Gå til innhold

Chivas

Medlemmer
  • Innlegg

    2 328
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chivas

  1. Quakecry skrev (På 3.7.2021 den 0.31):

    Skjermen på min S21 Ultra tok kveld for en ukes tid siden, så skal få ny telefon fra Telia nå. Brukte telefonen, så gikk skjermen plutselig i svart, og det kom aldri noe bilde igjen. Dette er vistnok et problem flere har hatt. 

    Hei.

     

    Skjedde med meg nå. Er det noen quickfix her, eller bare å levere inn?

  2. gurka skrev (På 21.6.2020 den 8.52):

    Kan melde om ca. 1,5 dag med batteritid på min s20 snapdragon ved bruk av youtube, facebook, chrome osv. (så lenge jeg ikke spiller noe som drar mye batteri, som jeg gjør iblant). Så det var noen som tidligere sa at Pogo ikke fungerte på s20. Det har jeg ikke merket noe til enda.

    Vil anbefale alle å skru ned tiden for skjermanimasjoner i "developer options". Telefonen ble enda mer snappy(hurtig/smooth) etter dette.

    Meget fornøyd med telefonen så langt jeg også. Meget fine bilder, og S20 har også en fin størrelse der den hverken er for stor eller for liten.

    Hvor eksakt finner jeg det med skjermanimasjon? (har norsk språk)

     

    Ellers virker det som at batteritiden ikke er så god som det føltes i begynnelsen (gjelder S20+). Den holder riktignok en dag, men er nesten helt tom når jeg setter den til lading på natta. Gikk fra Xperia1, og den hadde alltid en god del suppe igjen på samme tidspunkt før lading.

  3. Nidar2 skrev (2 timer siden):

    Så nå får du ta backup selv med skjermlås/fingerprint aktivert?

    Har selv hadde dette problemet og det var uløselig. Fikk heller ikke Google Pay til å virke med NFC samt flere andre problemer jeg ikke lenger husker. Telefonen gikk i retur. Det minste man kan forvente er at googles tjenester som backup osv. virker når man kjøper ny telefon. Ja, nå husker jeg - både snap og messenger var utrolig trege med å komme inn, og man måtte fysisk åpne appen for å se om det var kommet meldinger.

    Ja, bruker fingeravtrykk og står at den tar backup, og jeg kan nå også tvinge backup (var grået ut tidligere).

    Av de andre tingene du nevner, bruker jeg kun messenger, og den fungerer normalt.

     

  4. Chivas skrev (På 12.6.2020 den 12.22):

    Ja, fant ut at jeg må slå av pin/fingeravtrykk for at backup skal starte. Problemet er jo at man må registrere nytt fingeravtrykk etter backup, som igjen disabler backupen...huh, skal jo ikke være slik.

     

    Ser også ut til at Google har kjent til problemet siden 2016 og jobber med en fiks (sic!), men første gang jeg opplever dette.

    Til info så ser det ut til at problemet har løst seg selv - ser at den nå har begynt å ta backup :)  Jeg ser fortsatt ingen mulighet for å gjenopprette tidligere backuper, dog (som f.eks fra tidligere tlf)

  5. Ja, fant ut at jeg må slå av pin/fingeravtrykk for at backup skal starte. Problemet er jo at man må registrere nytt fingeravtrykk etter backup, som igjen disabler backupen...huh, skal jo ikke være slik.

     

    Ser også ut til at Google har kjent til problemet siden 2016 og jobber med en fiks (sic!), men første gang jeg opplever dette.

  6. Hei.

    Har gått til anskaffelse av en S20+ og sliter med at den ikke gjør backup til Google-kontoen. Den står kun med meldingen "Venter på å sikkerhetskopiere"

    Kjenner dere til dette, og er det noen løsning?

    - Har restartet tlf, slått av/på sikkerhetskopiering uten hell.

    En annen ting jeg også stusset over var at jeg ikke fikk gjenopprettet fra en annen backup. Mener jeg alltid har hatt dette valget før ved bytte av tlf. 

    Prøver og gjenopprette fra Xperia 1, og går jeg inn på den tlf så virker Google backup som den skal

     

    Forøvrig har S20+ hentet kontakter og jeg får tilgang til Photos, så kontoen min snakker den med.

  7. Kuleberg skrev (3 timer siden):

    Jeg vil gjerne komme med en liten advarsel her. 

    Jeg, sammen med mange andre, har store problemer med Galaxy Wach i kombinasjon med Telenor eSim. Når klokka gpr i stand-alone og mobilnett er tilkoblet, henger klokka seg kraftig opp og blir rett og slett ubrukelig. Ser ut som at dette kun skjer med Telenor av en eller annen grund. Det er opprettet en facebookgruppe i håp om at vi blir mange nok som kan stå sammen i klagen, da verken samsung eller Telenor vil ta tak i dette. 

    Vet også om tilfelle galaxy watch active 2 og Talkmore esim går smertefritt. Har heller ikke hørt om noen med andre enn Telenor abonnement som har samme problemet. 

    For min del var hele vitsen med kjøpet å kunne være tilgjengelig uten telefonen, så dette er svært skuffende. 

    Er det fler her med samme problemet? 

    Greit å vite. Endte opp med å ta med tilbehør for 1500,- istedet - så kan man heller slå til på klokka på et evt godt tilbud senere.

  8. Mener Sony er ganske gode på oppdateringer. De er close to Android One, og de sedvanlige sikkerhetsoppdateringene kommer relativt ofte. Har hatt endel Samsung, og der oppdaterer de vel 1-2 ggr, og knapt til nyere Android før fokuset er på neste modell (dog, mulig dette har forandret seg siste år?) 

    Summasummarum er de ihvertfall bedre enn Samsung på dette.

  9. Nizzen skrev (1 time siden):

    Passmark LOL

     

    5820k overklokka til 4.2- 4.5ghz med cache på 3500mhz+ og 3200cl 13/14 på minnet yter bedre/likt som Ryzen 3000 overklokka i de fleste spill. 

    5820k er en ulv i fåreklær til gaming :p

    Interessant...kanskje jeg må sjekke ut overklokking-muligheter for denne. Har kjørt stock hele tiden, men nå med alderen må den kanskje pushes litt :) 

×
×
  • Opprett ny...