Gå til innhold

Ted

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ted

  1. Sykt skeptisk pga. jeg spiller gjennom Divinity serien nå. Eneren er utrulig lite engasjerende, men jeg håper toeren gir bedre forhåpninger til hva denne utvikleren kan få til med BG3.

    Kjøp av BG3 blir det nok uansett... utfordringen spill som dette gir er altfor tilfredsstillende. Bonus hvis historien er bra, sjarmerende grafikk, ordentlig unikt gear, karakter utvikling som i BG1/BG2 og mer gøyale kamper.

    Seriøst, bossene i divinity 1 er en vits ???

  2. Har chili og jeg bruker nettet hele tiden. Min gj. snittlige skjermtid ligger på ca. 6,5 timer hver dag. Deler nett. Ser youtube, netflix og mer. Jeg bruker omtrentlig aldri wifi når det er tilgjengelig. Fantastisk abonnement. It just works!

     

    Har hittil brukt 40 Gb, og det fornyes om 3 dager. Jeg er glad for at dere som skambruker dette abonnementet blir kastet ut, slik at jeg har muligheten til å fortsatt ha det.

    • Liker 1
  3. Jeg er strålende fornøyd! Har full forståelse for at de må kaste ut de som bruker dette som bredbåndserstatning. Jeg surfer hver dag mye og ser på netflix og viaplay litt hver dag, og deler nett med sønnen min når vi er på tur, samt enkelte enheter hjemme. Jeg er ikke i nærheten av 50 GB i mnd. Telia ville ha meg tilbake på det største abonnememtet til under halvpris av ordinærpris, nei takk!

     

    Eneste jeg mangler fra chili nå er tvillingsim, da hadde det vært helt perfekt!

  4. Hei,

     

    Noen som vet om arbeidsgiver kan tvinge meg til å tømme askebeger? Ikke snakk om sånne småe dere finner på restaurantbord, men store som postkasser. Hater lukta, og regelrett kjipt å få på jobbklærne siden man snakker med mennesker hele dagen.

     

    takker for svar! :)

  5. Aldri spilt hverken AC eller batman, og for meg var dette en særdeles fornøyelig opplevelse i starten, men de siste oppdragene var jeg meste ute etter å fullføre spillet. Meget bra grafikk. Kampsystemet var for min del ingenting å klage på, men skulle ønske at det var en grense for hvor mange orker som blir slengt etter deg. Questa ble veldig generisk etter en stund. Klatringen mangler noe flyt.

     

    Nemsis systemet er i utgangspunktet helt genialt! Dessverre ikke utnyttet godt nok. For eks. er det lite progresjon i nemesis systemet uten at en selv er til stede, og hvor en skal påse at din warcheif overlever en jakt må du faktisk aktivere dette som en quest først. En skulle heller sett at denne jakten hadde tatt sted uten at en selv måtte være til stede.

     

    8/10 er min vurdering, fantastisk 2 dagers moro.

  6. Hadde jeg lest denne anmeldelsen like etter jeg prøvde DS2 for første gang ville jeg vært helt enig i denne anmeldelsen. Bestemte meg for å gi det en real sjanse, og etter 3 timer med urettferdige (hoppeknappen på pc er bugget(?)) og rettferdige dødsfall kan jeg fastslå at dette spillet er så langt det beste jeg har spilt hittil i 2014. Det at jeg må ha en plan i omtrent hver kamp er utrulig deilig, og dette er det første spillet på mange år hvor jeg endelig har fått kjenne på mesteringsfølelsen igjen.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...