Gå til innhold

aleks tho

Medlemmer
  • Innlegg

    310
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aleks tho

  1. Hallo, jeg var en av de heldige få som ble trukket opp i muntlig historie i dag.

     

    Jeg fikk problemstillingen "drøft hvorfor amerikanerene slapp atombombene over japan"

     

    Noen elementer jeg tror er viktig å ta med:

     

    INTRO-

    Starten på 2.verdenskrig

    Litt om atomkappløpet, manhattan prosjektet

    --

     

    "Hoveddel" De fleste mener at japan ville ha kapitulert uansett før 1. desember 1945. Hvorfor valgte da amerikanerene å bruke atombombene?

     

    1. Amerikanerene hadde lidd store menneskelige tap bla. i øyslagene, de valgte derfor å droppe bombene for å spare amerikanske soldaters liv - unngå innvasjon.

     

    2. Amerikanerene ville demonstrere slagevnen til sitt nye våpen ovenfor verden, "ikke kødd med oss", spesielt ovenfor sovjet.

     

    3. Manhattenprosjektet hadde kostet amerikanerene mye, 2 millioner dollar?, og de ville ikke la det være "forgjeves"-

    --

     

    Det er det jeg har så langt, hvorvidt alle disse teoriene stemmer eller ei vet jeg ikke, det var bare det første som slo meg.

     

    Så det jeg egentlig spør etter er tips til momenter jeg burde ha med i fremføringen.

     

    På forhånd takk

  2. Han setter ikke "snabelen" inn i andre fordi han er over exen, men heller for å komme seg over? Correct me if I'm wrong.

     

    Ville egentlig bare si at jeg har fått mange gode råd å tips gjennom å lese denne tråden. Så igår, 3 måneder etter bruddet med exen, tok jeg endelig motet til meg og brant alt av bruer og kasta alt som kan minne meg om hu. Ikke spør meg hvorfor jeg venta så lenge, håpa vel på at hu kanskje kom til å ombestemme seg tross det faktumet at hu uka etter det blei slutt, hadde fått seg type. Har vært en tung periode, men ser endelig lysere på ting.

     

    Anywho, ville bare si takk for mange gode tips og lykke til videre til trådstarter og alle andre i samme situasjon.

  3. Uten å lest alle postene her.

     

    Jeg slet også delvis med det samme, sleit med å få kontakt med jenter og sånt. Styrketrening hjalp meg en del. Det gir en følelse av mestring og du vil kunne få en "bedre" kropp. Om ikke det i seg selv gjør deg mer atraktiv, så hjelper det veldig på selvbildet. Nå kan det hende jeg er veldig overfladisk av meg, men det hjalp meg som sagt en del.

  4. Hmm... vel...

     

    Hvis du nagler en 2"4 til hver hånd får du nok annet å tenke på, men er du så "keen" som du gir uttrykk for, og ikke vil treffe/møte andre jenter, er nok det eneste utvei...jupp.

     

    Eller så kan du gjøre, som jeg sa tidligere, konfrontere henne med det. Det verste som kan skje, buckle up now, er at hun sier nei..!

  5. Det enkle er _ofte_ det beste. Konfronter henne med det, fortell henn hva du føler.

     

    Enten får du nei, da slipper du å gå rundt å lure, eller så får du et ja og dere lever lykkelig alle deres dager, eller ikke, hva vet vel jeg. Vinn, vinn situasjon

     

    Og for guds skyld, ikke presenter det for henne som du gjorde for oss, det var mildt sagt forvirrende :p

  6. Hallo. Jeg har blitt utpekt til anleggsansvarlig på russebilen vår, og ettersom jeg er helt blank på området henvender jeg meg til forumets mer opplyste sjeler.

     

    Vi har denne forsterkeren: http://www.lydfabrikken.no/index.php?page=...rt&Itemid=1

     

    Og dette elementet: http://www.xtremecar.no/shop/product_info....amp;from=kelkoo

     

    Og nå tenker jeg som så, hvordan skal denne kassen konstrueres? Har lest litt rundt uten å blitt å mye klokere, så nå setter jeg all min lit til dere!

     

    På forhånd takk.

  7. Var ute en eller annen gang i fjord sommer, jeg og noen fler satt i boblebadet og pilsa. Jeg kjenner trykket begynner å stige i urinblæra og tenker som så at jeg skal spare de andre ubehagligheten med å gurgle i pisset mitt. Så jeg stabler meg ut av karet og tusler mot do'n. Utafor står nydeligheten selv, lettere påkled, hu snur seg, ser ømt på meg og sier "vil du være med meg inn?". Det blinker "JA! JA" i huet mitt, men hører til min skrekk at kjeften sier "Nei.." etterfulgt av "Nå har jeg knipt igjen i halvannen time, så klarer meg nok et halvt minutt til, bare gå først du" og atpåtil prester jeg å smile mens jeg sier det, et sånt blygt 'i-wouldnt-touch-you-with-a-ten-feet-pole'-smil. Ikke mitt stolteste øyeblikk, nei.

     

    Husker ikke helt i detalj, men var noe sånt.

     

    Så skal det sies at jeg klarte å gjøre det godt igjen da, i motsetning til noen av de andre klart-tenkende forumentusiastene her:p

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...