Gå til innhold

abingenk

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abingenk

  1. Dette er standardfiltre for prosessorer. Som vi ser her er det ikke de naturlige valgene som kommer på topp "Produsent", "Serie", "Socket", "Antall kjerner", "Effekt" osv. Socket og serie er der riktignok, men med gamle standarder som dateres flere år tilbake. Antall kjerner ser ut til å være helt på viddene. Legg også merke til at man kan huke av for flere alternativer, mens det i realiteten ikke er mulig å ha to forskjellige serier eller lignende. Burde være en "klikk > oppdater liste med nye resultater, slett alternativ i venstre marg og hvis mulig legg til et nytt filter som spesifiserer videre".

     

    Klart det er være mulig å søke på to forskjellige serier samtidig. Ellers enig med deg.

  2. Teknologitype på SSD: SLC eller MLC. Dette mangler i filtre.

    Kontrollertype på SSD mangler vel også. Kanskje skulle SSD vært en egen kategori, og ikke hørt til under harddisker.

     

    Grensesnitt på harddisker: Kan ikke hvert grensesnitt stå for seg selv? Hvis man ønsker flere typer grensesnitt, så kan man bare hake av for disse i filtret.

     

    LAN-hastighet på WLAN-rutere/-gateways mangler i hvert fall i versjon 2.0. (Stemmer det forøvrig at det kun finnes 6 WLAN-rutere (i prisguide.no) som har gjestenettverkfunksjon?)

     

    Paneltype og oppløsning på mobiltelefonskjermene.

  3. Fysiske medium er noe drit mener nå jeg. Det ender til syvende å sist opp med å bli søppel. Tenk bare på for en 10års tid siden da DVD for alvor ble allemannseie og mange satt på store samlinger VHS. Hvor ligger disse VHS-kassettene i dag? På dynga selvsagt, ingen ser på VHS mer.

    Jeg vil tippe mye DVD-plater også vil ligge på dynga innen 10 år. Kanskje noen få vil ta vare på samleutgaver, men brorparten ender opp som søppel, enten ved at det ut dateres, eller som alltid er et problem med fysiske plater, de går i stykker. Hadde det vært opp til meg skulle fysiske medier man faktisk må dra til en butikk for å kjøpe vært forbudt! For det første ender det opp som søppel til slutt, og man kunne unngått en del unødvendige bil turer. Fysiske medier er miljøfiendtlig!

    Hvordan hadde du da tenkt å oppbevare/arkivere filmene dine??? Og hvor lang tid tror du det tar å laste ned en film i full Blu-ray-kvalitet? Jeg tenker ikke da på en h.264-kopi med Dolby Digital-lyd. En film med ekstramateriale på Blu-ray tar 25-50 GB. Det er det ingen i Norge i dag som klarer å laste ned på en hel kveld.

    De største harddiskene man kan oppdrive i dag er 1000GB. Dvs at du får plass til høyst 35-40 filmer i Blu-ray-kvalitet. Så kanskje du bør begynne å revurdere dine utsagn...

  4. Går det an å få skjermene i en mer matt og kanskje også lysere utførelse, sånn at ergonomien tas vare på?

     

    Om en velger å kjøre på D-Sub kontakten, er det da HDCP på den inngangen også? Kan en unnvike å ha HDCP aktivt på DVI kontakten når en bruker de digitale signalene?

     

    Er det noen begrensninger med HDCP skjermer i forhold til hvilket operativssystem en velger å kjøre med? Dette har garantert vært diskutert før. Men det er vel kanskje ikke før nå at vi vil få et ras av HDCP skjermer. Ihvertfall føles det som det skal ta av nå. Og da er det jo mange mange flere som faktisk har nytte av å vite hvilke begrensninger HDCP eventuellt gir for brukeren.

    8142727[/snapback]

     

     

    High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) funker vel bare på digitale grensesnitt (DVI/HDMI), og har ingen ting med D-Sub-kontakten (analogt grensesnitt) å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...