inn igjen over 3 ganger i alt! Prøvd alle deler som finnes i huset osv..

     

    Nå går jeg og legger meg og håper jeg har noen svar når jeg våkner :innocent:

  12. Jeg kom på lan idag, og fikk spilt en del timer før probleme begynte å bygge seg opp, opp og mere opp! Først begynt pcen og oppføre seg rart, med å skru seg av helt plutselig.. Første tingen som poppa opp i hode var OVERHEATING, men så fant vi ut at det var strømforsyningen som hadde tatt kvelden. Her på lan jeg er har de masse pc-deler. Jeg fikk prøvd en ny strømforsyning, men da fikk ikke skjermen noe "forbindelse", no signal etc... Så nå har jeg jobbet med pcen i over 2 timer, jeg har skiftet:

     

    -Hovedkort

    -Strømforsyning

    -Skjermkort

     

    Skal prøve ny ram nå snart (må låne av en kompis) og kanskje til og med harddisk, da har jeg prøvd ABSOLUTT ALT som er mulig.. Trenger forslag/svar asap!!

     

    Plz :p Svar fort, kjedelig på lan uten PC :( sKipt..

     

    hokeyh

  13. Jeg har kjørt windows-standardstil ganske lenge, og windows XP styl'en har forsvunnet. Laster jeg ned andre visuelle-stiler som f.eks Longhorn inspirat, og kjører .mss filen, vil den ikke kjøre, så jeg ender opp med å MÅTTE ha windows-standardstill. Har noen peiling på hva kan jeg gjøre for å bruke Longhorn Inspirat f.eks?

     

    Svar asap! :p

×
×
  • Opprett ny...