Gå til innhold

Viper89

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Viper89

  1. Eirikhell:

    Det eneste kravet som stilles, er at du er mellom 18 og 24 år, har god helse og normalt godt syn. Dette er de eneste kravene. Så om du har de kravene som stilles eller ikke, vet ikke du selv engang før du har kommet gjennom Flygeskolen i Bardufoss:) Så om du så har 6.0 eller 2.9 i karaktersnitt, har det ingenting å si, dersom du ikke klarer teoretiske prøvene i februar eller fase II på Rygge. Det du har en fordel på, er at du ikke får tyn på intervjuet på dårlige karakterer.

     

    Ref: http://www.mil.no/luft/start/karriere/Luft...ets_flygeskole/

     

    Og for å svare på høydekravet, er dette kun et krav for de som vil bli jagerflypiloter. Kravene er 163-193cm i totalhøyde, 83-99cm i sittehøyde, og 57-66cm i lårlengde. Det blir tatt individuelle vurderinger utover disse lengdene.

     

    Ref: http://www.flymed.no/files/Med%20krav%20Luftpersonell_V5.pdf

     

    Søkte du i fjor, sånn at du skal på fase I nå i februar? Går selv på Krigsskolen og venter på å reise til USA. Så om du lurer på noe, er det bare å spørre på forumet her, i tilfelle andre også lurer på det samme;)

  2. Får du feilmeldinger med kun spesifikte objektiver påmontert kamera ?

     

    Har en mistanke at kamera idendifiserer extenderen som objektiv men ikke klarer og sende singnalene tilbake siden du bruker objektiver som er manuelle,kansje prøve med en teip eller lingnende for å dekke for kontaktene imellom kamera extender.

     

    Har du prøvd i helmanuelle innstillinger ?

     

    Edit:ikke bruk noe som leder strøm til å dekke for kontaktene.

     

     

    Har prøvd helmanuelle innstillinger, og har prøvd å dekke til kontaktene med teip. Fremdeles error 01.

  3. Ved bruk av Canon extender EF2x II på Canon FD 600mm 1:4,5 S.S.C. får jeg feilkode ”err 01” – clean lens contacts”

     

    Dette er jo for så vidt korrekt ettersom linsen er manuell.

     

    Men siden EF2x fysisk passer på objektivet og bildet i søkeren er OK, finnes det en måte å ”override” feilmeldingen slik at bildet kan tas?

     

    Det samme gjelder for andre manuelle objektiver, der telekonverteren fysisk passer, men automatikken får ikke kontakt fordi ”lens contact” følgelig mangler på objektivet.

  4. Ved bruk av Canon extender EF2x II på Canon FD 600 med mer 1:4,5 S.S.C. får jeg feilkode ”err 01” – clean lens contacts”

     

    Dette er jo for så vidt korrekt ettersom linsen er manuell.

     

    Men siden EF2x fysisk passer på objektivet og bildet i søkeren er OK, finnes det en måte å ”override” feilmeldingen slik at bildet kan tas?

     

    Det samme gjelder for andre manuelle objektiver, der telekonverteren fysisk passer, men automatikken får ikke kontakt fordi ”lens contact” følgelig mangler på objektivet.

     

    Bruker Canon 5D

  5. Har begynt og se litt på bærbare pc'er, men finner liksom ikke det jeg vil ha helt. Er det ikke mulig og få i pose og sekk? Kunne tenkt meg en maskin som varer litt, men som ikke skal brukes til noe særlig spill. Den må ha LED sånn at den bruker minst mulig strøm, og solid state disc. Så at Dell hadde en med alt det (xps 1330 eller noe?), men nå ser jeg at solid state er tatt bort som alternativ.

     

    Leste litt om VAIO VGN-TZ150N og Toshiba Portégé R500, men er usikker på prosessoren.

     

    Altså:

     

    *LED

    *Solid State Disc

    *Helst 12"-14"

    *Bra specs

    *Se bra ut

     

    Finnes det en sånn en, eller er en på vei? pris er ikke så viktig

  6. Hvilken årsmodell er bilen? Ikke at jeg er noen ekspert, men fram til 82 brukte de vel en annen form for glassfiber enn årsmodellene som fulgte. Greit å finne ut det på forhånd slik at du får brukt riktige stoffer til reprasjon

     

    Sikkert mye lesestoff på amerikanske corvetteforum

    8691344[/snapback]

     

    1974-modell

  7. post-75979-1180018496_thumb.jpg

     

    Har nettopp kjøpt drømmebilen, men som har en skade i forskjermen. Hva kan jeg gjøre med det? Hadde tenkt å legge glassfiberstrie, og deretter sparkle og få noen til å lakkere, men vet ikke om det blir bra nok siden at det er en såpass stor bit som mangler. Noen som har noen andre tips til hvordan jeg kan gjøre det?

     

    Kanskje kjøpe til en skjerm, og tilpasse? Noen som vet om isåfall noen firma som selger sånt til en billig penge?

  8. Har en Toshiba Regza 37" LCD-skjerm som jeg bruker til PC-skjerm pga oppløsningen (1920x1080). Når jeg prøver å sette max oppløsning, virker det som om skjermen søker og søker for å tilpasse seg, men kommer tilbake til gammel oppløsning igjen (1280x1024). Men har jeg derimot 30Hz, så kan jeg få til den oppløsningen jeg vil ha, men da blir fargene helt forvrengt.

     

    Har en mistanke om at det kanskje kan være skjermkortet som ikke takler oppløsningen? Har forøvrig Geforce 7800GTX. Om det er her problemet ligger, hjelper det da med sli?

     

    Takk for alle svar

×
×
  • Opprett ny...