Gå til innhold

Fedorov

Medlemmer
  • Innlegg

    708
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fedorov

  1. Før var jo skademodell forholdsvis vanlig. Sikker på at ikke bare er for at det er så mye jobb å lage skademodellene nå at de rett og slett ikke gidder?

    6119997[/snapback]

    Langt i fra - skikkelig skademodellering (og rulling - noe bilprodusentene heller ikke liker) er jo bare i racingspill der bilene ligner lite på 'veiutgavene' og i spill der bilmodellene er diktet opp.

     

    Masse 'B-spill' med oppdiktede biler har jo skademodellering, så det er neppe utviklerne det står på.

     

    Greia er jo selvfølgelig at hvis noen bilprodusenter gir utvikleren lov så hjelper jo ikke det, det må jo gjelde alle bilene i spillet - merkelig hvis f.eks. Ferrariene i et spill sjelden fikk annet enn småskader mens Porschene rett som det var ble totalvraket f.eks...

     

    PS: Jeg snakker altså her om grafikken - hvordan bilen ser ut etter en skikkelig kræsj - ikke om reduksjon i bilens ytelse o.l.

    6120503[/snapback]

     

    For noe vås. PGR serien og Forza har skader på biler, og det er bare lisensierte biler. Ferrarier osv. Eneste grunnen til at GT serien ike har det f.eks er fordi de har ikke giddet og sier heller da det er fordi bil selskapene ikke tillater det.

     

    Noe de tydeligvis gjør allikevel.

  2. Halo er oppskrytt =P Akkurat som Half-Life serien... MGS er bra (ikke at jeg spiller de)

    6123014[/snapback]

     

    Nah 90% av spillet er story. Ikke det at jeg ikke liker story men det blir liksom som en film.

    6123339[/snapback]

     

    Nettopp. Og for jævlig dårlig story også. Hvis det var det jeg ville ha så er det nok av valg på videosjappa. Da slipper jeg å spille 5 minutter mellom hver time med film også.

  3. Jeg ville ikke spilt Final Fantasy om jeg så fikk 100kr timen for å gjøre det. Sammen med Metal Gear noe av det verste på markedet, ihvertfall av populære serier. Søppel.

    6123157[/snapback]

     

    :roll:

    6123181[/snapback]

     

    Vel, da gir jeg deg også en :roll: for den like ræva spill smaken din.

    Prøv å vær litt mindre arrogant neste gang.

  4. For det første så er ikke konsollen "ræva" som du så fint uttrykker det. For det andre så var det aldri Nintendos mål å ha en kraftigere maskin enn de andre.

    6097556[/snapback]

    Hardwaren er ræva når den er på nivå med forrige generasjon.

    Det er jo det den ikke er. Den er helt klart en nestegenerasjons-maskin. Den er mye, mye kraftigere enn konsollene fra forrige generasjon.

    6098784[/snapback]

     

    Er du helt på jordet ? Ingen av Wii spillene på E3 messen som viser det ihvertfall. Grafikken hittil er jo klart dårligere enn spillene som kom ut på lansering til Xbox f.eks.

     

    Lover ikke all verden det.

  5. Fillern? Hvorfor i all verden vil noen som er opptatt av spill og underholdningen en konsoll gir, synes det er dumt at ryktet ikke var sant? Helt uforståelig...  :nei:

    6097551[/snapback]

     

    Fillern fordi jeg postet et topic som muligens ikke viser seg å stemme. Altså falsk info. Ikke bra. Fillern.

    6097759[/snapback]

    Ok, men kvifor skreiv du "Haha" i første post?

     

    Kay

    6097806[/snapback]

     

    Alltid morsomt når store selskaper driter på draget. Som dessverre ikke stemte denne gangen. :(

     

    Ikke at Sony ikke har driti på draget men.. :!:

  6. Et viktig poeng for Nintendo med Wii var å tiltrekke seg utviklere. Det som skjer med folk som utvikler spill til PS3 og 360 er at de må bruke 3-4 år på et spill, fordi grafikken alene krever så utrolig mye tid når alt er i HD og det stilles krav til fotorealisme i animasjoner, teksturer og design. 80% av utviklingen går med til grafikk. Et av poengene til Iwata på E3-pressekonferansen i fjor var at det skulle være enkelt og raskt å lage spill til Wii, i forhold til de andre konsollene.

    6097943[/snapback]

     

    Det betyr jo også at veldig få 360 og PS3 spil vil komme til Nintendo. Vil være bortimout umulig å porte over til Wii. Ihvertfall uten masse ekstrarbeid for å nedgradere grafikken. Tror ikke så mange gidder det.

  7. For det første så er ikke konsollen "ræva" som du så fint uttrykker det. For det andre så var det aldri Nintendos mål å ha en kraftigere maskin enn de andre.

    6097556[/snapback]

     

    Hardwaren er ræva når den er på nivå med forrige generasjon. Hva skulle den ellers være ? Imponerende neste generasjon teknologi ?

    6097782[/snapback]

     

    Hardwaren er kraftigere enn Xbox, forrige generasjons kraftigste kontroll, og små barn som liker Mario bryr seg ikke om HD/BR, Prosessorer som koster masse og noen fiksfanterier som gjør at burken koster 4000 spenn, de går billig for å nå ut til Hvermannsen.

    Kontrolleren er det som gjør Wii next-gen.

    Slutt å vær bastant, du er det Newgroundere (ja jeg er med der) lukter ALT av...

    6097828[/snapback]

     

    Nja, ikke mye kraftigere enn Xbox tror jeg. Men tråden handler jo vitterlig om hvorfor den ikke er kraftigere ? Ikke at "kontrolleren er hva som gjør den next gen". Hadde de hatt vanlig kontroller kunne de laget den kraftigere for samme pris. Kontrolleren som garantert koster en del mer enn andres går jo på bekostning av hardwaren.

  8. For det første så er ikke konsollen "ræva" som du så fint uttrykker det. For det andre så var det aldri Nintendos mål å ha en kraftigere maskin enn de andre.

    6097556[/snapback]

     

    Hardwaren er ræva når den er på nivå med forrige generasjon. Hva skulle den ellers være ? Imponerende neste generasjon teknologi ?

  9. Fordi Nintendo brukte alle kostnadene på kontroll tullet. Hardwaren blir jo da bare gamle rester for at den ikke skal koste skjorta.

    6097251[/snapback]

    Nå roter du fælt.

     

    Selve konsollen har mer enn nok kraft for flotte spill, men det er ikke grafikken som er hovedpoenget her. Nintendo ønsker å nå ut til nye mennesker, og da må et mindre komplisert og skremmende kontrollsystem til, samt at prisen må være overkommelig.

    6097399[/snapback]

     

    Roter ? Hardwaren er ræva fordi kontrollene koster langt mer enn en vanlig kontroller selvsagt. Er jo ganske opplagt.

  10. - With the 500 dollar model, you won't be able to upgrade the hard drive. You are stuck with the 20GB hard drive.

     

    - It will come with a wired controller and bluetooth won't be supported at all in the 500 dollar model

     

    - The 500 dollar model won't have chromo lettering for "Playstation 3" like the 600 dollar. Just generic looking lettering that says "Playstation 3".

     

    http://www.gamesradar.com/gb/ps3/game/news...&sectionId=1006

     

    Haha.

  11. No blei eg oppriktigt SKUFFA,

     

    AVEAN må ete i seg dei orda han har spytta ut,

     

    det der va ingame ja..

     

    ein xbox 1 hadde klart sånn grafikk..

     

    der var hypen i ps3 ballongen gått tom..motorstorm trudde eg skulle bli nøkkelspilla til ps3 men det ser så sikkert ikkje sånn ut, skjønne GODT kvifor sony ikkje hadde med motorstorm på sin pressekonferanse. Dei hadde blitt kasta egg på..

    6086211[/snapback]

     

    Nei, nei, nei....

     

    Etter at du har kjøpt deg 1080p HDTV`en, til rimelige 50.000kr+, så vil du se hvilken fantastisk grafikk og innlevelse dette spillet vil gi deg.

     

    Maskin, TV, og dette spillet, ikke mer enn nesten 60.000kr til sammen. Herlig.

  12. Ikke kom med sånt tull, penneknekt. Som jeg har blitt fortalt av alle fanboysene her inne, ingenting som har vært vist av dette spillet har vært juks, ingenting har vært target renders. Alt er in-game.

     

    Traileren er også ekte selvsagt selv om spillet ser langt dårligere ut i de ordentlige gameplay videoene.

     

    Så du, jeg og IGN, tar rett og slett feil.

     

    Fanboysene her inne, som prøvde å ta livet av meg med tastaturene sine, har rett. Enkelt og greit.

     

    Jeg bøyer meg i støvet for dem.

  13. Her er gameplay video på 5 minutter. Viser helt tydelig hvor mye dårligere grafikken er enn i traileren. Grafikken er også veldig kornete, som på PS1 f.eks.

     

    http://www.jeux-france.com/downloads5880_w...-red-steel.html

     

    Bare right click for å laste ned.

     

    Så ikke kom her og kom her og skjell ut meg fordi jeg forteller sannheten...hoho.

    6081017[/snapback]

    Etter å ha sett den videoen, må jeg foreløpig le av alle påstander om at FPS vil bli best på Wii. Det ser jo bare pinlig ut når du prøver å snu deg rundt eller se rundt et hjørne, når siktet blir dratt helt ut i kanten på skjermen og alt går så tregt. Og folk klager på at vanlige amepads er trege? Fnys.

     

    Enten har UbiSoft gjort noe galt her, eller så er blir FPS lite spillbart på denne maskinen. Synd hvis spillbarheten blir slik, for den hadde virkelig potensiale :no:

     

    Edit: snakker ikke om grafikk her, hvis noen måtte tro det.

    6081083[/snapback]

     

    Også lagt merke til dette. Er på samme måte i det nye Metroid spillet også så jeg. Man styrer siktet rundt på skjermen, akkurat som man styrer pilen med musa på PC i windows f.eks, og ikke selve bildet når man titter rundt som jo er vanlig i skytespill.

    Man må altså dra siktet "ut av skjermen" for å titte rundt omkring.

     

    Er jo helt på trynet hvis det blir slik.

×
×
  • Opprett ny...