Gå til innhold

Mats J.

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mats J.

  1. Gelbear: Det er jo det v-sync gjør, den låser maks antall fps en GPU skal produsere tilsvarende oppdateringsfrekvensen på skjermen din. Har du en 60HZ skjerm, vil GPU ikke produsere mer enn 60fps - selv om det ville klart mer. Så om har du en 144HZ skjerm vil GPU låses til å ikke produsere over 144fps. Problemet der kommer jo hvis du har et krevende spill hvor du har justert grafikkinnstillingene høyt. Da klarer kansje ikke GPU bestandig å produsere 144fps og skjermen vil begynne å tegne samme bilde på nytt og da kommer det som kalles "stuttering", akkurat som forklart i artikkelen.
    Hadde derimot alle skjermkort klart å produsere en bildeflyt tilsvarende oppdateringsfrekvensen til skjermen hadde vi ikke hatt behov for G-sync.

     

    Edit: Det går heller ikke å si til GPU at den SKAL produsere f.eks. 144fps samma f...

    Blir jo som å si til bilen din at den skal ha samme akselerasjon og toppfart uansett hvordan gir den står i og uansett hvor tungt lass du henger etter den.

  2. Kan si meg enig i at det ikke er optimalt for spillopplevelsen å kjøre CF.

     

    Kjører selv to overklokkede 6950 med bios mod til 6970, og merker lett i BF3 og andre spill at spesielt ved panorering av bildet blir det tearing og "hakking". Selv med vsync på og stabilt 60fps.

    Er litt kjedelig når jeg så ser på skjermen til en kompis som kjører singel 6970 og omtrent samme maskin som meg at det går helt flytende der :p

  3. Vet ikke om din kan velge samme HDMI-inngang på to forskjellige innganger.

    Min LX86 kan hvertfall det.

     

    Det du gjør da er å gå inn i System Setup Menu -> Input Setup, velger en Input, eks. "DVR1", setter Digital In til OPT 2 og HDMI Input til Input-2.

    Du skal da få lyden fra boxee sammen med bildet fra dekodern når du setter recievern i DVR1.

     

    Så velger du en annen Input, eks. "DVR2", og setter Digital in til OPT 3 og HDMI Input til Input-2.

    Da skal du få radio sammen med bildet fra dekodern på DVR2.

     

    Håper det fungerer :)

  4. Ingen som vet noe om det jeg lurte på angående været?

     

    Selve væroppdateringen er gratis, du betaler kun for dataen som blir overført.

    Så en oppdatering koster vel noe mellom 1 og 10 øre?

     

    Så lenge du er på Wlan er vel dette gratis?

    Ja :)

  5. Har også planer om oppgradering av cpu, ram, hk og skjermkort i maskinen til AoC. Så jeg har satt sammen dette hittil. Får kansje tak i ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n brukt og hvis ikke tenkte jeg å ta et ASUS P5E3. Går det fint å overklokke med det hk? Har bare valgt 2gig ram fordi jeg syns 4gig er litt dyrt enda som ddr3.

    Noen som har synspunkter på det? :)

     

    Er det forresten mulig å kjøre SLI på det hovedkortet hvis jeg blir å kjøpe et til skjermkort senere en gang? Og er det slik at de nye intel chipsetan kan kjøre både SLI å crossfire, eller må man ha nVidia chipset for SLI? Har lurt på det ei stud :p

     

    edit: driver endel med klokking så hvis noe ikke passer så bra til det er jeg åpen for forslag :)

×
×
  • Opprett ny...