Gå til innhold

Pingo68

Medlemmer
  • Innlegg

    1 286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pingo68

  1. Hei.

     

    Midgard (A) er en norsk guild på Aszune (PVE) som i disse dager jakter på en ny healer for vår progresjon gruppe da vi mistet et par av healerne rett før jul.

     

    Er du en holy paladin, mistweaver monk eller resto druid med ambisjoner om å raide med fokus på progresjon så er du det vi leter etter. Du bør dog ha et dps offspec med tilhørende gear da vi alt har 2 sterke healere i form av en shaman og en priest.

     

    Skulle det også finnes en mage som har lyst til å være med på laget så ta gjerne kontakt.

     

    Progresjon per i dag: MV (6/6) og HoF (3/6) i normal mode. Ambisjonene er full clear på normal mode samt noen heroics.

     

    Raidtider er: torsdag og søndag 20.00 - 23.00.

     

    Ta gjerne kontakt ingame med enten Ulvinne, Shili eller Emirie. Alternativt ta en titt på wowmidgard.guildlaunch.com.

     

    På forhånd takk.

  2. Midgard er en norsk guild på Aszune som leter etter et par-tre forsterkninger til sin progressgruppe i Dragon Soul. For øyeblikket har vi 3/8 HC, og for å kunne progressere videre trengs det nytt blod :-)

     

    På ønskelista står følgende:

    • Rogue (combat)
    • Warlock
    • DK (frost med blood som offspec)

    For å kunne bli tatt opp til vurdering så krever vi minimum 8/8 på normal mode og ilvl 390 ++. Full enchanta og gemmet er en selvfølge, epic gems et pluss. I og med at vi er en "voksen" guild så foretrekker vi at nye medlemmer er 20 år +. Unntak gjøres selvfølgelig for ungdommer med ferdighetene og oppførsel i orden :-)

     

    Vi tar selvfølgelig imot folk som ønsker å bli med oss på casual basis.

     

    Raiddagene er onsdag og mandag fra klokken 20.30 til 23.00. I tillegg blir det som oftest kjørt casual runs i helgene.

    Vi bruker Teamspeak 3.

     

    På forhånd takk for oppmerksomheten

     

    Ulvinne (mulig å nå meg ingame de fleste dager, alternativt skype: Pingo68)

     

    http://wowmidgard.guildlaunch.com/

  3. So lenge dei ikkje hadde sagt noko so kan dei umulig bli sure på deg, visst dei blir det høyres det ut som ein gjeng med idioter og då ville eg ha vurdert å bytte guild.

     

    Kan da neppe være noe tvil om det. Hva faen skal en rogue med mail boots? Forundrer meg ikke om at roguen hadde fått dem om han eller hun hadde rolla høyest, for så å trade det med hun som tapte rollen.

     

    Spør du meg, leave guilden. Er ikke bryet verdt med slike holdninger.

  4. Bleh, åssen ilvl må jeg egentlig ha på gearet mitt for å komme meg inn i HoR på heroic? Har noen småkjedelige trinkets og en dårlig offhand (spiller enhancementshaman), mens resten av gearet mitt er som regel på ilvl 232 eller mer. wink.gif

     

    Usikker på ilvl, men du trenger minimum 4500 i gearscore for å komme inn. Tilsvarer vel ilvl 220 eller noe slikt?

  5. Hordesiden på Aszune er helt død, i alle fall om man driver på å levler opp en karakter. Du skal egentlig ha flaks om man i det hele tatt finner en gruppe til instancer på veien opp til 80. Har en hunter der som jeg jobber med i disse dager av ren kjedsomhet. Kunne godt tenkt meg å gjøre de forskjellige instancene på veien opp, men neida :-)

     

    På alliansesiden er det full rulle hele tiden. Sjelden noe problem å finne grupper, stadig vekk noen som levler ett eller annet. Dog kan det være kjipt når man dinger 80 og skal gå heroics. Opplever til stadighet trøbbel med å finne dps til heroics, merkelig nok.

  6. Gogo, levl en rogue til 70 og prøv å pvp uten cooldowns. glhf

     

    Har ikke noe imot cooldowns, men synes det er ille at en rogue aldri prøver seg uten at han eller hun har alle cooldowns oppe. Og da mener jeg alle. Skulle vel tatt seg ut at jeg som BM speccet hunter skulle vente til at Bestial Wrath og Intimidation var oppe til enhver tid.

     

    Rogues får ingen sympati fra min side. Selve klassen er overbefolket av reddharer som ikke mestrer selve pvp-biten. Men all honør til de få som faktisk gjør ære på klassen sin.

  7. Hvis du mener at motsatt side av WSG er i combat sA er det jo greit...

     

    Altså, for at en hunter i det hele tatt skal kunne sende et pet etter deg så må du være innenfor synlig range for hunteren. Enkelt og greitt. Det er faktisk en begrensning i hvor langt et "target" kan være unna for at en hunter i det hele tatt kan sende dyret på vedkommende.

     

    Hendt seg mang en gang at jeg ser en rogue på lang avstand, men avstanden er for langt til at dyret mitt "reagerer". Er du riktignok nærme nok så hjelper det lite å gå i stealth. Bruke en eller annen cooldown er da tingen for å komme seg unna.

     

    Personlig synes jeg det er fryd og gammen å kunne knerte enhver rogue som er i nærheten. Faktisk hovedpri i enhver sammenheng. Mektig lei disse cool down baserte roguene som ikke tør å gå i fair kamper :!:

×
×
  • Opprett ny...