Gå til innhold

Zoxc

Medlemmer
  • Innlegg

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zoxc

  1.  

    Neinei, da blir det ingen vinnere i dagens luke da.. Sikker på at du hadde brukt like kort tid på å finne svaret på det første spørsmålet som du brukte på å skrive at det ikke finnes et riktig svar.

     

    Det riktige svaret er rett og slett bare "Ja". Du kan overklokke med BCLK på både Ivy Bridge og Haswell. "Ja, akkurat som på forrige generasjons prosessorer" stemmer ikke fordi på Haswell kan du øke BCLK uten at det har en effekt på systemer som ikke burde overklokkes. Det er altså ikke akkurat det samme som på Ivy Bridge. "Ja, og det gikk ikke an på forrige generasjons prosessorer" stemmer heller ikke siden du kan overklokke med BCLK på Ivy Bridge. Og til slutt er "Nei" bare feil.

    • Liker 1
  2. Irriterende fad med disse mekaniske tastaturene. Kan skjønne at de er populære blant skribenter, men "nylanseringen" av gammel teknologi blant folk som ikke vet hva en diskett er har jeg lite til overs for.

     

    Hvordan noen kan forsvare et såkalt mekanisk tastatur til en 1000 lapp med bilde av en kobra på, da jeg har hatt slike i garasjen som fungerer på samme måte siden tidlig 90-tall. Ja, det er for meg et mysterium.

     

    Om "kidsa" der ute vil ha et sikkelig tastatur kan de oppsøke arbeidsplassene til mor og far, eller gå på loftet. Der finner de sikkert de typiske Keytronic-tastaturene med grå spacetast. Fungerer vel så bra.

     

    Edit: Typo... og det er sikkert flere der de kommer fra.

     

    Jeg er nå av den meningen at hvis du bruker noe mye, så er det verdt pengene å investere i det.

     

    Jeg bruker tastaturet _mye_ på jobb, i ca 8 timer hver dag, samt en del hjemme, og har derfor 2 mekaniske tastatur.

     

    Først fikk jeg meg et Filco Majestouch 2 tastaur med Cherry MX Brown (http://www.keyboardc...asp?PRODUCT=834), Er et bra tastatur, men følte ikke at det var helt 100%. Så det har jeg hjemme.

     

    Etter en stund fant jeg ut at jeg måtte prøve et annet, og da ble valget et Topre Realforce 103UB 55g (http://elitekeyboard...e&pid=rf_se02c0). Dette tastaturet synes jeg er helt fantastisk, og det har jeg derfor tatt med på jobb (trykker jo tross alt på det 8 timer til dagen).

     

    Jeg har ingen problem med å investere 1500 kr i det som jeg anser til å være mitt 'hovedverktøy' på jobb. Og jeg synes nå at det er helt forferdelig å bruke vanlige tastatur :)

     

    Og bare for å nevne det, så er ikke det Topre tastaturet 100% mekanisk. Det er en hybrid mellom mekanisk og Rubber Dome.

     

    Hvor fant du Realforce til 1500 kr? :wee:

×
×
  • Opprett ny...