Gå til innhold

Cinemarillion

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cinemarillion

  1. Jeg fikk også beskjed om dette i dag. Har hatt verisure lenge og mistet sikkert gangke nylig tilkoblingen til internett på den. Fikk beskjed om at jeg måtte be viken fiber om å åpne port 9899, pga dynamisk ip osv. Viken sier at det må jeg fikse selv siden jeg ikke bruker deres router. Verisure-boksen har kobling til routern (asus n66u), men får ikke lokal ip (den er kanskje skjult?). Så jeg sitter her uten å få verisure opp på nettet. Løste det seg oppover i tråden her?

     

    Andy

  2. Hei, de siste ukene har jeg hatt et merkelig problem med min DZ. Den kjører original programvare med den siste oppdateringen som kom for en stund siden (2.2.1)

     

    Problemet er at telefonen restarter av seg selv. Ofte når folk ringer meg, og de opplever da at jeg "legger" på, mens det ikke finnes noen spor at de har ringt på telefonen. Så om de ikke legger igjen beskjed eller sender melding, vet jeg ikke hvem som har ringt.

    Denne uken (vi er bare på tirsdag) har det skjedd fire ganger i løpet av de to dagene til nå. Senest for en time siden.

     

    Brukte telefonen rett før en person prøvde å ringe meg, jeg hørte eller merket ingen ting før jeg tok frem telefonen, og måtte skrive inn PIN. Heldigvis hadde personen sendt meg en melding.

     

    Noen flere som sliter med dette? Er det selve telefonen eller programvaren?

     

    Jeg har også det. Jeg trodde det var en ny app som forårsaket det, "Toddler lock" som jeg installerte og brukte første gangen det skjedde. Nå får jeg innimellom opp HTC bootscreenen, men trenger (stort sett) ikke å taste PIN. Tror kanskje jeg måtte det første gangen det skjedde, men i dag måtte jeg ikke det. JEg får bootscreen og "vent litt" vindu så er jeg i hovedskjermen. Jeg har ikke opplevd det mens jeg snakker i telefonen, men stort sett i forbindelse med at jeg bruker apps. Det er foreløpig ikke veldig irriterende, men det kan det fort bli...

     

    Det er litt småting med denne telefonen. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, men den budre vært enda bedre, syns jeg.

     

    C

  3. Får ikke sporing til å fungere i HTCsense:

    Hos meg tok det noen timer før Sence plutselig viste hvor tlf befant seg (jeg hadde ikke gjort noe i mellomtiden).

    Prøvde også trikset med å slette sense-kontoen både på telefon og internett uten resultat.

    Forresten, har du registrert deg MED eller UTEN landprefix?

    Den har forresten fanget opp en "missed call", men resten fungerer ikke, irriterende nok...

    Min har alle missed calls, også de jeg importerte fra forrige telefon, så det er definitivt noe kontakt med telefonen.

     

    For ordens skyld har jeg tele2 (som roamer i netcom sitt nett), og har prøvd htcsense både i opera og i ie. Jeg har også prøvd både med og uten prefiks, jeg sletta kontoen min første gang fordi det så ut til at den var registrert i sverige. Jeg har ikke brukt GPSen over tid, men den har fint signal selv her inne, og jeg har lagra et footprint på telefonen som ikke har kommet opp på sense, det heller.

     

    Kanskje htc mener vi burde holdt oss til diamondene våre :)

  4. Super telefon!

     

    Stor forbedring siden min gamle diamond. Men det er noen spill som trekker ganske mye strøm.

     

    Men jeg får nesten ingen ting i htcsense til å fungere. Ikke telefonsporing, ikke meldinger, kontakter fungerer som oftest etter hvert, og når jeg forsøker å koble til htc likes på telefonen får jeg beskjed "Kan ikke koble til HTC-sense serveren. Prøv på nytt senere." Har både wifi og mobildata på, og alle andre program får tilgang til internett, men sense virker litt ustabil. Når jeg går inn i innstillinger-> kontoer/synkronisering-> htc-sense og trykker på oppdater, så står det at den oppdaterer, og at den er oppdatert 25/11 kl 09.10. Har hatt telefonen i nesten en uke nå, så det løser seg ikke av seg selv for meg.

     

    Ligner det på noen andres problem? Noen som har lure forslag til løsning?

     

    C

  5. Du trenger kun DVI, alternativt kan du bruke DVI->HDMI

    Ja, det var det jeg trodde, men da får jeg beskjed om at WinDVD ikke kan spille beskyttet materiale. Og supportens svar var altså å koble til både DVI og VGA. Syns det hørtes merkelig ut... Får prøve når jeg får mulighet, men føler meg heller tvilende på om jeg får HD-bilde.

     

    HDMI på TV-en har et problem med oppløsningen, leste at man måtte oppdatere EDID for å fikse det, så jeg tenkte det var vel så bra med DVI.

  6. Hei, folkens!

     

    Kjøpte WinDVD 9 +BR for å spille av HD-DVDer, starter opp, og får beskjed om at skjermen ikke støtter hdcp, hvilket den skal gjøre (Tatung 32"), skjermkortet osv støtter også hdcp. Så jeg mailer support, og får til svar at man trenger både dvi _og_ VGA for å få hdcp, har ikke hørt om dette før, er det en vanlig løsning? Har ikke fått prøvd det enda, men får jo sjekke etterhvert.

     

    Kunne jeg sluppet dette med et nyere skjermkort? Noen som vet om WinDVD funker bare med en DVI kabel fra feks. HD2600 eller HD3470 kortene? Disse vil jo uansett være en oppgradering fra x1600PRO som jeg har nå.

     

    På forhånd takk for svar

     

     

    HD er bra terapi :)

  7. Det kan være noe med hvordan skjermen identifiserer seg over hdmi. Jag har en tatung 32" som fungerer fint med dvi, men med hdmi så blir ikke oppløsningen riktig. Fant ut at jeg måtte kjøpe powerstrip for å flashe firmware i tven. Det gadd jeg ikke. Men der var ihverfall problemet i TVens fw.

     

    Eller EDID som det heter....

  8. Uten å ha prøvd det, så har jeg hørt at FireDTV/FloppyDTV har mulighet til å ta inn dvb-c signaler slik de blir sendt er i landet. Ulempen er at du må kjøpe CAM og ha abonnementskort fra leverandøren din (og da må du antagelig kjøpe dekoder for å få det). Sikler på en slik løsning jeg også.

     

    Det er sikkert noen som vet mer enn meg som kan bekrefte dette. Det er kanskje også avhengig av kabelleverandør.

     

     

    Andreas

  9. Den vi kjøpte til farmor i fjor sommer hadde den patenten som er nevnt her, med en eksosslange som skulle kobles på en ventil. Fungerte greit nok, men den støyet en del, og hvis eksosslangen falt av nippelen på ventilen, så bråkte den konstant uten å ha noen effekt overhodet.

     

    Men jeg mener jeg hørte noe om at luftfuktigheten eller en eller annen egenskap med luftkondisjonert luft var farlig for datamaskiner. Vet ikke om det var en avisand eller om det har noe for seg, men det ville jo vært kjedelig om hele sulamitten tok kvelden på grunn av det. Mener det var noe med statisk elektrisitet.

  10. Hei. Bruker lillebroren harmony 525 til min stuePC. Det funker fint, men den mottar signaler via ir-mottagere som fulgte med TV-kortene. Den kontrollerer også TVen og recieveren. Så vidt jeg vet følger det ikke med en slik PC-mottager med harmony fjernkontrollene, men kanskje har du det fra før slik Akira nevner, eller så kan du kjøpe for eksempel Microsoft sin MCE-fjernkontroll som jeg mener har inkludert en USB ir-mottager. Da blir det tilsvarende mitt system, og du får programert fjernkontrollen lett på harmony sine hjemmesider. (members.harmonyremote.com).

     

    Er det til et mediasenter?

×
×
  • Opprett ny...