Gå til innhold

clinton4

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av clinton4

  1. Hei,

     

    Vil bare advare dere om at det er falske eposter fra google adwords i omløp. Jeg har den siste uken mottatt flere eposter med innhold som

     

    Dear Google AdWords Customer,

     

    Your ads have stopped running because we were unable to process your billing information. We will reactivate you account after you update your billing information. In order to reactivate your account, please sign it to your account at ***, and update your billing information

     

    Når du klikker på linken, havner du på et nettsted som er helt likt google adwords og blir bedt om å oppdatere ditt kredittkort.

     

    NB: Ikke tast inn ditt brukernavn eller passord og for all del ikke tast inn kredittkort informasjon. Hvis du ønsker å logge inn på den siden, bare tast inn hva som helst i brukernavn og passord feltet, du blir logget inn uansett

     

    ##URL fjernet - enden##

  2. Hei!

     

    Jeg har nettopp fått meg en ny dedikert server med freeBSD. Etter at jeg utførte et mislykket forsøk på å installere kontrollpanelet H-Sphere, trenger jeg å sette serveren tilbake slik den var, altså kun med freeBSD. Så jeg lurer på om det er en måte jeg kan gjøre dette kun via terminalen? Kansje via sysinstall?

     

    Jeg har ikke fysisk tilgang til serveren.

  3. Denne må settes på hver av maskinene som skal være med i nettværket. Dersom du har en router som støtter DHCP (noe de fleste gjør), kan du aktivere denne og sette opp hver maskin til å motta denne informasjonen automatisk. Rett meg hvis jeg tar feil noen.

  4. 1. Når du registrerer deg på luresms.com, hukker du av for at du har lest og godtatt avtalevilkårene og de prisene som er satt.

    2. I avtalevilkårene blir du opplyst om at det koster 30 NOK pr mnd.

    3. I venstre meny finner du en knapp som heter "Priser", på denne siden blir du opplyst om at det koster 30 NOK pr mnd.

    4. I velkomst sms'en du mottar, står det at det koster 30 NOK pr mnd.

     

    Hvis du ikke har klart å få med deg at det koster 30 NOK pr mnd, da er du sløv!

     

    Det er jeg som har utviklet nettsiden luresms.com og jeg var personlig i kontakt med både forbrukerombudet og POT under utviklingen, nettopp for å forsikre meg om at alt er i tråd med gjeldene lovverk.

  5. Dessverre er det alltid folk som skal misbruke mulighet for å sende SMS anonymt. Ellers hadde jeg satt opp en slik nettside for lengst.

     

    Nettsteder som luresms og medier som VG forårsaker jo nå at operatørene sikkert fjerner denne muligheten, og hindrer oss som bruker muligheten for valgfri avsender seriøst i forbindelse med jobb.

    6187919[/snapback]

     

    Tviler sterkt på at operatørene vil fjerne for denne muligheten, da dette er tilnærmet umulig å utføre. Men tviler ikke på at det vil bli forandringer i loverket snart.

  6. Leste gjennom brukeravtalen. Fant noe dere burde se før dere registrerer:

    Vi forbeholder oss retten til å sende ut opptil to(2) reklamemeldinger til brukeren hver mnd, dersom vi ønsker det.

    Alle meldinger som blir sendt, vil bli lest av vår redaksjon.

    5910405[/snapback]

     

    Det er jeg som driver denne siden og jeg kan forsikre alle nye og gamle medlemmer om at det ikke har eller kommer til å bli sendt ut noen reklame fra oss, dette er de gamle avtalevilkårene. Og siden jeg holder på å utvikle et nytt og bedre system med flere funksjoner, har jeg desverre ikke fått oppdatert dem.

  7. Han er så dum og skriver til meg 1minutt etter på msn.

    Toni fikk du akkurat en melding fra barnevernet....

    og jeg tror jeg fant siden: http://luresms.com

    men håper folk har andre sider, siden man kan kun sende 1 sms fra den siden der.

    5893785[/snapback]

     

    Alle nye brukere får en gratis sms ved registrering. Skal man sende flere må man betale.

  8. Tipper en 15 000 for ei drektig ku..

    Rått.

    Så parrer du kua rett etter hun har fått kalven, og selger denne.

    Så parrer du kalven igjen, og vips har du tjent:

    30.000-15.000=15.000

     

    Dog, da har du ingen ku lenger.. Så om du da kjøper ei ny ku til 15.000 og gjør det samma en gang til, så har du en ganske evigvarende hobby.. :)

    Genial foretningside! Hehehe....! :!:

×
×
  • Opprett ny...