Gå til innhold

SSS

Medlemmer
  • Innlegg

    226
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SSS

  1. Det er ikke noe kode som skal sendes ut, men kun at Telenor skal låse den opp via Apple, og deretter skal brukeren selv koble den opp mot Itunes. Så tror det skal være lik prosedyre for både Telenor og Djuice, men jeg ringer kundeservice imorgen tidlig og forhører meg :)

     

    Vi som bestillte tidlig igår er vel garantert første levering til uka eller? Har bestilt en svart 32gb, men som sagt er ubekreftet nå :S

  2. Man kan fremdeles få hvit 32GB for 4838,- på telekiosken, med djuice complete.

     

    Eneste problemet er at det ser ikke ut som at djuice (Telenor) gir ut operatørlåskoden gratis før 12 mnd. er gått. (Så på nettsidene deres nå nettopp.) (Har sett at TnM gjør det, merkelig om djuice som er et brand fra telenor ikke gjør det, menmen...)

     

    Hva er dine kilder angående dette? Har bestilt iphone med djuice complete, har videreført abb. Og ringte telenor kundeservice der de sa med engang jeg får telefonen åpner de den slik at jeg kan bruke mitt Tele2 simkort, til jeg får mitt nye Telenor sim. Må bare ringe kundeservice for å få den låst opp.

     

    Så tror nok de samme reglene gjelder for rene Telenor abb og Djucie abb. Skal ikke være noe forskjell på dette.

  3. Hei!

     

    Jeg skal ha en printer som er trådløs (går over det trådløset nettet). Noen som har tips til det beste valget? Skal printe ut mest dokumenter o.l. Ikke mye bilder i høy kvalitet. Pris maks 2500 kr.

     

    Har sett på Canon Pixma IP5200R, er denne bra?

    Har tidligere hatt IP4200 og den var jeg fornøyd med.

     

     

     

    På forhånd takk :)

  4. T7100 har 2MB cache, mens resten har 4MB cache. Så spranget fra T7100 til T7300 er vel størst når man tenker ytelse/pris. Jeg mener at det er fornuftig å oppgradere fra T7100 til T7300. Deretter synes jeg prisen blir litt i stiveste laget.

     

     

    Spørsmål: Noen som vet om det er mulig å få XP på m1330 ?

  5. Om du søker på 1520 så er det en god del emner med Dell 1520 vs. "xxx" i tittelen.

    Står flere ganger i de postene at byggekvaliteten er dårlig.

     

    Min far har en Dell han bruker på jobb, og byggekvaliteten er fantastisk. Håper at disse nye Inspironene er bra =/

    8993678[/snapback]

     

    Du må huske på at det er stor forskjell på dell sine bedriftsmodeller (latitude) og inspiron modellene i forhold til byggekvalitet. Latitude modellene er mye mer solide og påkostet konstruksjonsmessig.

  6. 6 cellers visstnok, hvis det er bildene fra notebookreview

    8995550[/snapback]

     

    De bildene med den klumpen som stikker ut er 9 celler, 6 celler stikker ikke ut.

     

    Etter mye vurdering gikk jeg for en D630 14,1" istedenfor.

     

    Fikk T7300, 2 Gb ram, 120 gb harddisk, 2x 6 celler batteri, 3 års på stedet service, bluetooth V2, til en meget bra pris. Vekten med gjeldende specs er på 2300 gram. Så den er ikke helt slepebar heller..

     

     

    Valget fallt på denne da jeg ikke ville ha blank skjerm, synes det var rart med hodetelefonplasseringen foran og synes 1280x800 ble litt for lite da jeg skal drive mye med skolearbeid. Vil ha en liten pc, men kanskje ikke en helt ultraportabel, så d630 er et godt kompromiss. Samtidig er byggekvaliteten meget bra med ikke noe flex på skjermen. På et review jeg så av m1330 flexet skjermen som om den var lagt av papp :dontgetit: Men LED-baklys tåler visst mer enn vanlig så dette var ikke noe å bry seg om.

     

    På den andre siden så er HDMi noe som kunne vært kjekt å ha, men det spørs hvor mye jeg hadde brukt den.

     

    Så til mine bruksområdet (no hardcore gaming) er d630 det rette valget, men det ser ut til at m1330 er en knall pc for de som vil ha en ultraportabel multimedia maskin.

     

    Det kan lønne seg å ringe inn og bestille over telefon. Først sier dere specsa dere vil ha, deretter spør dere om de kan fikse en bra pris. Jeg sparte over 1000 kroner på denne måten. :thumbup:

  7. Hmm.. Skulle bestille nå, men plutselig er 2.0 Ghz-prosessoren borte.. Skal man ha 4 Mb buffer må man opp på 2.2 Ghz, og den er 1700,- dyrere enn 1.8 Ghz.. Det var dumt. Venter et par dager og ser om 2.0en kommer tilbake.

    8974309[/snapback]

     

    Ja det er litt rart at t7300 ble borte. Noen som vet om de er utsolgt for den eller hvorfor den ble fjernet?

  8. Et spørsmål, har noen opplved at enkelte sanger ikke vil la seg overføre til telefonen ? Det står at sangen er skadet ellerno ?.. Også hvis du prøver å spille den av på pcen i programet så hopper den bare ned til neste låt.. hmmm

    8386142[/snapback]

     

    Jeg har ikke merket det med sanger, men jeg har merket at hvis jeg overfører mange bilder fra pcen til mobilen, og deretter åpner bildene på mobilen kommer det på noen av bildene "ikke nok minne". Selv om telefonminne ikke er brukt og jeg har 2 GiB med minne :hmm:

  9. Hei, håper noen her kan hjelpe meg. Har kjøpt ny mobil Nokia 6300 og 2GB SD minnekort. Har formatert det nye minnekortet for å flytte over innholdet fra det originale Nokia minnekortet. Her starter problemet, en av ni mapper får jeg ikke flyttet over. Får beskjed om at dette er kopibeskyttet. Har testet kortet og det jeg mangler er mulighet for å styre avspilling av musikk på skjermen, Opra nettleser og noen andre programmer, mange spill o.s.v. Hvordan løser jeg dette ?

    8366585[/snapback]

     

    Har det samme problemet som deg. Får ikke overført kalkulator, omregner, nettleser og spill. De er visst kopibeskyttet. Finnes noen av disse programmene til nedlastning på nokias internetssider?

     

    Er det noen som vet om hvordan man kan bruke minnekortet som lagring for meldinger? Dette gikk helt fin på min nokia 6680, men finner ikke ut av dette med 6300.

     

     

    På forhånd takk :)

  10. Har du AMD cpu?

     

    Hvis du har amd cool`n`quiet aktivert kan det hende at vifta spinner med færre rpm enn det du har satt som minimum i BIOSen. Det er en slik alarm man kan aktivere som sier ifra hvis viften slutter å virke. Du kan evt sette denne på et lavere nivå, eller bare skru av denne helt.

     

    Håper du forstod hva jeg mente :)

×
×
  • Opprett ny...