Gå til innhold

hermando

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hermando

  1. sliter du med veldig treg skriving med fulltastaturet da? kan faktisk gå opp til en 4-5 sekunder før alle bokstavene kommer....dette gjør det rett og slett ubrukelig å skrive.

     

    Hei. Jeg hadde samme problemet på min Tytn II. Det jeg gjorde var å gå inn på alternativer til tastaturet og slå av "Foreslå ord når tekst skrives inn" under Prediktiv skriving. Virker som alle de lagrede oppføringene blir "pre-loaded" så ting tar veldig lang tid. Dette fikset i allefal biffen for meg.

  2. Har nettopp kjøpt en helt ny gaming PC til rundt 15.000kr for å spille spill på den, men alle spill jeg har innstallert hittil, krasjer hele tiden! Joda, de starter og alt ser bra ut, men plutselig må "programmet lukkes" eller "Skjermkortdriveren slo seg av, men har blitt gjennoprettet" Eller så ender noen bare opp med svart skjerm etter en liten stund.

     

    Tror jeg har alle de nyeste driverne til skjermkort, hovedkort og lydkort. Og har oppdatert de med Windows sine updates.

     

    Specs:

     

    EVGA GeForce 8800GTS 512MB GDDR3

    Asus Striker 2 Formula nForce-780i SLI

    Corsair TWIN2X 6400C5DHX DDR2, 4096MB Kit w/two CL5 2GB Dimm's, E.P.P and DHX

    Intel Quad Core Q6600 2,4Ghz

    2x Samsung Spinpoint 500GB HDD.

    Windows Vista Ultimate 64bit

    Skjermen er en HP W2207.

     

    Spill som klikker spesielt mye:

     

    Bioshock (Klikker nesten alltid etter "Bioshock" logoen kommer opp i begynnelsen av spillet.

    Stranglehold (Pleier også å klikke før jeg får startet spillet skikkelig!)

     

    Spillene funker av og til men når jeg har blåst av 15.000kr for å spille spill så forventer jeg at de skal funke hele tiden!

     

    Hei,

     

    Jeg har hatt det samme problemet som du har hatt. Brukte selv en del kroner på en ny "killer" maskin og fikk bare blåskjermer og uønskede omstarter. Feilkilden min var hovedkortet. Min opplevelse er at 780i kortene ikke er helt stabile enda. Jeg bytta hovedkort og nå er maskina mi dønn stabil. Har du et hovedkort til overs, så prøv det og se om du opplever de samme feilene.

     

    Kjører selv Vista x64 ultimate og har ingen problemer. Det finnes gode nok drivere der ute, så det er ikke der problemet ditt ligger. Jeg installerte XP på mitt "gamle" system (altså med 780i kortet) og omstartene kom like uønsket da.

     

    Lykke til!

     

    Edit: Lagt til noen tilleggsopplysninger.

  3. Hei,

     

    Jeg har etter påskeferien fått et problem. Når jeg starter opp pcen så gir den i fra seg en høyfrekvent lyd. Ved å feilsøke (ta ut et og et kort) fant jeg ut at det er skjermkortet (XFX 8800GTX kort) som gir ifra seg den lyden. Jeg har prøvd et annet kort og da kommer lyden bort. Har sett på forum at det kan være PSU'en som ikke klarer å gi nok strøm når den starter opp, men tror ikke det skal være det. Har jo gått før...

     

    Håper noen kan gi meg en liten pekepinn på hva det kan være. Sitter nemlig her med for tiden to ubrukelige 8800GTX kort...

     

    Specs:

    - MSI P7N Diamond, nForce-780i SLI, Socket-775, ATX, DDR2, 4xPCI-Ex(2.0)16

    - Corsair Dominator 8192MB

    - Intel Core? 2 Quad Extreme QX9650 3GHz

    - 3 x Western Digital Raptor X 150GB SATA

    - Cooler Master Cosmos Silver m/850w PSU

     

    Takk på forhånd for hjelpen!

  4. cazper, som sagt... roadsync vil helt sikkert fungere, men jeg er usikker på om nokias mail for exchange fungerer. Tror den er forbeholdt E-serien

    8428078[/snapback]

     

    Den nyeste Mail for Exchange vil ikke fungere, men 1.3.1 vil nok gå. 1.3.1 kan i allefall kjøres på N73, men det kan ikke den nyeste. Så det er som du sier Magnus at en må inn med Roadsync.

  5. Det kan hende at ditt trådløse nettverkskort ikke er aktivisert. Dette kan du sjekke ved å restarte maskinen din å gå inn i BIOS. For å komme inn i BIOS trykker du DEL eller F2 tasten. Det kan hende du får informasjon om hvilken tast du skal trykke.

     

    I BIOS så leter du etter trådløse nettverkskortet ditt sin status. Ikke sikker på hvor du finner det på din maskin, men let litt rundt.

     

    Lykke til!

  6. Jeg har ikke ville anbefalt Mteor i det hele tatt. Den har fine finesser, men det er ting som trekker ned. Vi har på jobben en del brukere som bruker har den og det har kommet inn en del negative erfaringer med den.

     

    1. Den har ikke noen god batterilevetid.

    2. Ikke baklys på tastaturet

    3. Noen klager på dårlig lydkvalitet.

     

    Jeg anbefaler ikke den til våre brukere hvis de ønsker den. Bare en liten føre var.

  7. Kanskje litt OT: men det blir spennende og høre etterhver om det blir like mye syting over at google kan få monopol på søkemotormarkedet, som MS "har" over OS markedet...

    6359587[/snapback]

     

     

    Hehe, ja det gleder jeg meg virkelig til. Men det tror jeg ikke kommer til å merkes på samme måte, ettersom Google stort sett er gratis, mens MS er en vare man må betale for.

    6359790[/snapback]

     

    Vi får håpe det holder seg gratis...

  8. Jeg synes Netcom har vært totalt latterlige i 3G-kappløpet. Var ett og et halvt år etter Telenor med å få opp UMTS-nettet, og nesten to år etter med videotelefoni. Underveis har de også utsatt åpningsdatene for UMTS og 3G-nettet utallige ganger, og flere ganger stengt det igjen.

    6163054[/snapback]

     

    Kan ikke huske at Netcom noen gang har "stengt" ned nettet..?

  9. Ja, mange har bare en telefon. Poenget mitt var at før så hadde folk bare en telefon da også, fasttelefon, men de satt ikke rundt den bare for å være tilgjengelig 24 timer i døgnet heller? Og du nevner det selv, at når mobiltelefonen ikke virker så får folk antydninger til abstinenser. Det sier vel selv det meste. Det er uheldig for han som mistet leiligheten pga telefonen, men du kan høre med en leverandør og be de gi deg en SLA avtale som garanterer deg 100% oppetid.

     

    Jeg blir bare spent å se hvis det skal ha seg slik at Telenor opplever problemer, hvor mye oppstyr det blir da.

×
×
  • Opprett ny...