Gå til innhold

sky-fire

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sky-fire

  1. skal du legge litt penger i det gå for kvalitet og legg inn noen tusen med en gang så har du et anlegg sov virker i mere enn 1 år.

     

    anbefaller:

    tru forsterker, dette er meget solide forsterkere med mye trøkk.

    jbl, 12" bass element da trenger du bare en bass og den kjører fletta av bilen din

    pioner spiller meget bra spillere

    og et frontsett focal 6,5" dette er hva jeg har i min audi og det låter meget bra ga ca 14k for anlegget og det spiller like bra i dag som da jeg kjøpte det for 3 år siden

     

     

    skal du legge litt penger i det gå for kvalitet og legg inn noen tusen med en gang så har du et anlegg sov virker i mere enn 1 år.

     

    anbefaller:

    tru forsterker, dette er meget solide forsterkere med mye trøkk.

    jbl, 12" bass element da trenger du bare en bass og den kjører fletta av bilen din

    pioner spiller meget bra spillere

    og et frontsett focal 6,5" dette er hva jeg har i min audi og det låter meget bra ga ca 14k for anlegget og det spiller like bra i dag som da jeg kjøpte det for 3 år siden

  2. det er mulig dem ikke hadde tid. men jeg kjørte en omkjøringsvei for E18 mot drammen og der var det brøyta og i orden men da vi kjørte ut igjen på E18 var det plutselig mye snø og brøytebilene var ikke å se på hele turen inn mot oslo..

  3. Jeg for mindel hadde vært falu over å kjørt rundt i en lada :p

     

    Ellers så kan du jo finne MB 190E 2.3 16v / MB 190E 2.5 16v evt V6 (Går litt over max grensa di da, men det er mye power å billig å forsikre)

    7764771[/snapback]

     

    Å hvorfor ville du det?? :hmm:

    genial bil spør du meg. Kan inrømme det ikke det peneste å se på og ikke det beste interiøret. men det er en bil du kan gi faen i og få erfaringer med. som sagt kjørte av veien 2 ganger med den og kjørte sundt forstillinga en gang men det kosta meg ikke mer en 200kr og fikse med deler fra høggern.

    dessuten får du spart opp masse penger på å kjøre no slikt. er ikke noe dårligere enn en Volvo eller BMW mindre hester men billigere på allemåter og du kan ha det like mye morro med en slik bil. :fun:

  4. Faren min kommer ikke til å si noe som helst nei..

    Han oppfordra min eldre bror til å ta lån og kjøpe sværere bil enn det planen var (lupo, corrado osv..).

    Da enda han opp med en A4 2,8..

     

    Merker godt at jeg har spurt på feil forum, folk her svarer ikke akkurat på spørsmålene mine, men drar seg langt off-topic og måååå fortelle hvor domt det er å bruker penger på bil når en er 18, for da må en bare kræsje liksom!

     

    Fart er jeg vand med, sykkelen klarer 0-100 på under 7 sekunder, holder følge med en del kjappe biler.. Selv om toppfarta er under 200..

    7725926[/snapback]

     

    JOa greit at du er vant til fart men det vil ikke si at du kommer til å gjøre noe dumt mens du kjører i denne farten har sjøl trodd jeg var kongen på veien. endte med å kjøre av når jeg skulle kjøre forbi en bil. kjørte da en LADA som 1.bil grei bil til 1500kr mye rust men ble da godkjent for 2 år :thumbup:

  5. Prøv deg på enten Opel eller Mbenz der har du noe med bakhjuls. skal du ha audi eller vw anbefalles 4x4 men det er dyrt, skal slite for å få det under den prisen. men kan jo kjøpe en gammel lada til 4-5000 billige deler og bakhjulstrekk. tar ikke mye skade av å kjøre av veien gjort det flere ganger enkelt å reparere selv om du ike er mekaniker. eller dreven i å skru.. :w00t::thumbup:

  6. Mange her som var ute å kjørte på E18 i dag??

    sinnsykt vær 4felts motor vei ble til 2 felts vei ingen som rydda veien for snø og det lå bortimot 20 cm i veibanen. veldig vanskelig å kjøre.

    noen flere som opplevde det samme??

     

    Ps Yrkessjåfører er gale. så en Buss som nesten lå sidelengs i veibanen og klemte gassen i bånn.

  7. den ultimate dritt filmen som ikke bør sees må være silverhawk, handler om en dame som lever som en slags super helt så deler av filmen før jeg putta den inn igjenn i plasten. vurderer og gi den tilbake til den jeg fikk den i fra. finnes ikke dårligere (action) film.

     

    rett og slett DÅRLIG!! :thumbdown:

  8. brain dead syk film, har sett den flere ganger men var ikke klar over at vi skulle se den filmen. grei underholdning men det holder MED å se den en gang.

     

    meet the feebels

     

    ringenes herre er ingen fan av slike filmer, var bra men liker ikke fantasy filmer.

  9. Jeg bor sør for Elverum, så det hender at jeg er på Hamar en gang i blant. Den bilen til broren din gikk i Elverum før, men da var den rød og litt penere å se på, stemmer ikke det? Har for øvrig en helt lik en, men min er fortsatt rød og rimelig pen å se på. Har du noen anelse om hvorfor bilen til broren din ikke går?

    5382690[/snapback]

     

    Har hatt en til å sett på den, og han mener det er fordi startern er gåen. men er ikke helt sikker, den gikk i ca 3uker etter at han kjøpte den. han kjøpte den slik den står nå. kjøpt den av en i flisa. den er kostmalt med flammer på panseret.

    :D

×
×
  • Opprett ny...