Gå til innhold

Shadow Torrent

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shadow Torrent

  1. Favoritt SNES-spilla mine:

    Earthbound

    A Link to the Past

    Super Mario All-Star

    Super Mario World

    Yoshi's Island

    Super Metroid

    Turtles in Time

    Kirby Super Star

    Donkey Kong Country

    Seiken Densetsu 3 (Secret of Mana 2)

    +++

     

    Btw, anbefaler å kjøpe en S-video kabel om noen har tenkt til å kjøpe seg en SNES og spille det på en HDTV, eller enda bedre, en RGB kabel, som kan kjøpes på eBay.

  2. Kom på et litt gammelt spill jeg ikke husker hva heter. Tror det fulgte med som demo på CD platen som fulgte med HjemmePC for mange år siden.

    Så vidt jeg husker var de isometrisk view. Du var en fyr med et sverd, det var noe middelaldersk over det(kanskje). Ikke langt fra det første huset du starter i er det en del griser. Husker ikke så mye av oppdragene, tror heller ikke jeg kom så veldig lagt i spillet. Tror huset du starter i er din egen familie sitt hus, men bare du og moren er igjen. Mener å huske at når du gikk inn i huset så var veggene nede slik at du så alt i den etasjen og dermed ikke hadde noen laste tider.

     

    Stort mer husker jeg dessverre ikke. Noen som kanskje har peil?

    Dink Smallwood?

  3. Har et problem med den nye trådløse usb adapteren min.

    Den jeg har heter Dlink DWA131. Har den nyeste driveren for Windows 7 installert, har også prøvd å installere driveren som fulgte med CD'en. Når jeg trykker troubleshoot får jeg bare en melding der det står at det kan hende at det er noe galt med driveren til den...

    Bruker foresten 64bit versjonen av windows 7. Står at den den støtter begge windows 7 versjonene, så det kan vel ikke være det som er problemet?

     

     

    Fant ut av det, jeg måtte avinstallere anti-virusen min :)

  4. Må man gå allmenn i 3 år for å bli programmerer :hmm: ?

    Har tenkt å bli programmerer, har nå gått 1 år på service og samferdsel og går nå IKT-servicefag, har tenkt å gå på allmenn påbygging neste år. Kan jeg da gå på en programmeringslinje? Og krever det at jeg er god i matte? (fikk 2'er i matte i fjor). Og hva lønner det seg å gå på om man vil tjene gode penger på programmering :) ?

  5. Hei, en venn av meg har fått et problem når han skal spille Bioshock, han sier at han opplever mye hakkete grafikk når han spiller det. Det kan da ikke være normalt?

     

    Jeg har selv spillet, og jeg legger ikke merke til at grafikken blir hakkete.

    Vi har samme specs på PC'en våres:

     

    Asus Geforce 8800 GTS

    P5W DH Deluxe

    Intel Core 2 Duo E6600

    2048 MB ram

     

    Er noe av specs'a hans. Jeg synes da det er mer enn nok til å spille Bioshock på full grafikk (og ja, han har stilt alt på fult på options), oppløsningen han spiller med er 1280 x 1024.

     

    Er det noe som kan påvirke slik at det blir sånn grafikk på Nvidia kontrollpanelet? (vi har testa å bruke samme settings der).

     

    Bilde: untitledsl7.png

     

    Takker for svar :)

     

    Edit: Litt stort bilde men :D

×
×
  • Opprett ny...