Gå til innhold

viggo.navarsete

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av viggo.navarsete

  1. Den du nevnte, https://prisguiden.no/produkt/lenovo-thinkpad-t530-i7-3610qm-180gb-ssd-162731, så jo bra ut, men kunne kanskje tenkt meg 8GB RAM når jeg først kjøpte.

    Jeg utvikler i Java (mest server-side), så noe touch-støtte er ikke et primært behov for meg:)

    Et godt tastatur er et must ja, og at den har godt batteri og er lett å bære. Lurer på om Mac blir et for stort steg for meg siden jeg ikke har noen epler hjemme fra før.

     

    Noen andre proffmaskiner som kan matche opp mot Lenovo ThinkPad T530 (med unntak av Mac..)?

  2. Jeg har aldri brukt en Mac(!) før, så lurer på om spranget er for stort for meg å gå heelt dit?! Ellers sikter jeg mot "proff" laptopene ja, helt klart.

    Jeg har selv en 17" til hjemmebruk, og er enig i at den ikke blir portabel nok når jeg skal ut til kunder her og der mange ganger i uka. Tipper en 15" er det riktige for meg, med mulighet for å bruke en docking station.

    Angående miljø så kommer jeg nok til å installere en linux variant på den, har kjørt Ubuntu de siste årene.

  3. Hei,

    er på utkikk etter en ny laptop for utvikling. Har ikke særlig begrensing på budsjett, så jeg lurer på hva som er bra nå for tiden. Hvilket merke?

    Vil gjerne ha en laptop som er lett å bære, mye RAM, SSD disk, en bra prosessor, bra skjerm. Er det noen merker som skiller seg ut som bedre enn andre? Noen som er mer solid enn andre? Noen jeg absolutt bør styre unna? Om jeg får et par merker å gå ut fra så kan jeg nok sammenligne mer i detaljer selv:)

  4. Har forresten sammenlignet Asus N75SF mot Asus N73SV, og den eneste forskjellen jeg kan se er type grafikkort som følger med. For en gamer er nok det viktig, men for meg så var ikke det det viktigeste, så jeg kjøpte faktisk en Asus N73SV i forrige uke. Har lest om folk som har klaget på tastaturet, og jeg er enig, det ER et rart tastatur! Håper den biten har blitt bedre på N75SF, fint om jeg får oppdatering på det, kanskje jeg leverer tilbake min og får en ny da:)

  5. For de som ikke får dekket telefonregningen av jobben (f.eks. de av oss som har gitt Android til barna), kan det være nyttig å bare tillate datatrafikk gjennom wifi. Ellers ryker man fort på en smell på telefonregninga...

     

    Jeg har ikke funnet det, men det virker rart at det ikke finnes en enkel checkbox for å si at datatrafikk bare skal tillates gjennom wifi. Jeg skjønner at teleselskapene ikke vil se en slik funksjon, men Android er jo "åpent" og burde støtte det forbrukerne vil ha :)

  6. Noen som vet om Telenor pleier å være treg med å legge ut nye modeller i sin nettbutikk? Ser ikke HTC Desire der enda. Eller pleier de ikke legge ut modeller på forhåndsbestilling.

     

    Har sett et Telenor-abonnement som jeg faktisk kun vil ende opp med ca 50 kr mer i mnd med mitt forbruk i dag, og da kan jeg jo kanskje binde med til 12 mnd og få den til en rimeligere pris.

     

    Jeg ringte faktisk til kundeservice for Telenor sin nettbutikk i forrige uke for å høre om HTC Desire...og de visste ikke engang hvilken telefon det var. Så da ble jeg litt skuffet over hele nettbutikken til Telenor. Trodde de var betalt for å holde seg oppdatert på hva som beveget seg på markedet jeg..vel vel, Elprice to the rescue ;)

  7. GMail notifications:

    Hei, de to første dagene fikk jeg notification hver gang jeg fikk en ny mail på Gmail kontoen min. Nå får jeg ikke det mer, og kan ikke erindre at jeg har endret på noen innstillinger som skal forårsake dette.

    Noen som vet hva dette kan skyldes? (jeg har installert ChompSMS, kan det ha noe å si?)

     

    LØSNING: Av en eller annen merkelig grunn så var ikke Auto-sync enabled under Data Synchronization. Da jeg enablet dette fikk jeg tilbake notifications for Gmail :)

  8. Man har da ÆØÅ, det har alltid vært tilgjengelig i Android. Menyspråket er engelsk, men det er jo strengt talt ikke noe problem for de fleste.

    Kraftpapir: Du har helt rett! Norsk ordliste finnes, og man får æ,ø og å ved å holde inne a eller o på querty tastaturet. Enkelt når man visste det, men for en ny android-bruker så behøvde jeg henvisning til det:)

    Nå er jeg mye mer happy :)

  9. Er det noen som vet om det i det hele tatt er mulig å få norsk språk og oppsett på HTC Magic? Jeg var i butikken og testet mobilen for et par dager siden, og ble blendet av hvor lekker den var og med alle mulige features, MEN uten å kunne sette norsk språk så mister man æ,ø og å, og da synes jeg at HTC Magic har fått seg en stygg ripe i lakken (nesten så jeg vurderer å levere den tilbake nå!!).

    Det står ikke på noen sider jeg har sett som selger HTC Magic at den ikke har støtte for norsk språk, og det synes jeg er veldig veldig uheldig!!

  10. Det spørs jo om du trenger en slik maskin til å utføre slike simple oppgaver... Selv bruker jeg en AMD K6-II 350 mhz prosessor og en kasse laget av tre...  :w00t:  Funker det også... Kosta meg, hmm... en hundrings eller no'  :cool:

     

    Stikkord: Loppis  :D

    6594317[/snapback]

     

    Helt enig, loppis er tingen:) Men, istedenfor en trekasse så vil jeg at det skal se "litt" bra ut, derfor vil jeg ha et kabinett til det. Det jeg putter inni trenger ikke være bleeding edge teknologi, der er nok bruktmarkedet rette plassen å lete :)

     

    SÅ: Hvilket kabinett anbefaler dere som er:

    1. Støysvakt

    2. Gir bra kjøling

    3. Ser litt fancy ut :)

    4. Er plass til en disk eller to

  11. Jeg har selv kjøpt denne og jeg jakter på en billig pentium M prosessor på ebay, har også kjøpt 1gb billig high density ram, men vet ikke om det funker på dette hovedkortet enda.

    Uansett så får du ganske mye for 800 inkl frakt i denne barebonen, selv om det begynner å bli gammelt så gjør den nytten.

    6587890[/snapback]

     

     

    Er det andre som også har anbefalinger? Det jeg mest lurer på er nok hvilket kabinett jeg skal bruke, det andre har jeg noenlunde peil på å plukke ut selv. Et lite støysvakt kabinett til en rimelig penge er det jeg er ute etter :)

  12. Hei,

     

    har allerede en stasjonær pc hjemme, men tenkte å bygge en server som skal kjøre Ubuntu på som jeg vil putte bort et sted slik at den bare surrer og går. Har tenkt å bruke den som web-server, ftp og lignende. Det kommer ikke til å være mye trafikk på den. Har ikke tenkt å bruke altfor mye penger på dette, minst mulig.

     

    Anbefalinger til hva jeg bør bygge? Tenkte å bruke totalt 3-4 tusen på alt tror jeg, inkl. kabinett, ram, hovedkort, prosessor og disk

×
×
  • Opprett ny...