Gå til innhold

NoGadget

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NoGadget

  1. Motorola er vel ikke amerikansk? Det er eid av Lenovo som også er et kinesisk selskap. Så må man heller ikke glemme at det meste av utstyr uansett hvilken leverandør, har produksjon av utstyret sitt i Kina, f.eks. Apple, Nokia etc. 

     

    Skal man ha 100% kontroll så må man produsere utstyret selv. Så det som ligger bak her er vel like mye en kommersiell ønske å bruke innlands produsert vare. M.a.o er dette et alternativ til toll barriere på mobil utstyr for USA.

    • Liker 2
  2. Hvis denne får terningkast 6, så får vel Nexus og alle etterkommere også toppkarakter. Begynn å bruk skala fra 1-10 snart amobil.. Terningkastene har mistet sin verdi nå..
    Hvorfor I helv/*^? skulle de ha det? Android er jo bare dritt OS for folk som bare bruker mobilen sin til å endre innstillinger hele tiden.
    Kanskje dette viser et meget godt poeng?(hvorfor karaktergivning fra 1-10 bør vurderes, og hvorfor etterkommere lett også vil få terningkast 6) Den uttalelsen du kommer om her med at android bare er et OS for de som bruker smartmobilen til å endre innstillinger viser meg at du må sette deg dypere ned i smartmobil-verdenen. Dette er bare tull.Folk endrer oppsettet på sin mobil i starten, og lar den for det meste forbli slik i etterkant. Har de nyere ønsker, så endrer de oppsettet igjen(nytteverdi). Det er nok ytterst få som leker med dette, heller er nok grunnen å teste ut for å finne fordeler, og det tar ikke lang tid! Har du kilder på noe som skulle tilsi annet?Og hva er fordelen med å sette opp smartmobilen?Brukeren selv kan personliggjøre sin egen enhet, der han lager et oppsett som tilfredstiller han mest, bedre progresjon ved og han slipper flere mellomoppgaver. Det kan lønne seg å bruke 1-2 timer på dette i starten, da folk som regel har en mobil i 1-2 år. Dette er og med på å øke brukeropplevelsen.

     

    Du har tydeligvis misforstått poenget. Jeg er ikke som deg som gidder å bruke et sekund på å tweake mobilen min. Ei gidder jeg å "sette meg dypere inn i smartmobil verden". Det er nettopp det jeg ikke vil. Jeg vil ha en mobil som jeg kan ta opp, ringe, sende noen meldinger, ta noen bilder, surfe litt og spille noen spill. Jeg driter i alle de nerde tingene som du kan gjøre med en Android. Les kommentaren til Einar Eriksen, er enig med ham.

  3. Hvis denne får terningkast 6, så får vel Nexus og alle etterkommere også toppkarakter. Begynn å bruk skala fra 1-10 snart amobil.. Terningkastene har mistet sin verdi nå..

     

    Hvorfor I helv/*^? skulle de ha det?

    Android er jo bare dritt OS for folk som bare bruker mobilen sin til å endre innstillinger hele tiden.

  4. Takk for tipset om MXM!

     

    Men fra

     

    http://www.mxm-upgrade.com/notMXM.html

     

    Ser det ikke ut som Acer bruker denne teknologien.

     

    The answer is simple. As far as we know, Acer does not use MXM technology. A user on the Anantech forum (thanks Sosey!) took some picture of his Acer Aspire 5601(is that right Sosey?) internals. Modular? Yes. MXM? No. Not even close. The connector is not even close, and it all begins and ends there.

     

    Skal se litt nærmere på det med modulær. Kanskje det lar seg skifte selv om det ikke er MXM.

     

    Ellers kan det jo stemme at det er hele hovedkortet som er kaputt hos meg. Symptomene er flimmer og horisontale striper i skjermen hvis jeg trykker lett på området under tastaturet (der man hviler håndleddet). Dersom jeg har ATI driver installert krasjer hele systemet. Men om jeg fjerner ATI driveren og bare kjører med Windows driver (med lagt dårligere effekt og oppløsning.) Så kræsjer ikke systemet, men flimringen vedvarer.

     

    Erfaringer med slikt? Pls share! :)

  5. Asus XG-station (ellerhvadennåhet) skal kunne bruke den interne skjermen

     

    Men den selges vel ikke noen sted enda? Noen som har sett den i salg?

     

    Dessuten (fra dinside.no):

     

    For det første er det kun bærbare med ExpressCard-port som kan bruke den (XG-station), noe som selv et par år etter lansering fremdeles ikke er standard, selv på helt nye bærbare PC-er. For det andre er det ikke mulig å fore signalet tilbake til PC-en med XG Station, så en ekstern skjerm er nødvendig.

     

    Nå har jeg riktig nok ExpressCard-port, men litt usikker på om dette funker hvis det defekte skjermkortet driver og kræsjer hele systemet i tide og utide.

  6. For å komme tilbake litt til tråden...

     

    Er det noen sted man kan få ta i sånn eksternt skjermkort nå? Finnes noen med erfaringer eller?

    Regner med at jeg ikke får brukt den vanlige skjermen til laptopen med en slik løsning....

     

    Når det gjelder å skifte skjermkort tenkte jeg egentlig på om det er teoretisk mulig. Da inkludert det å gjøre litt lodde arbeid selv. Har elektronikk lab på jobben der jeg kan gjøre sånt. Men det hjelper jo lite hvis det er på 90 nm nivå eller noe sånt...

     

    Jeg kommer uansett til å skru Ferrarien min fra hverandre om en ukes tid. Skal prøve å få tak en annen gammel bærbar og se om jeg kan få mekka litt og skrudd sammen. Hvis jeg finner ut noe bra kommer jeg til å poste det.

     

    Har også spurt Acer support men de var jævlig lite hjelpsomme.

  7. Vel, regna ikke med at det skulle gå egentlig. Ellers hadde det vel vært et market for mobile grafikk kort.

     

    Hadde tenkte å skru den fra hverandre og se litt inni den ta ut harddisken og minne brikkene osv. Dessuten er skjermen ganske bra (1680X1050) men vet ikke om jeg kan få koblet opp den på eller annen måte til en annen PC.

     

    Hva skulle du evt. ha den til? Det går ikke an å skru den på engang. Alt blir svart!

  8. Heisann!

     

    Regner med at det er en bærbar du har?

     

    Uansett trenger du en kabel til å overføre lyden fra PC-en til TV'n din. Som regel pleier det å funke med en Jack-to-phono (han) kabel. Se link.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=108381

     

    Dette er imidlertid en skikkelig billig og relativt dårlig kabel. Skal du ha kvalitet bør du kjøpe en kabel fra f.eks. Monster Cable (par hundre kroner). Men siden du ikke gidder å kjøpe en DVD spiller engang regner jeg ikke med at du bryr deg så mye om kvalitet. mock mock ..... he he ;)

     

    yab.

  9. Hei godt folk!

     

    Lurte på om noen der ute kan opplyse meg om det er teoretisk mulig å bytte skjermkort på laptoper?

     

    Jeg har en 2 år gammel Ferrari 4005 med ATI X700 128 MB, som har tatt kvelden. Så jeg må enten for byttet/oppgradert skjermkortet ellers så går hele maskinen på dynga.

     

    Har vurdert og sende den på rep. men da skulle de ha 500,- bare for å vurdere feilen. Litt kjipt hvis det uansett ikke går an å få bytta ut skjermkortet.

     

    ... og ja, jeg er ganske sikker på at det er skjermkortet som er problemet. Kan ta detaljene senere om det skulle være behov.

  10. Fujifilm F40fd er visst nok avtakeren til F20 ikke F30. Derfor er den også billigere enn blant annet F31fd. Har sett noen bruker anmelderser på at den nye Super CCDen ikke er like bra som den gamle på F30. Men dette var typisk amatør anmedelser på 2-3 setninger.

     

    Er spent på en sikkelig anmeldelse av dette karmeraet! Imens kan man jo lese denne:

    http://www.digitalcamerainfo.com/content/F...ions-Review.htm

×
×
  • Opprett ny...