Gå til innhold

Ithkul

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ithkul

  1. Synes ikke det med støv er så problematisk.

    Det med støy er en annen ting, men velger man rett komponenter så kan det jo bli ganske stille.

     

    Det som jeg synes er fro dumt med kabinettet er at de delene som hadde vært "kule" å vise fram,, står i bunnen. Altså hovedkortet med skjermkort og annet. Ingen vits i å vise fram PSU, harddisker og DVD-brenner liksom.

     

    Skulle jeg ha skaffet meg et slikt hovedkort så ville jeg da vist fram hovedkortet med alle komponetene og ikke de kjedlige grå eller svarte boksene.

     

    Samt at det er dårlig plass til vannkjøling....

     

    Ser en annen tråd hvor det er bilder av hovedkort både i over etasjen og under etasjen. Den blir anbefalt av de fleste i tråden.

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=801025

  2. Det er litt artig å si at Oblivion var en nedtur iforhold til Morrowind. Jeg ønsker med dette innlegge i sette leseren inn i hoved elementene rundt spillene som er involvert i skapelsen av Fallout 3.

     

    Jeg har spilt og rundet alle Elder scrolls spillene;

    Arena

    DaggerFall

    Morrowind

    Oblivion

     

    Arena var fantastisk iforhold til da tidens teknologi. DaggerFall var gedigent. Morrowind var for min den nedtur, men så kom Oblivion som en opptur igjen. Den største nedturen fra Morrowind til Oblivion var lovet om bedre AI, uten at den synlig var forbedret.

     

    Så videre til Fallout titlene, som jeg også har spilt og runnet;

    Fallout 1

    Fallout 2

    Fallout 3

     

    Dybden i karakter bygging i Fallout er dypere og mer fritt enn i Elder Scrolls. Du blir ikke tvunget til å kun bli bedre i skills du bruker, men har disse valgene selv. Du har også tilleggs *perk*er som gir deg en dypere personlighet (jinxed f.eks gjør at du og alle rundt deg har flere uhell. Dette er morro i en kombinasjon med max luck). Visuelt var fallout 1 og 2 identiske. Det var kun innholdet som var endret. Fallout 1's spill tid var rundt 12-24 timer, mens Fallout 2 på nesten det 5 dobbelte. Det er mer av alt i Fallout 2. Likevel er mitt personlige inntrykk at Fallout 1's historie hadde en bedre handling enn nr.2.

     

    Så konklusjonen min er at dersom vi får det visuelle og interaktive fra Oblivion, kombinert med innhold fra fallout serien har vi virkelig noe å glede oss til.

     

    Anbefaler alle som ikke har prøvd fallout spillene å prøve disse litt. Fallout 1 er da å anbefale for spillet er raskere å runne. Og som produsenten sier er historien i Fallout 3 tettere knyttet til Fallout 1.

     

    Lykke til, og vi har alle her til felles at vi gleder oss til å spille Fallout 3 :)

     

     

    Edit:

    Ønsker å legge til at det var en 2-3 titler til Elder scrolls ; redguard, battlespire. men disse var litt avvikende fra de andre spillene for spilleren hadde mindre frihet.

     

    Og for fallout titlene hadde vi Fallout Tactics som også begrenset spillerens frihet.

  3. CS! den gangen det var ganske nytt og folk ikke viste hvordan man replacer lyder... vi satt på lan og måtte teste ut å bytte lyden på den lille maskin pistolen til CS (husker ikke navnet. den med 30 skudd og lyd demper). lyden vi valgte var fra AVP. Vi var skikkelig overtrøtte og når vi hørte den lille pistolen si BANGBANGBANGBANG holdt vi på å dø av latter. :dribble:

  4. godt vi ikke har like smak alle og enhver. kan være enig at det er litt for obvious at de er fulle av silikon, men jeg er av den oppfattning at jenter har preget oss gutter til å ikke like silikon fordi det får jentene til å "ikke føle seg bra nok". vi er alt for lett påvirkelig. vær den du er, og lik det du selv vil like. :hmm:

  5. Skulle gjerne hatt en link til dere her, men jeg har ingen og det er ikke lov å poste piratlinker, noe jeg og dere respekterer. Hva som blir postet oss privat imellom er det ingen som har noe med.

     

    Grunden til at jeg laget denne tråden er å få kontakt med noen som har sett eller prøvd demoen. Jeg har observert på www.elderscrolls.com at diverse firmaer som GameSpy, IGN, GameSpot etc har spilt demoen.

     

    Er det noen som har noe mer info? Lest og funnet noe om demoen på diverse forum? Unngå å gi direkte pirat linker da posten vil bli sensurer eller

    Vi ville alle likt å hatt en liten demo å prøve. :dribble:

     

    Edit: trykkleif

  6. Har en enchanter med rimelig høy level. runna morrowing og den første expantion, men ikke bloodmoon eller hva den heter. er en stund siden jeg har spilt. har et sett med daedric armour som gir speed og et som gir styrke. så jeg kan regulere disse til å få mest mulig skade og bevegelses hastighet.

     

    enchanter tinga mine i butikken nå da, for selv om jeg har 100 enchant så kan jeg ikke lage konge permanent enchantments. lager mine perma enchantments slik at de har 1-27 eller 1-51 og tar de av og på til jeg får høy nok bonus fra de. dermed får jeg høyere buffs fra utstyret enn om jeg hadde 14-14. test det ut selv. har masse ringer som har diverse magi. pøser ut 100-100 fire damage eller frost damage. ganske morro. mot monster som reflekterer magi tilbake bruker jeg det konge flamme sverdet eller frost sverdet som mann får på slutten. har også daedric crisent eller hva det heter. ser ut som en kvart måne. har også uber hammeren som er så stor, men bruker den sjelden.

     

    har også en fin ammulet man får når man er guildmaster i mage guild. den gir resistance mot normal damage eller noe sånt trur jeg. har også mark i "basen" min hos creep. så hvis jeg bærer for mye drar jeg bare dit. så teleporter jeg meg via mageguild og sprinter av sted med uber speed enchantments.

     

    dere viste vel at enchant er imba i morrowind? :dribble:

     

    de retter på dette i oblivion. :ermm:

     

    edit: har over en mill i kontanter + verdier. har nesten alt som er verdt å ha fra morrowind+ første expantion.

  7. Så fint å se at folk tar "posten" seriøst. Og hats off, for bra poeng.

     

    Morrowind plus: Mods, grafikk, handmade quest, dungeons

    Morrowind minus: Mangler customization of character class, og noe begrenset størrelse messig. "Feelingen" mangler.

     

    Daggerfall plus: "Feelingen" er der, i hverfall forhold til da tidens teknologi. Stor valgfrihet ved character class customization ol. Stoooooor verden. kjøpe hus,båt,hest, ol.

    Daggerfall minus: bugs i random quests og dungeons, dårlig grafikk, alt ser for likt ut.

     

    konklusjon: hvis man tar hensyn til at daggerfall er et gammelt spill vinnet det. Sammenligner man med dagens spill vinner morrowind. Men til syvende og sist er det opp til hver enkelt å gjøre seg opp sin egen mening.

     

     

    takk for bra innlegg. keep it up :thumbup:

     

    p.s. Vi gleder oss alle til Oblivion. håper vi får det beste av alt. :dribble:

  8. Ville bare starte en tråd hvor leserne kan si sin mening om disse spillene. Hoved topic er "Hvilket spill er best : Daggerfall eller Morrowind?"

     

    Rent grafikkmessig vil jeg si at Morrowind knuser Daggerfall. Morrowind er nyere og har da selvfølgelig bedre grafikk. Men hva med det rollespill-messige biten?

     

    Jeg personlig syns Daggerfall er bedre med fokus på rollespill biten. Fordi: Mer detaljert valg når du "customize your own class". Du kan velge spesial strengths/ weaknesses. som foreksempel "Critical weakness to poison" og da få lettere levelups. Du kan følge opp med "Bonus to hit humaniod" og "Expertice Longsword" noe som er top for en warrior. Du kan også legge til flere weakness slik at du får flere hitpoints per levelup. Og du kan velge hastighet i gameflow. Dersom du lar monstrene ha fortere bevegelser får du raskere levelups. etc

     

    Vidre er daggerfall bedre fordi du kan kjøpe hest, hus, båt, etc. Du har en mye større verden å bevege deg rundt i. Du har rett og slett flere valg og mer frihet. Masse random generated quests. noe du ikke finner i morrowind. Morrowind har lite å tilby ved å spille spillet en gang til. Der har daggerfall mer å tilby (random quests, sykt stor spillverden)

     

    Det eneste Morrowind vinner på er grafikk. Selv måten du får levelups er svakere enn i daggerfall. Men dette er min mening. Hva med din? :D

     

    Edit: trykkleif

  9. Hvis denne tråden går over til å være en ren telletråd, uten gode begrunnelser og forklaringer, så blir den stengt eller flyttet off-topic. Så er det sagt.

    Ok. forandrer topic til "Savage 2" om administrator krever det. Ville igrunnen se om folk hadde noen interesante spill titler i kikkerten. Er det ikke det forum er til? dele meninger og nyheter med andre? Ser ut som dere har sterke pålegg om å stenge/flytte tråder her. så trist.. :cry:

  10. Begynner denne tråden med et team vs team spill som er på vei : Savage2 fra S2games

     

    For de som ikke har spilt savage1 kan det beskrives som en mix av CS og Dungenon master.

     

    To team spiller mot hverandre (Human vs Beast) hvert av lagene har en commander. Denne commanderen bygger base og forsker frem våpen, units, items osv. De andre spillerene på laget styrer units. Hver unit kan bygge, hente resurser eller kjempe mot det andre teamet. Alt fra "sniper våpen" til melee våpen er å få tak i. F.eks kan humans ta med seg "medi pack" som healer noe av helsen, men beast kan bruke "life stealing" melee våpen.

     

    Husker ikke linken til dette spillet, men jeg spiller det hver dag. Det vil si savage 1. Savage 2 er ikke å få tak i ennå. Søk på "savage s2games". Det er gratis å laste ned nå. skal legge til link senere. :thumbup:

     

    Hviket spill ser du frem til? (helts mindre profilerte spill) ;)

  11. Kunne tenkt meg en 18++ verson av spillet ja. men får nøye meg med moderate menger gore.

     

    Spilte Arena da jeg var 13. kom langt, men runnet det aldri. Har spilt så si alle RPG spill det går å få tak i etter det. (might and magic serien, fallout, diablo, ultima spella, mmorpgs.. etc etc). runna daggerfall, morrowind med expantion.

     

    Gleder meg til Oblivion. blir vel litt map-making-101 på meg da.

     

    men blod med reflecterende effects? ja takk :D

×
×
  • Opprett ny...