Gå til innhold

Benenzo

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Benenzo

  1. liker å spille litt på custom battle, på midevil.(liker det å knuse motstandern til tider :tease: ) men på settlement så er det jo ikke mulig å ha noen form for defence? :cry:  det er bare mulig å selecte "none" :thumbdown:    så er det mulig å få defence greier på noen måte??

    9065466[/snapback]

     

     

    Det er mulig å ha settelment, men bare på enkelte kart. Er ikke sikker på om du mener MIITW eller RTW, men det skal være likt på begge. Ta de kartene som ikke har kryss over seg!

  2. Men det virker av og til litt tilfeldig at de bryter alliansen. F.eks når jeg var Danmark, kom det plutselig en britisk flåte og blokkerte havenen inn til Århus. For så å sende en diplomat den neste turen og be om fred. Har opplevd utallige liknende tilfeller der de gjør nettopp dette. Virker som de ærklærer krig litt tilfeldig om hvilken som er den nærmeste havnen.

     

    Men det som er litt kult også er når de ber om fred, er å kreve en region i byttehandel for freden. De er som regel villig til nesten hva som helst når det er de som tilbyr fred.

  3. Jeg prøvde meg som The Turks på VH / VH.

    Ble temmelig heftig når Mongolerne kom med sin massive invasjon. Pluss at Egypt og Byzantanerne skapte trøbbel i bakgården, Samtidig som det kom sporadiske korstog for å befri hellige byer.

    Da jeg endelig klarte å drepe den siste mongoleren, kom faen med The Timurids med en enda større hær!

     

    Sier med hånda på hjertet at The Turks er en av de vanskeligste faksjonene å spille med

×
×
  • Opprett ny...