Gå til innhold

rck1

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rck1

  1. Takker for svar. Da er 560ti rimelig utelukket. 570gtx virker mer som et riktig valg og mtp krav på fps, ser for meg 60-80 (maks high). Skulle gjerne hatt 580 men det virker litt waste.

     

    Hvilket 570 gtx er mest verdt pengen på komplett? Gå for en standard utgave eller en som er noe bedre klokket? Ser for meg maks rundt 2800..

     

    Mvh

    lbn

  2. heisann,

     

    har nå kikket en uke etter nytt skjermkort til gaming men blir ikke helt klok. det skal kjøre perfekt på bf3 high settings (1920x1080) og uten fps drops. har bygget en ny pc; i7 2600k, asus z68 hk, 16gb vengeance minne, 850w psu etc.

     

    hva bør jeg gå for nå? kan bytte skjermkort om et år for å henge lenger med :)

     

    har sett på komplett feks: 560 ti 448 @ 900-950mhz, rimeligste 570 gtx (zotac, gw). hvor mye vram bør jeg ha? koster det samme?

     

    mvh

    lbn

  3. kan si jeg hadde en lignende sak når jeg først anskaffet meg telenor i 2001. tok ca 1 måned, fra installasjonsdato (da det skulle fungere) til jeg faktisk fikk det. måtte som du sa ringe, hver dag i 1 måned. fikk etterhvert mobilnummeret til en på teknisk, slik at jeg slapp å vente i kø hver gang på hjelp. de hevdet strengt tatt at det var i min pc og i min switch som problemet lå. jeg hadde prøvd alt annet og driver selv å ordner slike ting, så jeg visste at problemet ikke lå der. etter mange timer på telefonen, 2-3 hjembesøk, så fungerte det da 1 måned etter. jeg var egentlig dritt lei telenor. byttet selskap til nextgentel etter ca 6 mnd og deretter til catch. og nå er jeg strålende fornøyd. :-) kommunikasjonen mellom telenor, bravida, sønnico, er helt, som du sier, HÅPLØS. :-)

  4. takk for svar.

    Men en ting mitt canal digital midi abonnen har disse hastighetene.

    1500 kbps/500kbps

    Og med disse hastighetene kor mange kan eg ha da??

    5248187[/snapback]

     

    må bare si at, en server med 500kbps linje i up speed og i tillegg skal den serves på trådløst intern nettverk, DET er sørgelige greier det :cry:

     

    kan tenke meg at du kan ha max 2 spillere der inne.

     

    siden dette er en klan server, regner jeg med at det blir spillere opptil 11 stk, 5 + 5 + hltv. da bør du "minst" ha 1500-2000kbps i up speed for at det ikke skal bli lagg for andre spillere. det som er viktig her er at det er bare serveren som bruker internett, ingen kan surfe eller bruke internettet ellers da vil det gå i stå.

     

    og ikke tenk på trådløst, bare kjør kabel. :)

  5. Står egentlig litt i tvil enda med mitt valg av skjerm. Virker som om det er noe bra og noe mindre bra med alle skjermene, Samung, Viewsonic, Nec og Benq skjermen. Alle har bra ms og tilnærmet -> bra kontrast. :) Har ikke sett noen av skjermene live så da blir det også vanskeligere..

     

    Mvh

    lbn

  6. Takk for svar detvarvondtdet.

     

    Den skjermen du referer til, Benq 937+, var den jeg hadde bestemt meg for å kjøpe for noen måneder siden, men i etterkant så har det kommet en del nyere skjermer, som jeg nevnte, og blir straks mer usikker på hva jeg vil ha og blir fornøyd med. Det er vel og greit at skjermen har responstid, men hva har kontrasten/lysstyrken å si, ser at NEC skjermen skimter med 700:1 på kontrast kontra Viewsonicen som "bare" har 550:1. Responstiden er her doblet, men ikke sikkert det merkes i det hele tatt, men det er her jeg tror(?) det har mest å si for spill.

     

    Takk for innspill :innocent:

  7. Driver å kikker litt på diverse LCD skjermer. Ønsker å kjøpe en ny LCD skjerm som skal være

    - best av skjermene til gaming og god til andre ting

    - god responstid, kontrast og oppløsning

    - 19" skjerm

     

    Sett på følgende alternativer

    - Viewsonic 19" VX924 4ms

    - Benq 19" 937+ 8ms

    - NEC 19" LCD MultiSync 1970GX "Gaming" 8ms

     

    Hvilken bør velges og har dere noen andre som heller anbefales?

     

    Mvh

    lbn

    - aldri hatt lcd før :!:

  8. Hva mener du med at begge PCene bruker samme portnummer?

     

    Det er godt mulig du har rett angående den oversettingen som routeren bytter på, men jeg har desverre ikke hørt om det. Og skulle være litt merkelig om den i såfall gjør det, og du ikke kan styre det på noen måte. Hva med FTP server og andre ting, bytter den porter der også?

     

    Fungerer det å spille på LAN siden på den serveren du har satt opp? Og her er portnummeret det samme hele tiden..

     

    Når en har flere pcer på nettverket, og du har en router i mellom, så "må" en sette opp forwarding av hvilke porter som skal være tilgjengelig på utsiden. F.eks om en pc på WAN siden ønsker kontakt med dinip:27015 så må routeren vite til hvilken av dine to pcer som den skal kontakte, din spill pc eller din server. Så når du sier at serveren synes på WAN siden selv om du ikke har gjort det, finner jeg også merkelig. :-) Men nå er jo data snodige ting da.

     

    Hvilken router har du? Merke og modell.

     

    Mvh

    lbn

  9. Christian86: Det er en praksis som de fleste butikker bør følge, da den er lovfestet. Du sier at:

     

    "Dog sier ikke fkjl at du har krav pa et bedre produkt dersom det du har fungerer. Mest sansynligvis et tilsvarende produkt."

     

    Du får ikke et nytt om det blir testet OK. Trådstarter sier at det han har ikke fungerer, og jeg forusetter da at elkjøp kommer frem til det samme etter test. Hvis det blir testet defekt, så har han som forbruker rett på et tilsvarende nytt produkt eller reparert produkt. Gjentar dette seg 3x så kan han heve kjøpet uten diskusjon.

     

    Og ja Fiesta, du kan kreve et nytt tilsvarende kort, men har de ikke dette på lager så får du sikkert tilgodelapp/penger eller kan betale et mellomlegg for et dyrere ett.

     

    Mvh

    lbn

  10. Jeg kan aldri tro at det er routeren/switchen eller firstmile linja som gjør at porten på CS Servern din skifter. Har du satt statisk port i config fila til servern? Har aldri hørt om noen som får random portnummer på sin server. Har driftet selv 6-7 servere på 1.5 og 1.6. Sjekk igjennom config filen din og se om noe er gjort feil der. Prøvd å søke på www.steampowered.com forumet?

     

    Mvh

    lbn

  11. Glemte et par ting. Du har rett i det du sier, vi som forbrukere kan ikke velge der og da mellom det jeg nevner. Men hvis butikken ikke kan gi deg 1. et tilsvarende kort, så har du krav på et bedre. Og hvis butikken prøver å reparere feilen (ikke i dette tilfellet fordi elkjøp ikke gjør reparasjoner) og du får nytt 3x så kan du 2. heve kjøpet. Mange butikker lar deg også heve kjøpet på stedet (som trådstarter nevner med å få pengene tilbake direkte).

     

    Mvh

    lbn

  12. Her er det veldig viktig å være klar over sine rettigheter. De er i dette tilfellet enkle; Du har kjøpt et kort som er defekt, dermed kan du kreve en av to ting:

     

    1. få et kort tilsvarende det du kjøpte eller bedre

    2. heve kjøpet og få tilbake pengene du betalte

     

    Hvis du velger 1; Du kommer ut med et tilsvarende kort eller hvis dem ikke kan skaffe dette innen rimelig tid (1uke) eller hvis det er gått ut av produksjon, så har du krav på et bedre kort. Eventuelt få et "lånekort" i ventetiden (<1uke) hvis du ønsker det. Kunden skal ikke lide p.g.a at produktet går i stykker.

     

    Hvis du velger 2; Får pengene tilbake og kan kjøpe kortet et annet sted.

     

    Mvh

    lbn

     

    (tidligere lefdal og komplett ansatt)

  13. Hei,

     

    Jeg har klart av alle ting, å knekke antennen til min trådløse router, ASUS WL-500g. Tja, ca 5 min etter åpning av pakken (datt i gulvet). :no: Antenne knakk i leddet der hvor en kan bøye den forskjellige veier.

     

    Hvor får jeg kjøpt en ny billig antenne? (RP-SMA) Har sett antenner til 300-500 kr, men lite vits når en ny router koster 600 kr.

     

    Mvh

    lbn

  14. Synes det er en meget bra diskusjon som foregår her. Personlige erfaringer: Etter å ha hatt en rekke pcer igjennom tidene, som både har vært ferdigprodusert fra fabrikk (som dell), bestilt via ordre på nett og bygget selv, har jeg selv kommet frem til at ingen pcer blir som de du bygger selv. De er både raskere og mer stille. men erfaringen er at holdbarheten med tanke på stabilitet vanskelig kan slå Dell sine maskiner. Dette er nok noe med at de bygger opp og tester komponentene "rundt" noe sinnsykt grundig. Men så må en betale for dette også. Glemmer ikke den gang jeg betalte ca 30 000,- i 2001 for en Dell Dimension 8000/8100 med 19" CRT til 7000,-. :cry: Stabil var den, men ingen pc som jeg kunne bytte ut komponenter og gjøre som jeg ville med. Masse som ikke gikk å putte inn i kabinettet (noe som flere har påpekt tidligere i denne tråden) og annet. Kanskje de er blitt bedre her?

     

    Må bare gi Oivind utrolig ros for den grundige researchen og oppsett for ny PC til trådstarter. Har gått å siklet på ny pc lenge nå og den skal være stille. Lei av alt bråket. :-) Masse bra komponenter som her er blitt valgt, men prisen. Tja, er det verdt det? *Den som spør får svar*

     

    mvh

    lbn ;)

  15. Har tatt meg bryet og fått regnet litt på prisen. Uten skjerm blir det på

    15 958,- inkl. mva.

     

    Følgende komponenter er inkludert:

     

    Cooler Master Stacker Fulltower Kabinett

    AMD Athlon 64 3700+ 2.2 Ghz BOXED

    Swiftech CPU-kjøler, u/vifte

    Asus A8N-SLI DeLuxe nForce4 SLI S-939

    Zalman Northbridge Kjøler

    4 x OCZ 512MB Value Series PC-3200 DDR (2,5-4-4-8) 400Mhz

    NEC DVD-brenner ND-3520 bulk

    Seagate 250GB S-ATA NCQ 7200RPM

    Asus AX800XT Radeon X800XT 256MB PCIe

    Zalman ZM80C-HP Heatpipe VGA Cooler

     

    Med skjerm

    LaCie Photon Vision II 20" LCD

    Totalt 23 653,- inkl.mva.

     

    :-)

×
×
  • Opprett ny...