Gå til innhold

DashN

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DashN

  1. Hei.

     

    Hvis jeg skjønner dette riktig så bruker du muligens kabelen (vga basert) som fulgte med skjermen og bruker en overgang for å kunne bruke dvi inngangen på skermen.

    Har du prøvd å bare koble kabelen til vga inngangen på skjermen uten denne overgangen?

    Jeg har en mistanke om det er enten dvi inngangen som er synderen eller at vga kabelen som bør erstattes med en ren dvi kabel.

     

    cheers!

  2. DashN, du har noe der..  ;)

     

     

    Stå på  :thumbup:

     

     

     

    TFS

    Takker TFS.

     

    Jeg har også vært aktiv poster på Martijn's fantastic, but unofficial Jan hammer fan page

    Noen sanger er som ikke er på min webside eller så de ovenfornevnte sidene (urørt osv.) kan lastes ned der.

    De er kanskje litt mer i jan hammer kategorien.. (så dere er hærved advart :p )

     

    ps. Er det flere Renoise brukere der ute enn meg? gi meg et vink.. er interessert i å høre hva dere syns om programmet og deres erfaringer. Jeg har iallefall nesten sluttet med pianoroll innplotting av noter heretter (i sonar osv).

     

    DashN

  3. Slutta og lage musikk på PC den dagen NT-basert OS ble et krav. Med andre ord, når jeg ikke kunne bruke FastTracker og Impulse Tracker lengre. Har drevet med Mod-laging siden Amiga 500 med Modtracker (tror jeg det hete), så PC med ScreamTracker, FastTracker og Impulse Tracker.

     

    Har testa Reason, Fruity Loops og div. andre musikk program på PC, men synes ikke det blir det samme...

    Hei!

     

    Jeg har brukt de fleste av de musikkprogrammene du nevner og har sett etter et slikt program på pc. Jeg har funnet det. Det kalles Renoise og er en win32 bit cloning av noisetracker fra amiga tiden. Det som er bra med Renoise er at den takler midi (som sonar og cubase), Vst synther og effekter samt samples (som er kjent fra amiga). Og ikke minst den har den klassiske nedover scrollingen som vi fra amiga tiden har mer til overs for. Jeg holdt på nesten å glemme at det faktisk også støtter asio så pcen ikke strever for mye.

     

    Etter retningslinjene så kan jeg ikke reklamere for programmet .. men du finner det enkelt med å søke etter det med google eller lignende.

     

    Min hjemmeside heter DashNbeyond hvor du kan høre på eksempler der jeg har laget musikkstykker med dette programmet blant andre.

×
×
  • Opprett ny...